109

Никола Стефанов

преди 1 година

На Владимир Владимирович не му се налага да диктува цените. Добре, ЕС ще сложат макс. граница на цените. Руснака просто ще продаде натгаза на някой, който предлага по-висока цена от тавана и не му дреме за евро.ге.йските санкции. Ако ездачите на бюра в западна европа си направят труда да проучат как е западнала Римската империя, може и да им светне, че ценовия контрол в средно- и дългосрочен план не работи.

108

Да

преди 1 година

И почнете от ЕС със сигурност всички са за жълта книжка!

107

баба мара

преди 1 година

лудостта се спира с отмяна на санкциите над русия първо ще трябва да сиизлекувата вашата лудост и след това да се занимавате с енергетика искаме мири руски газ това е спасението

106

Чудя се

преди 1 година

може ли да стане това, лудостта да бъде спряна от лудите или ще трябва да се намери от някъде доктор и санитари!?

105

JJIvanov Geolog

преди 1 година

Внимание : ПРи тестове е засечено остро негативно увреждане на биосферни регулатори вкл така наречения ВЯТЪР..Дигитално холограмни видео пресканиращи техники и остър електромагнитен смог Блокират ВЯТЪРА>.РИСК ОТ ЛИПСА НА ВЯТЪР ОКОЛО ВЯТЪРНИЧЕВИТЕ ГЕНЕРАТОРИ.ЗА ФОТОВОЛТАИЦИТЕ не се представиха доказателства за производство на ток годен за ел мрежите.. НЕМА>>БИЛО ИЗМАМА НОМЕР>>>

104

Анонимен

преди 1 година

"Австрия: Да спрем лудостта на енергийните пазари " - Ами спрете я , какво чакате ! С лозунги няма да стане ,след като седалищните ви мускули са широко отворени в посока зад Атлантика ...

103

Хялмар Шахт

преди 1 година

Комунделниците си мислят че цените се определят от заповеди и закони. Цените се определят от пазара - от търсенето и предлагането!

102

Анонимен

преди 1 година

Във войната между САЩ и Русия, в която САЩ воюва чрез Украйна, пешкира опира ЕС, щото правителствата са марионетни и квото им наредят господарите отвъд океана това правят. Само че САЩ купува яко нефт от Русия и и дреме за санкциите, те са за европейците, целта е да се срине икономиката на ЕС така, че да е още по послушна и безгласна. Само Орбан държи фронта, чудно как не са му направили още инфаркт. Като искат от ЕС ресурси да спрат санкциите ама няма как да стане с тия продажници.

101

Анонимен

преди 1 година

Не ги диктува Путин, диктуват ги капиталистическите пазари. Без пари вече няма да можете...

100

Австрия

преди 1 година

О р к и

99

Австрия

преди 1 година

Забравих, че *** e *** дума сори!

98

Австрия

преди 1 година

И *** трябва да спрете!

97

Оня

преди 1 година

Путьоблизците надават вой :) , а тепърва има да страдат

96

Бай Дрън

преди 1 година

Пази Боже сляпо да прогледа.Комунизма настъпва там, където бе най-нежелания. Ще дойдат те на нашия, ама нека още малко погладуват.

95

....

преди 1 година

Нали това беше пазарната икономика?Пазара определял търсене и предлагане.Никакво планиране.И най-малката криза е потоп.

94

Анонимен

преди 1 година

АМИ ИЗТРЕПЕТЕ СИ ЛУДИТЕ И ША СЕ КРОТНЕ ПАЗАРА.

93

Анонимен

преди 1 година

До 105 - Свободни пазари на енергия няма. Опитай се сам да вкарваш говориво или да прпизвеждаш ток и ще видиш

92

msm

преди 1 година

Постижима цел! Електрическата енергия от въглища, АЕЦ, зелена енергия (вятър, вода, слънце, биогаз от биомаса) трябва да се разкачи от природния газ. Производствените разходи на тези енергии за в диапазона от 40-50 евро за MWh за АЕЦ и ВЕЦ, 60-70 евро за MWh от въглища, 90-100 евро за MWh от ВЕИ от слънце и вятър и 200-220 евро за MWH от биогаз от биомаса. В същото време в Европа цената вече е над 1000 евро/MWh. Защо да стоим зависими от един шизофреник убиец и психопат!?

91

Анонимен

преди 1 година

Ааа ... Амлобистки законини монополи не бвха проблем.

90

Светнат

преди 1 година

Предлагам на тези, които бясно искат санкции срещу Русия, да спрат субсидиите за битови абонати на ток и да си го плащат по пазарни цени - тоест на ДВАДЕСЕТ ПЪТИ по висока цена. Може пък да ги накара да се замислят за безумията на европолитиците.