53

Анонимен

преди 1 година

Този зелен джуджак сам унищожи страната си, а седнал да разсъждава за другите.

52

Анонимен

преди 1 година

Изчакайте до утре новините за контраофанзивата. 25000 *** са обградени.

51

Анонимен

преди 1 година

Чакай сега - ние от ЕС ще бием икономически санкции по Русия, а тя ще седи и няма да ни пука икономически санкции? Евро джендърите нещо не са на ясно с реалността. А аз си мислех че имат план и знаят какво правят. Боже, колко съм се заблудил!

50

Анонимен

преди 1 година

Хм, а санкциите срещу Русия не са ли икономически тероризъм също?

49

Анонимен

преди 1 година

Ами гори, защото всеки се има за тарикат. По мениджмънт съм учил, че държавите доставящи основни суровини се разглеждат като слабо развити, трети свят... Е държавата-бензиностанция ви го наби яко. И още се ежите. Ами скоро ще ядете долари, защото сте много умни и развити печелбари.

48

Татул

преди 1 година

А не ве. Ще гори газ докато последния евроджендър не клекне и разбере, че Америка не е всичко. Че Америка е далече и на нея не и дреме за него. И че омразните руснаци могат да оправят положението с газ , колкото душа ти сака и на нормални цени. Стига да се държим като нормални хора , ане като изтрешяли оли'офрени.

47

Анонимен

преди 1 година

Купили сме шампанско да гърмим като треснат това украинското изчадие.

46

Безпристрастен

преди 1 година

Аз НЕ съм изненадан , че Зеленски обвинява Русия - Имам едно такова усещане , че е бесен защото усеща че е прецакан отвсякъде и не му излязоха сметките , а скоро може и да го зарежат , защото НЕ допускам всички в ЕС да заложат на една карта както кономиките си така и общественният ред в цяла Европа ?! Няма ли кой да му обясни , че " Глада , е по-силен от тока .." , а сега спокойно можем да добавим и СТУДА към поговорката ! САЩ и ЕС го исползваха за динена *** , но сами стъпаха на нея !

45

Zеленски

преди 1 година

Трибунал за укрофашагата!!!

44

Anonimen

преди 1 година

До Анонимен 45Явно сме от двете страни но ти си интелигентен и прав в случая.Харесах ти коментара.Но аз не пишех за икономика и правилата за изграждане на добър хабитат между нациите,а за липсата на интелект за да бъде постигнато това.Но както и да е...

43

Анонимен

преди 1 година

През зимата много хора ще обърнат палачинката и ще обвияват Русия в безсърдечност, че ЕС не иска да й купува газта, а да им го подарява.

42

Руска мъдрост:

преди 1 година

Храни Зеленото да те лае!

41

Anonimen

преди 1 година

До Анонимен 36Няма смисъл да продължавам,като ти чета интелектуалният изказ разбирам че нивото ти на интелигентност не си заслужава никакво внимание.Поне вкарайте някаква фантазия-само ***,евро гейове,*** и...Ставате скучни-не знам за какво ви плащат!!!!

40

Анонимен

преди 1 година

До Anonimen 30 - Нищо подобно ! Никакъв "диктаторко-феодален строй " НЕ Е - Това си е чиста ПАЗАРНА ИКОНОМИКА , както според капиталистическите ценности " Търсенето определя цената " ! В случая се случи случка , в която тези които са зависими да купуват и нямат се опитаха да извият ръцете на тези които имат но могат и да си го пазят и нещата не изглеждат добре - ПАНИКАТА Е обяснима - Защото идва зима ! За подобна ситуация си има народна мъдрост : " НЕ хапи ръката която те храни ( или топли ) !

39

Анонимен

преди 1 година

ЕС видя, че санкциите го мачкат и от душмани на Русия започна да го играе жертва. :-)

38

Терпи, моя красавица

преди 1 година

Нравитася, не нравится - терпи моя красавица!

37

Анонимен

преди 1 година

Нали САЩ им казаха да не ползват руски газ и ЕС с цялата сиглупост се съгласи бе шизоо, скрий се някъде.

36

Анонимен

преди 1 година

Още е август месец, а от ЕС се чуват крясъцине ми се мисли какво ще е януари.

35

Очевадните неща

преди 1 година

видя се кой е терористична държава (УКРАЙНА) и кой е спонсор на тероризма (САЩ)....

34

Анонимен

преди 1 година

А е просто една тухла в стената !!!!!!!!!! кой си бе и..ди..от..