409

Анонимен

преди 1 година

България ням да бъде президентска република! Колкото по-далече от Русия, толкова по-добре.Стига сте пълнили главите на хората с глупости

408

Анонимен

преди 1 година

Пише, че е преподавател, но е пропуснал да напише къде. неудобно ли му е на фона на дългата автобиография, която представя по всички сайтове, където го публикуват. Макар че те не са никак много.

407

Анонимен

преди 1 година

Авторът е доктор по икономика. От Благоевградския! Смех!

406

Пулито Лог

преди 1 година

Политическата система трябва да се смени - да, за да се разкарат мутрите и мафията от наросното събрание но не с президентска република а с пряка демокрация - решенията да се вземат от народа с референдуми.

405

Колко ти плащат

преди 1 година

Не е важно този слугински на кремълската ру.со.ф.а.ш.и.с.т.к.а върхушка къде е учил,а колко му плащат за да хвали руската агресия и слугува на путинския нацизъм.

404

Iv

преди 1 година

Леле, каква глупост трябваше да прочета в края на работната седмица. Добре, че си взех бира на прибиране. Че и подписано от цял екип :)

403

Русофоб

преди 1 година

Не искаме руска газ-искаме да мръзнем, да си затворим заводите.Не искаме и нефт, защото е руски. Ще караме велосипеди и каруци.Не искаме и АЕЦ, защото е руска и работи с руско гориво.Искаме всичко да американско, но нищо няма да получим.Аз съм горд българин - русофоб!

402

ЖОРО

преди 1 година

ВЯРНО КАЗВА ЧОВЕКА , АМА НЕ ВИ Е УГОДНО.

401

Ужасно е

преди 1 година

Няма ли съд за националните предатели, които ни откъсват от семейството на европейските народи и нашата сигурност в нато, за да ни тласнат в изостаналото средновековно руско блато ???

400

Мен

преди 1 година

Колко тежи един Мерцедес? Два тона. По 1500 лв. за тон - 3000 лв. Нека са 4000 лв. Хайде на мерцедесите!

399

Проф. Д-р по всичко

преди 1 година

Това звучи като домашно по Пропаганда от 5 клас в руско училище :D

398

Поздравления

преди 1 година

Дано всичко се случи скоро. А меките *** *** нека си сложат въжето, щом не желаят да живеят нормално.

397

Питам

преди 1 година

А ще излизаме ли от ЕС и НАТО ?Глу-па-к.

396

Долу предателите

преди 1 година

Много слаба статия и ужасна про-руска пропаганда.Бог да пази България от такива предатели.

395

redordead

преди 1 година

"България ще се възползва от историческите си славянски връзки с Русия и ще договори по-изгодни условия от тези на страни като Гърция и нашата страна ще може да препродава газ на трети страни като генерира печалби." - няма такава ол-и-го-фре-ния:)

394

Анонимен

преди 1 година

Още едно доказателстео, че където и да е учил и работил, Съветския шпионин си остава шпионин.Като льотчика - натовския генерал..

393

Morski

преди 1 година

Каза Колю Никой ! К'ва президентска република бе " специалист"? Та ние повече от една година сме Президентска Република и видяхме докъде я докара "Президента " ВИ! МОМЧЕ ,КОЛКОТО И ДА СЕ ПРЕДСТАВЯШ ЗА ЗАПАДНО " ЗАВЪРШИЛ" СИ ИЗТОЧНО ОФОРМЕН И ПРОГРАМИРАН! " НЕ ВИ ЩЕМ НИ МЕДА ,НИ ЖИЛОТО"- ЗАХАРИ СТОЯНОВ КЪМ РУСИЯ!

392

Анонимен

преди 1 година

РАДЕВ Е ПРЕДЛОЖЕН ОТ РЕШЕТНИКОВ! ТОЙ Е НАПЪЛНИЛ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО С РУСКИ АГЕНТИ! ТОВА С НАТО Е ЕДНА ДЪЛГОСРОЧНА ДОБРЕ ЗАМИСЛЕНА ЗАДАЧА!ЗА СЕГА СЕ ИЗПЪЛНЯВА ПО ПЛАН!ЕТО ВЕЧЕ НАРОДА СЕ НАГЛЕДА НА СЕЙР В ПАРЛАМЕНТА! ЗАЩО СЛАВИ НЕ НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО С ДБ И БСП ИЗПРАВИ СЕ..?ЗАЩОТО ТРЯБВАШЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ПРОМОТИРА КИРЧО!КИРЧО Е НАЗНАЧЕН ОТ РАДЕВ И МАШИНИТЕ! ТЕ СА ЗНАЕЛИ КАКВО МАЗАЛО ЩЕ СЪТВОРИ И РАДЕВ СЕ ОТРЕЧЕ ОТ ТВОРЕНИЕТО СИ!НОООО ГО ХАРИЗА НА АМ.ПОСОЛСТВО И СЕГА ПЛЮЯТ САЩ А НЕ РАДЕВ! ХИТРО!СЕГА НОВ

391

От изброените

преди 1 година

По горе! Ще кажа само ПЕНКЕЛЕР! На той всезнайко от много учене и работа кога му остава време да мисли??? Р.Р.: "Който не умее да работи, отива да учи другите." Стига звания и титли, няма лошо, но намерете и някой почтен.

390

Анонимен

преди 1 година

Предател, копанар смотан