27

баба мара

преди 1 година

тези на снимката не разбраха ли че не стават за политиката а за масата хаидестига импровизации кои откъдето е

26

Хехе

преди 1 година

След това капитално решение, е време да се прекръстят на "Ние си отиваме"

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 24 НЕ БЪРЗАЙ ИМА МНОГО ДРУГИ КОИТО 12 ГОДИНИ СА КРАЛИ АМА КРАЛИ. ПЪРВО ТЕ ЩЕ ТЪРКАТ НАРОДЕТЕ А ПОСЛЕ ОСТАНАЛИТЕ. ИЛИ ВИЕ ПАК ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЕЗИ ТА ДА ПРОДЪЛЖАТ ОЩЕ 12 ГОДИНИ ДА ВИ ОГРАБВАТ ДОКАТО ВИ ПОГРЕБАТ. СОРИ.

24

Мнение

преди 1 година

Татяна Дончева също постъпи по този начин и също няма да учавства на тези избори и на нея й прави чест, че се оттегли. Докато някои са инати и не се оттеглят и смучат държавни субсидии.

23

Мнение

преди 1 година

Време е всички партии под 3% на последните избори да се оттеглят поне за тези избори, защото само разпиляват вота в безмислени партийки, за които са важни май партийните субсидии. Благородна постъпка от страна на Ние идваме, същото направи и Цветан Цветанов, което му прави чест.

22

Анонимен

преди 1 година

Тези лабилните защо не търкат наровете в Софийския?

21

Анонимен

преди 1 година

И какво получиха за сценките срещу руския паметник , пълно забвение :)))

20

Бай Пешо

преди 1 година

Такава трагедия, почти толкова, каквато бе и с това, че Татяна Дончева няма да участва или, че Криско спря с рапа. Слава Богу, че поне от тази коалиция, Мая все още е в надпреварата, че то без психично лабилни хора, с мания за преследване, кампанията няма да е същата

19

СЛУГИ НА МАФИЯТА

преди 1 година

КОГАТО ГИ ВИДИТЕ ТИЯ НА ПРОТЕСТ ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ ОЛИГАРХИЯТА ГО ОРГАНИЗИРА

18

Анонимен

преди 1 година

Крадците казват, че всички са крадци, а мутpите казват, че всички са мутpи. Познато.

17

WTF

преди 1 година

Всички са мутри.

16

Анонимен

преди 1 година

Отивайте с мотиките да копате на село, ще направите плочки като нормални хора.

15

Анонимен

преди 1 година

Разумно решение. Няма да прескочат бариерата от 4%, но ще вземат гласове против мутpите и то не малко. Над 80% от гласуващите са против мутpите, но гласовет им се разпиляват по много партии, а голяма част и не гласуват.

14

Анонимен

преди 1 година

Преливане на гласове е причината. Платили са им достачно за да не се явяват на изборите а техните избиратели ще гласуват за когото кажат че подкрепят. Те не са много избирателите но все е нещо. Ще помогнат на някоя друга партия.

13

Герб

преди 1 година

Щом и сдружения не искат да участват в изборите, резултатите от тях са повече от ясни. Депутатите от следващият 48 парламент ще трябва да избират за министър председател на България някой от двамата. Имам предвид из между г-дата Кирил Петков и Асен Василев. Честито на политолозите, социолозите и тези от ЦИК.

12

До 2 Сашо

преди 1 година

Диков само такива кани,,,много добри оратори,,,защото и той е ,,такъв,,внука ми който е в 1-ви клас прави по смислени изречения от измисления ,,журналист,,на махията Сашо,дъщеря му и тя е мноооого добра.

11

Анонимен

преди 1 година

А какво ни интересува това нас, нормалните хора?

10

Гледна точка

преди 1 година

Уф, язък. Тъкмо на вас разчитаха от "Пълен Провал", че няма да им стигнат 61 депутати за мнозинство.

9

Тези от снимката

преди 1 година

Бабешкян Кашон и Хаджигенчо. Що така бе ? Нали за това скачахте и опикахте Орлов мост ? Продължете Пропадането, нали сте (мало) умни и красиви (направо Ален Делон)......благодарение на вас България дръпна нагоре откакто Герб не са на власт. Не сте ли съгласни ?

8

Гражданин

преди 1 година

Хе-хе-хе, жалки смешници. Няма да участвате понеже "хилядите" ви симпатизанти не се събират и в един файтон, ама ви е срам да го кажете.