51

преди 1 година

Пазарувайте където ви е евтино и изгодно! Хубаво е хем екскурзия, хем шопинг, хем по евтино, хем бягане от стреса! Не обръщайте внимание на снобите!

50

Нурджан

преди 1 година

Отдавна забравих за нашите магазини в Булгария,там има всичко и на много ниски цени.Освен храна сме взимали и дрехи,мебели,строителни материали и то на три пъти по евтино от родината,тук всичко е сбъркано,въобще не искам и да си помисля вече да пазарувам тук

49

Анонимен

преди 1 година

Защо не,комшиите знаят как да печелят-гледат те в очите,предразполагат те,стараят се,правят големи отстъпки.Там с 500лв.може да си купиш всичко плюс гориво за един месец,а при нас сухо бръснене-работим.само за храна и сметки това е.

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 45, лелелелелелеле! Не знам какви въпроси му задаваш, но си плачевно неграмотен :) Поне с това "нормалните" хора са по-добри от теб. Молба за увеличение на заплатата как пишеш ми е интересно ;)

47

Шукри ходжа

преди 1 година

Идват си с вазелина комшите

46

Striker

преди 1 година

Нормално, българите обичаме да си пазаруваме от нашите градове - Солун, Кавала, Босилеград, Пирот и т.н., пък макар и под чужд флаг.

45

Albi

преди 1 година

До 39.Какво разбираш под нормален?Тези които не изкарват големите пари ненормални ли са?

44

Анонимен

преди 1 година

В турция се ходи с почти празен резервоар, зареждаш до горе, пазаруваш продукти за един месец с дебитна карта и спестяваш една трета от доходите си.

43

Анонимен

преди 1 година

До 39 Сигурно си някой цайсат прегърбен пъпчивец,който всеки ден е ял бой в училище и сега избиваш комплекси. И сега ще почнеш да ни обясняваш как всеки ден взимаш минимум по 10 бона,работиш от хавайте и си много зает да си караш бентлито. Обаче в същото време факта,че се ровиш в разни сайтове да спамиш колко си велик показва всъщност каква мижитурка си,която страда от липса на внимание

42

Анонимен

преди 1 година

До 39. Задавам си въпроса: Ти със какво смяташ че си нещо повече и по човек от "треторазрядния" бачкатор? Това са хора които с достоиния си труд си изкарват хляба. Кои те излъга че ти си по достоен или нещо повече от тях. Само питам да ме светнеш!

41

Хахах до 39

преди 1 година

Много си се изхвърлил, братчет. Бачкатори в склад с 3-к., та човек да помисли, че вземаш поне 10 пъти повече. Я виж новите брошурки на помиярските. вериги и гледай да не пропуснеш некоя прИмоцийка., на цена поне 2 пъти повече и с по-долно качество, отколкото в държавите, от които ни налазиха. *** ние ти верваме, да знаеш де.

40

ескимос

преди 1 година

И с гърци е пълно, не само с нашенци. Стоките са 2-10 пъти по-евтини, при това в Одрин, където са надути заради голямото пазаруване. Във вътрешността на страната е още по-евтино. Но сега не е за ходене, заради гастарбайтерите по границата. Харесва ми там и за разходка, чудесна кухня, забележителности, много млади хора, много усмихнати, ведри и учтиви...

39

Анонимен

преди 1 година

Да ходиш да правиш оборот на поробителя ни е въпрос на възпитание и тези, които го правят не уважават себе си

38

IQ 55

преди 1 година

Какво му е евтиното? Ще дам аз 300 лева за гориво да ходя до Турция, да се убия от път в тая жега, да загубя цял ден в трафика и накрая да си купя някакви неща които ги има и супермаркета дето ми е на 10 минути от къщи. Много евтино, няма що.

37

Анонимен

преди 1 година

А дали са българи? Да не се окаже нещо друго.....

36

Анонимен

преди 1 година

В Одрин ходят предимно треторазрядни бачкатори с таван 3-4к заплата в някой склад. Нормален човек няма какво да търси там.

35

Albi

преди 1 година

Който може ще ходи. Не да си дава човек парите на алчните търговци, а насреща все по-ниско качество,че и отношение никакво. Длъжен си да им правиш оборота и да търпиш намусени продавачки и фасони всякакви.Яд ги е сега няма кой да им пълни гушите. Вярно, някои неща трябва всеки ден да се купуват от близкия магазин, но което може от чужбина. Да се научат най-сетне как се прави бизнес.

34

ам'чи тъй де

преди 1 година

Ако си на 20-30 километра от там, както и да е, иначе файда ЙОК!

33

Анонимен

преди 1 година

Спомням си екскурзиите в първите години на демокрацията.Българите купуваха евтини хранителни продукти продаваха ги в Одрин и си купуваха...злато О,времена,о,нрави

32

Тираджията Z

преди 1 година

И Азис ще ходя ама в Истанбул. след 2 седмици си идвам в България и заминавам да пазарувам директно заради ефтината лира