59

Анонимен

преди 1 година

"Как 15 годишен... " - просто не е 15 годишен.

58

Убиват с холограми

преди 1 година

Терористи и трафиканти следят обемно всички автомобили на МВР с нарочно инсталирана техника в тях..Сега ползват и дигитално холограмни оръжия с антени вграденирекламирнаи като "ЕКО СТИКЕРИ". Центрират и увреждат тежко всички в автомобилите.. НА практика всеки може да бъде увреден тежко вкл блокиран от нагло престъпните дигитлано холограмни оръжия продавнаи НЕЗАКОННО от СБА с помоща на нагли престъпници на ВЛАСТ В София..

57

Убиват с камери

преди 1 година

Експерти още веднъж да огледат внимателно всички автомобили вкл на видео.. Вижда се отлично обемно обсебващо черно терористично зомбиращо озверяващо оръжие активирано срещу смачкания автомобил на МВР,Автомобилите гонещи автобуса и автобуса. Водача на автобуса е поразен от тол терористични видео камери причиняващи трайни трудно лечими увреждания наглавен мозък,сърце,очи.. ЕКсперти да огледат в мултиспекрални режими видео с водача в съда/ Виждат се ясно уврежданията на зомбирания водач..

56

Анонимен

преди 1 година

Четвъртък става трагедията, петък погребват жертвите, събота първото дело, неделя второ дело. Така трябва да се действа за всички случаи - не да протакат.Жалко за тези погубени животи.

55

Гост

преди 1 година

Да ги бяха настанили като Укрите по хотели нямаше да стане инцидент.

54

Народе????

преди 1 година

За да убият хора ,има поне 100 пропуска преди това .Ако е вярно ,че е на 15, що аджеба го пускат да си щъка напред -назад ?!?! Няма ли закони за непълнолетни ?!?Или да се радваме /макар че няма повод за радост/,че ни се размина с 2 жертви .Ами ако беше спирката пълна и беше прегазил още поне 10.***, вкл и деца ?!! Или беше обърнал рейса с ония 47 талибани ?!?!

53

Киро сота

преди 1 година

Как така 15 г Сириец си купува автобус в България

52

Лъжа.след лъжа

преди 1 година

Защо се мълчи,а не се разледват братята и роднините на това момче,нали ги знаят,че са в София и да унищожат тази мафия?А автобусния доставчик?Къде е разузнаването?И,най-вече,защо имигранти след като имат статут на постоянни пребиваващи не желаят да работят,а се занимават с трафик?Всъшност,къде щяха да ги закара автобуса?

51

Асан

преди 1 година

*** на 15 не може да кара рейс лъжат талибаните :)))

50

пуйката

преди 1 година

От човек на 15 години всякакви реакции може да има и първата е била от холивудските филми,само че в някои от тези филми преди полицейските коли поставят лента със шипове.Ако нямаше навършени 14 дори нямаше и да го съдят,тъй като в САЩ съдят и 10 годишни като пълнолетни пак по филмите.

49

Анонимен

преди 1 година

Всички нарушители на закона емигранти, независимо от възрастта им да се екстрадират, от където са или от където идват. Това са диверсанти и престъпни елементи, не са хора бягащи от кризи и войни. Това трябва да е категорично записано в закон и прилагано повсеместно.

48

Анонимен

преди 1 година

"Защо се стигна до фаталният инцидент и кой е 15-годишният сириец, управлявал автобуса-убиец в Бургас?"________Не ме интересува кой е, от значение е единствено, че доказа, че носи джихад у нас.

47

Роднина,милиционер..

преди 1 година

Професионална Народна по(ми)лиция ...

46

Стоян

преди 1 година

Добре де тия дете ченгета не са ли гледали американски филми и нямат ли някакви разработени схеми в полицията при такива случай . Не може при опит да спреш гонен автобус да си седиш в колата ... Елементарното чувство за самосъхранение го изисква ...

45

CAT

преди 1 година

В тяхната държава това ще е смъртна присъда.

44

Анонимен

преди 1 година

Стигна се , защото умната милиционерска глава режи да спира на таран многотонен автобус със шкодичка. ***, по ***, милиционер

43

МВР Е ОПГ

преди 1 година

Милиционерите са брутални престъпници и една част от тях са си чиста мафия и тази част към днешна дата е много голяма а и колко бушони изгоряха през годините да ги има мафиотските милиционери и престъпните схеми, практи и похвати. На кой не му стана ясно а?

42

жалко

преди 1 година

жалко за полицаите

41

Анонимен

преди 1 година

До А КЪДЕ СА ТРУПОВЕТЕ: в момента са в парцели. Невнимателни журналисти публикуваха видео в което се видя, макар и не отблизо, как вадят тялото на Йордан Илиев и го слагат в носилка. Много симпатично момченце......жалко..... Мир на душите им.

40

Гиб Мелсън

преди 1 година

Представете си за миг, че на нашата територия през границата навлезе в България автобус пълен с експлозиви. Нашата полиция три пъти му маха с палка на автобуса и автобуса не спира. И стига до центъра на голям български град. Ами ако автобуса е бил пълен с експлозиви.Според мен нашата гранична полиция заслужава награда и медали да им раздадат. Медали за най некадърни полицаи в целия свят. Три пъти подвават сигнали автобуса да спре. А молитва да спре автобуса дали са прознесли не казват.