12

Анонимен

преди 1 година

До 16 Случаен минувач. . . . Аз също не ползвам парно, на инверторен климатик съм, той не харчи много ток.___________ Не знам къде си учил термодинамика но по голямо представяне на липса на образование не съм чел! Три различни енергийни трансформации с три загубни механизми никога не могат да осигурят висок КПД, което е предпоставката за евтино енергийно осигуряване! Просто досега разходите са били по кесията ти и не си имал грижа за заплащането! Технически ситуацията се нарича бедствено решение

11

Анонимен

преди 1 година

На хората , на които следва да се възстановят суми,фактурата трябва да е с 20% начислено ДДС. Защото те вече са го платили. Иначе ще бъдат ощетени. Фактурите за доплащане трябва да са с 9%. Както беше прието като антикризисна мярка.Но...куче влачи рейс.

10

безсмислена е

преди 1 година

тази длъжност в държавата.

9

Случаен минувач

преди 1 година

Непрекъснато ни се набива в главата, че ако закрият Топлофикация, електрическата мрежа на София няма да издържи. Ами има си решения за всичко. Сигурен съм, че и за това има технически решения. Ама ако се топлиш на ток, не могат да те ограбват както си искат! Аз също не ползвам парно, на инверторен климатик съм, той не харчи много ток.

8

Цеко Магарока

преди 1 година

До София Притежавам фотоапарат Смена 8М, искаш ли да те'' снимам''?!

7

Анонимен

преди 1 година

Като я гледам търси нещо друго, ама нейсе! А сега по темата. Колко трябва да е паднал човек, за да търси от такива особи помощ

6

Щирлиц

преди 1 година

Това е най-големият виц,пффф,ха-ха.

5

Анонимен

преди 1 година

Да я закриват тази топлофикация и да се свършва. Цял сезон нулево потребление на парно, но плащаш над 100 лв. и сега на изравнителен сметка пак 100 лв. искат, наглост. После хората не плащали, ами няма да плащат за нищо. Явно яко се лъжат абонатите. Шефовете там трябва да са супер некадърни, но на някой му изнася да е така.

4

Анонимен

преди 1 година

Тази жена е ужасно безполезна и ненужно скъпа за държавата. Освен това е корумпирана.

3

Анонимен

преди 1 година

За въглищата, госпожо! Аз съм на въглища и един тон е две пенсии!

2

Азимов

преди 1 година

На тази скумрия само селската и прическа струва поне 150 лв.

1

Анонимен

преди 1 година

А за пopнoтo, кога?