13

Lady DI

преди 1 година

Слушайте сега, Долни,Прости,Неграмотни,Нечетящи,Грозни,Празни,***,***,***.НЕ МОЖЕТЕ!НЯМАТЕ ПРАВО! ДА ГОВОРИТЕ ЗА ПРИНЦЕСА ДАЯНА! ТЯ Е ЛЕЙДИ ДАЯНА -ПРИНЦЕСАТА НА НАРОДА! ЕДНА ОТ НАЙ -КРАСИВИТЕ ИЗВЕСТНИ ЖЕНИ И ИСТОРИЧЕСКИ ЛИЧНОСТИ В СВЕТА ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА ПРЕД КОИТО И НАЙ ВЕЛИКИЯТ В ВУЗИКАТА MJ се прекланяше! ДАЯНА Е ЖИВА , ДУШАТА И ДУХА НЕ УМИРАТ! ДАЯНА Е ВЕЧНА! вие изчадия, вашите души ще бъдат унищожени няма смисъл от вашето съществуване! грозни пишат за НАЙ КРАСИВАТА ЛЕЙДИ ДАЯНА!

12

Само питам...

преди 1 година

Как загиват пътниците в кола - брониран Мерцедес по специална поръчка със професионален, трениран как да действа в екстремни ситуации шофьор и НИТО ЕДИН тунел в Париж в който да може да се вдигне скорост повече от 50 км.ч. ....... направо загадка . Мистерия .

11

Анонимен

преди 1 година

Напълно възможно е да са я доубили, щом доктора я е намерил жива в колата, а и този пред нея, където е по-рисково място, е оцелял. Няма нищо случайно в смъртта й. Каквато и да е била, със сигурност е била по-читава от онези със синята кръв, но това й е струвало и живота вероятно. И как да не му изневерява на оня хубавец ненагледен... Пък от синовете й, имам чувството, че Хари подозира/знае какво е станало и им тегли майната на всичките или и двамата знаят, но Уилиям нали ще е начело, мълчи си.

10

Анонимен

преди 1 година

Някъде бях чел, че са я доубили под мост, като са в удряли по главата в пожарогасител. За съжаление никога няма да научим истината в този случай.

9

Анонимен

преди 1 година

Трудно е да се каже каква точно е била, но със сигурност, тази която й видя сметката е от най-долните същества. За дъртaтa kykyмявka с квадратната челюст, става въпрос, естествено.

8

До 11

преди 1 година

Че Гевара не е умрял млад..

7

Анонимен

преди 1 година

Всеки който умре млад, при драматични обстоятелства се превръща в икона. Лейди Ди, Джон Кенеди, Че Гевара. Как ли щяха да бъдат обичани, ако бяха живяли? Трудно е за тези които остаряват и не са икони, Фърджи, Чарлс, Андрю..

6

Анонимен

преди 1 година

Още колко десетилетия ще ни занимавате с тая пач авретина?

5

Анонимен

преди 1 година

Какви "хора" коментират тук.....не е истина!! Надявам се духът на Даяна да е в един по-добър и хуманен свят.

4

ташунка сапа

преди 1 година

Не е била красавица, но е била много чаровна жена. Че пръскала е чар и сексапил до пълна полуда.

3

Анонимен

преди 1 година

Това нещо на снимката ли е красива жена?

2

До 1

преди 1 година

По-скоро еврейка, която обезчести Британската корона, сношавайки се с арабин?

1

Анонимен

преди 1 година

Много красивата жена ?!?