24

Анонимен

преди 1 година

Гледах внимателно какво разказва служител вътре в централата. Каза, че укрите ги обстрелват нон .стоп. Вътре работят и украинци и руснаци. Каза, че пробили не знам какво си. Не разбирам. Но разбрах две неща, че може да се получи изпускане на водород и тогава, казва всички горим. Че е много опасно да попаднат в командния пулт и, че до самия реактор няма как да се доберат, защото след Чернобил, руснаците са му направили не знам каква си защита. Но ето-укрите ги обстрелват и отвътре го знаят.

23

Бай Илийчо

преди 1 година

ДАНО ГРЪМНЕ ! МАМАТА ДЪ ТАКОАА НА ИСВРАТЕНЪ ЕВРОПА !

22

Русия е окупирала

преди 1 година

Ядрената ценнтрала и явно руските войски се обстрелват сами, вервам, вервам

21

Анонимен

преди 1 година

Е защо изобщо е необходимо да има обстрел на район на АЕЦ - бога ми, не знам. Изперкала работа, в която няма нищо задълбочено, само някакво тъпоумие. Действия като това говорят много за нивото на славянските нации. Много алкохол, глупост, безразсъдство, тъпня на кило, агресивна селяния и нула разбиране за потенциалните последици. Това и най-простият дядо от времето, по което е строена електроцентралата, би разбрал колко е опасно. Като някакви прости насекоми сме всичките, в 21-и век, братче.

20

Анонимен

преди 1 година

Нормално е в централата да няма военни и от двете страни, но пък тогава руснаците няма да могат да крадат ток и да стрелят безнаказано от АЕЦа по украинската армия.

19

Анонимен

преди 1 година

Руснак каже ли ти, че АЕЦ е ОК, бягай. Справка Чернобил.

18

До 11

преди 1 година

Ненадейно се оказа, че има складирано доста количество плутоний 239, което учуди дори руснаците, а плутония е готов за *** бомба да го разхвърляш или да се прави сериозна такава на следващ етап. ВВЕР 1000 има доста по-малко плутоний в отработеното гориво от количествата, които завариха там. Това е основния компонент за "модерни" ядрени оръжия.

17

Анонимен

преди 1 година

Явно ще я гръмнат централата, белким стане като чернобил

16

Анонимен

преди 1 година

Няма значение кой по какво стреля руските при мати да спрат ши баната централа как може да са толкова умствено неспособни

15

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са доказани де били просто да спрат аеца какво чакат оше как може да има толкова прости хора

14

Щирлиц

преди 1 година

Пишете небивалици.Руската армия не обстрелва АЕЦ Запорожие,и градовете близо нея,защото те са в нейни ръце!

13

Анонимен

преди 1 година

Вече ми се повръща от повтаряне на тази простотия, толкова ли са зле тези журналисти.

12

Pit

преди 1 година

Тези журналисти са доста продажни и само бълват невярна информация.Най лесно е да се информират от преките включвания директно от фронтовата линия по руските канали които забрани ха в цяла Европа но онлайн може да се гледат. Боевете вече от една седмица са вътре в градовете Бахмут и Краматорск където се води прочистване както в Мариупол.Авдеевка вече е под руско управление.но тук никой няма да го напише защото има,, свобода на словотоЕдна монета има две страни същото се отнася и за войната.

11

Диян

преди 1 година

Абе тия руснаци не спряха да се самообстрелват! АЕЦ Запорожие е в техни ръце от началото на март, ако не се лъжа, но си стрелят по нея; ДНР е техен съюзник, но стрелят и по тях (точно както от ДНР се самообстрелваха последните 8 години според официалния наратив); от известно време руснаците стрелят и по собствената руска АЕЦ в Курск... Какво повече да говорим за хората, които вярват на западната пропаганда? То дори няма опит за някаква полусмислена лъжа - ония знаят, че овцете на всичко вярват.

10

Българин

преди 1 година

Тези руснаци не спряха сами да си хвърлят ракети по себе си ... при това докато са в атомна централа ...

9

Феик офф

преди 1 година

Да затворим устата на журналист очакващ грантове е просперитет. Феик и пропаганда или наведен журналист :) е па и пропагандата им е наведена и смешна :)

8

решението

преди 1 година

да се спре АЕЦ Запорожие...........да се извади от експлоатация, докато свърши войната..........а ядреното гориво(уран) да се скрие на сигурно място извън Украйна...........в противен случай може аварията в Чернобил да ни се стори като детска игра!!

7

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Защо руснаците превзеха ЗАЕЦ и останаха там до ден днешен, като в Украйна има още 3 ядрени централи? Защо Зеленски и Ващшингтон всячески възпрепятстват инспекция на МАЕ? Какво общо има ЗАЕЦ с неразпространението на ядрено оръжие! От какви разкрития свързани с нерегламентираната дейност ан ЗАЕЦ от преди 24 февруари 2022, се страхуват във Вашингтон, Лондон и Киев ?

6

Капитан Петко

преди 1 година

Да украинците също така и поканиха "братушките" да влязат в украйна за да си разрушат градовете сами и да си направят сами ядрена авария :)

5

Анонимен

преди 1 година

Като гледам картата и реката и АЕЦа, искате да кажете че руснаците са напреднали отвъд реката и стрелят по себе си назад. Точно така ще да е, да знаете.