183

Анонимен

преди 1 година

толкова пари за някакъв...и адвокат ще му наемат, и герой ще го направят приятелските западни медии

182

Анонимен

преди 1 година

Да питат буци защо така преминават прехвалената му и извънредно скъпа ограда

181

Съвет от дядо

преди 1 година

Я пуснете детето. На неговата възраст какви глупости сме правили...

180

Цецо Мен

преди 1 година

Това трябва да е най-важната тема, а не някакви политически бълвочи, с които ни заливат целодневно. Да кажат кои са навързани с трафика на мигранти и освен за взимане да подкуп да повдигнат обвинение за съучастие за убийство.

179

Сата НАТО

преди 1 година

ДНК анализ не може да докаже възрастта на човека. А служебният защитник явно работи срещу интересите на подзащитния си.

178

Анонимен

преди 1 година

При един чичо с мустаци орангутанът вече да е изпушил през комина и от легена да е потекло веро. Но...

177

Само питам...

преди 1 година

А от къде сте сигурни че Омар е истинското му име ? Той ли ви каза ? Някакъв документ имате ли дето да доказва истинското му име ? Вероятно нямате , щото в такъв документ с истинското му име пише и истинската му възраст .... Наивници .

176

повечето мигранти

преди 1 година

са с фалшиви лични данни, може и 30г да е

175

Епа

преди 1 година

Дали е на 15 или 18 няма значение ,всичко което е извършил е умишлено.ама джендърските закони са за престъпниците .САЩ ще ни унищожи по един или друг начин.

174

Реалист

преди 1 година

Предложение за промяна на в законите: При залавяне на лице с неизяснена самоличност, преминало незаконно границата на страната, същото да бъде въдворено в трудов лагер до изясняване на самоличността му.

173

пуйката

преди 1 година

Най-голямата грешка допусна Тръмп,че не нае наши да му построят оградата с Мексико.3200 км ограда от жп линии,височина 9 м,дълбочина 3 м при положение,че човек е с височина до два метра,ако бе висока само 3 м и един метър в земята можеше да се икономисат две трети от стоманата за скрап.

172

Ddd

преди 1 година

Много удобно всички си губят документите , на влизане, но никой не си губи телефона.

171

Анонимен

преди 1 година

Излязоха ли резултатите? 26-27?

170

Днеска омар утре

преди 1 година

Калмар ! Избийте всички, Господ ще познае своите.!.

169

Анонимен

преди 1 година

И на мен нещо не ми се връзва как е успял да избяга шофьорът без нечия чужда помощ. Патрулките са две. Ясно е ,че са в шок. НО едната съдейства за мазалото, вика линейката, а другата газ и препречва вратите на рейса ,ако трябва стреля. Как така допускат някой да се измъкне ,че и да напусне града ?!? Или прикриват някого ,или хал хабер си нямат от работата.

168

Анонимен

преди 1 година

Нещо не ми се връзва. Патрулки следват автобуса. Полицаи (освен убитите) са на кръстовището. Автобуса прави катастрофата, спира. Как шофьора успя да избяга?!Трябваше да го тръшнат още преди да е излязъл от автобуса. Какво всъщност се случи?

167

Хаха

преди 1 година

На 15е ама прекалил малко с бианабола. До кога тези индивиди ще влизат в страната ни както си искат? То че нямаме нормална защитна стена нямаме. Ама да ги застрелват на място и другите ще се откажат. Бил на 15, нямал документи, ама той не знам си какво нямал. Лъжат най нагло-нямат документи за да не се види че идват от страна където няма конфликт. За годините да нв говорим. До кога ще търпим таЗи напаст? Стига толкова състрадание-не го заслужават.

166

Ама

преди 1 година

Какъв 15-годишен, аайде стига глупости !!!

165

Веско Маринов

преди 1 година

Истината днес е само тази - родната полиция ни пази!

164

до 182

преди 1 година

Засичал ли си нощем сърна или елен на планински път? Вцепеняват се. Замръзват. И ги газят. И нашите доблестни бамбита по тоя начин. Жестоко е.. Ама толкова им е мозъчето. Като на чифтокопитни. Само униформата им е друга.