6

преди 1 година

В началото на статията виждаме поредната полит. коректна картина. Хората на нея нямат очи, уста и носове, НО ! имат цвят на кожата. И разбира се белият мъж е злодеят (както винаги).

5

Анонимен

преди 1 година

Аз съм в токсична връзка със себе си.

4

Раз-два

преди 1 година

Отнася се лошо с теб, наранява самочувствието ти, когато си около него/нея се чувстваш като на тръни? Няма какво да се чудиш дали връзката ви е токсична или не е. Разумният начин да решиш проблема е рит.ник малко по-долу от гърба в посока към вратата, без да даваш никакви обяснения. Нека той/тя да се чуди, защо е бил(а) изпроводен(а) по този начин.

3

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1 Защо тогава сестра ти не го заряза този?

2

Анонимен

преди 1 година

А токсична ли е като звъни тъщата по 8 пъти на ден "да чуе как са децата" ? И човек в зряла възраст се чувства като някое лапе, което дава отчет всеки час- къде си, с кого сте, какво ще ядете, какво ще правите днес, а утре? Тогава токсична ли е? И възможно ли е едно семейство да страда от постоянното вмешателство и натрапване на някой от друго поколение с други разбирания и друг манталитет? Или само от криви съпрузи е токсичната връзка?

1

Анонимен

преди 1 година

Майка ми каза едно време на сестра ми - нема да взимаш Димитър, той е беден, празни рафтове и хладилник да гледаш у тях, ще вземеш Мирчо, той е богат, инженер. И двата искаха сестра ми, тя послуша майка и взе Мирчо. Пияница, пияница, тормоз, тормоз! Хубаво не видя кака, ама пък Димитър си се ожени, има си две хубави деца. Спокойно семейство. Ах, аааах