62

Реалист

преди 1 година

До 55 . А в Гърция е 4 лв. бензина и там ли е управлявал Кирил. В Албания е 3, 71 лв. и там ли Кирил е управлявал и е виновен. В Кипър - 3,58 лв., в Чехия е 3,63 лв., в Унгария е 3,64 лв. - дето Орбен е дружка на рашките и бензина им е по-скъп от нашия, да изброявям ли още ... стига с тези лъжи тиражирани от ГЕРБ, че Кирил Петков е виновен за нещо, което е световен проблем! Станахте банални вече. Няма как цените да се върнат на нива от изминали години и по-зле ще става.

61

Реалист

преди 1 година

До 55 . А в Гърция е 4 лв. бензина и там ли е управлявал Кирил. В Албания е 3, 71 лв. и там ли Кирил е управлявал и е виновен. В Кипър - 1,58 лв., в Чехия е 1,63 лв., в Унгария е 1,64 лв. - дето Орбен е дружка на рашките и бензина им е по-скъп от нашия, да изброявям ли още ... стига с тези лъжи тиражирани от ГЕРБ, че Кирил Петков е виновен за нещо, което е световен проблем! Станахте банални вече. Няма как цените да се върнат на нива от изминали години и по-зле ще става.

60

АНОНИМЕН

преди 1 година

И пази боже от такива. Какъв е потенциала на ГЕРБ, че го върнаха тоя, дето едно си знае, едно си пее. Това сигурно за интелигентния им избирател. Много ми е тъжно, ако хората продължават да вярват. Лошото е, че и другите са в политиката за ПАРИ, ПАРИ, ПАРИ. На никой не му дреме за българския народ. Това е истината, макар да не ми харесва.

59

Анонимен

преди 1 година

А колко е ощетена от вас ? Наглеци !

58

Анонимен

преди 1 година

Партия ГЕРБ, Борисов и Делянчо много приличат на организатори на играта "Тука има, тука нема". Тука има, после нема, познай къде е топчето, господине избирателе! ГЕРБ, Делянчо и Борисов са като организатори на "Нигерийското писмо", където описват себе си с лъжи и чакат бабите да им вържат и да ги пуснат в градината на парите на държавата да си берат пари.

57

Конспирацията

преди 1 година

Подлия англичанин фен на чернокожите Чарлз Дарвин планирал да изтреби всички мюсюлмани .......... от неговите ислямофоби е Хърбърт Уелс...................и оня дразнещия ислямофоб Алберт Айнщайн

56

И за Подла Англия

преди 1 година

Номер Едно е семита русофоб юдеист Карл Маркс а зад гърба му като номер ДВЕ се подвизава фенът на аборигените в Австралия дето кроял планове да изтрби мюсюлманите по целият свят истинския Англичанин Чарлз Дарвин

55

дедо Гошо

преди 1 година

До#56Лъжеш като малко дете, да не кажа нещо друго. Какви кервани те гонят, не знам.Всички петролни компании са 100% частни, ако някой изнася гориво за Украйна, значи е намерил пазар, а най-големият търговец е Лукойл. Стига вече с тая руска пропаганда.

54

Митове за СССР

преди 1 година

СЕСИЛ Роудс бил СССР...................Англичанин проповядващ ГЕРМАНСКИ фашизъм станал по късно червения Адолф Хитлер............пътища, магистрали

53

негласуващ

преди 1 година

Кервани с цистерни отиват в Украйна и всичко се пише на нашия г3!Какво се правите на ударени като цяла България го вижда и знае!

52

До ...44

преди 1 година

А ПО ВРЕМЕТО НА КИРО - *** - ХАРВЪРДА БЕНЗИНА Е 3,60 лв. ЧЕСТИТО !!!! А ЗАПЛАТАТА 600 лв.

51

Закон и Ред

преди 1 година

Цените на горивата в България са горе-долу колкото цените в Хърватска и Кипър. В Албания, Чехия Естония, Литва, Латвия и т.н.т. са по-високи. Единствено по-ниски са в Турция, ясно защо. В Гърция е 3, 97 лв.!

50

Анонимен

преди 1 година

Това, че новите крадат повече и от старите не е причина да връщаме старите, време е за разплата

49

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Долу шайката пъпъбкпдбникога повече тези стари муцуни няма да управляват

48

СССР

преди 1 година

Гърчете се *** герберунгелски.

47

Те това е

преди 1 година

До 48 Анонимен. Тези гледат така, защото сами не си вярват на лъжите.

46

Хахаха

преди 1 година

Патологичен осъден 3 пъти лъжец е като лъжливото овчарче. Някой вярва ли му на този шмекер.

45

Анонимен

преди 1 година

Тези защо гледат така?

44

Литаскофф

преди 1 година

Добрев, папугай такъв! Ти защо не избегна "Литаско", ами сега цирикаш от ъгъла, м?

43

Анонимен

преди 1 година

По времето на Тошо бензина беше 30 ст :))))))))))))))) Къде се бътате с някакъв Бойку бе