73

Анонимен

преди 1 година

Комуновирус що си пънеш малкото мозък дето имаш с неща дето не са ти ясни? Много се грижите за тая Русия. Оставете я да видите докъде ще стигне. Гледайте *** в която живеете. Че не останаха българи, ще изчезнем като нация. Има по-важни неща от Русия за България.

72

Румен Философа

преди 1 година

Русия е държава терорист, каква да е.

71

руските кретени

преди 1 година

ще възраждат мАZквича...хи хи. Различни светове

70

Комуновирус

преди 1 година

Русия какво ще прави? Тя вече се самоубил. Вечна й памет. Руснаците нямат и лекарства. Пълнят куфарите от почивката в Турция. През Горбачово време рускините примираха за вълнен чорапогащник,руснаците за кожено палто,яке,коняк и т.н. Мечтаеха за такива неща,СЕГА ЩЕ Е СЪЩОТО.

69

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

"Русия какво ще прави?" _____________________________________________________ Не знам, но знам точно какво няма да прави Русия. Тази нощ Небензя заяви в ООН, че Русия никога повече няма да плаща чужди сметки. Заяви го на Пиндостан.

68

Кеуфйек

преди 1 година

Умирай зеленски. Няма заради теб да стоя на студено.

67

Комуновирус

преди 1 година

Ще строи,ще възстановява окупираните земи,ще създава комфорт и висок стандарт на населението там. Лекарства ще има достатъчно,медицинска съвременна апаратура, модерни коли,телевизори,смартфони,облекла,мебели,спокоен живот. ВЯРВАТЕ ЛИ?

66

Комуновирус

преди 1 година

Хубаво,Русия заменя всичко,което е западно с китайско,индийско,севернокорейски. Ако тези страни произвеждаха всичко,което прави запада,защо сега купуват стоки и технологии от там. Европа ще става все по енергонезависима. Датчаните отдавна имат закон всяка нова сграда да е със слънчеви панели. Не само покриви,но и фасади. Вятърни,ядрени централи ще се строят. Производството на ток от газ ще бъде забранено. *** ще произвеждат топлина. САЩ ще праща космонавти на Луната. Русия какво ще прави.

65

Комуновирус

преди 1 година

Добре,ще работят строители от страни със слаба икономика за хубави пари. Но европейските страни няма да изпращат такива. Какви коли ще карат,какви материали ще ползват,кой ще прати работници под обстрел на украинската съпротива. Кой ще гарантира,че това,което се строи няма да се взриви. Добре токът от завладяните централи ще се насочи към Русия. Какво ще го правят,ще светят денонощно на макс,а няма да имат тоалетна чиния,тоалетна хартия, богатите рускини скъпите парфюми. Какво правим, Владимир ?

64

Комуновирус

преди 1 година

Имам един въпрос към Путинофилите. Добре,войната свършва. Русия окупира и присъединява къде с "референдум" къде без някаква голяма част от Украйна. И какво ще прави там. Трябва да възстанови тези сравнени със земята градове,заводи,централи,комуникации,инфраструктури. Как ще го направи? Ще налее пари ли? Но пари откъде,всички намаляват и спират купуването на въглеводороди от Русия. Не искат златото й,диамантите.Кой ще строи? Турски и китайски работници ли,които ще работят с каква....техника.

63

Зе

преди 1 година

"Зеленски се изказа по видеовръзка". Или Зе се из:ака по темата. Абе, мъжки, стисни зъби и се бий, нищожество.

62

Независим

преди 1 година

Отдавна не съм влизал в Днес, защото бях останал с впечатление, че тук пише само кресливият *** умнокрасивитет. Приятно съм изненадан от събуждането на българите и трезвата оценка за събитията. Дошло е време за Възраждане. А Зелето и за туршия не става.

61

Ясно е

преди 1 година

До Комиците:)- Нищо ново при него. Когато си извади носа и лицето от нощовите винаги говори мъдрости като Месия. Може да е от високото качество на брашното. Все пак може да си позволи от най-доброто. Но тряббва да продължим с финансирането ако исквме още прозрения от него.

60

Комиците:)

преди 1 година

Зеленски е прав както винаги. Санкциите на ЕС срещу Русия са за да може Русия да се развива икономически. И за благоденствие на народа и! А Русия вместо благодарност поставя в криза икономиката на ЕС. Наглост. Как да не го обичаме Зеленски? Никой не може да ни забрани да го обичаме. Но за да продължи , има нужда от още милиарди.

59

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 63 - Вижте , На Зеленски изобщо НЕ му е лесно , защото неговата неопитност и недълновидност го поставиха в този капан ! Украина като всяка друга страна която беше сателит на Русия преди 30г. , пое по нов път на развитие , в което няма нищо лошо ( ние сме подобен пример ) , но беше избрана именно заради размера, положението си и историческите предпостваки ! Беше прекалено лесно да бъде въвлечена в тази ситуация , а той нямаше опита , за да го предотврати и цената ще е много голяма

58

Наркомански

преди 1 година

Чете бележките от САЩ. Сума ти пари прибра за нищо, някой друг *** и за по - малко щеше да ги чете.

57

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 59 - Имаха план до едно време ! Обаче ПОДЦЕНИХА пасивността на Руснаците и ИНТЕЛЕКТА на Путин , които сдържано следяха какво се случва по света през всичките 30г. но се подготвяха защото знаеха че този ден на провокация рано или късно ще дойде , и не очакваха подобна реакция дори когато застанаха на оградата им ! Не послушаха предупрежденията за диалог и ето че сега стана един миш-маш от неочаквани за всички проблеми , които нямат лесно решение , и щетите ще са големи !

56

Анонимен

преди 1 година

Тоя гръм да го удари даноооо.

55

Анонимен

преди 1 година

Зеленски пак е ял червена мухоморкаа.

54

от 45

преди 1 година

До Anonimen 49 - Съвсем НЕ сме от двете страни ( и аз съм за ДЕМОКРАЦИЯТА ) , защото погледнато обективно НЯМА " две страни " ! Русия съвсем НЕ Е Съветския съюз , нито е Комунистическа , както много хора се заблуждават , и това време никога НЯМА да се върне , защото няма почва за тази идеология вече никъде ! Дали Русия е "диктатура " или не е съвсем друга тема и гледна точка , но не е Либия за да я пречупят с провокация като Украина , и УМНИТЕ политици трябваше да го знаят , и стана грешка !