14

Анонимен

преди 1 година

ПУСНЕТЕ ХОРАТА БЕ ТЕ СИ ИСКАТ ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ

13

Анонимен

преди 1 година

Миков, пияницата, обяснява за ресурс. Абе до кога, тези зидънки от миналото, опропастили държавата, ще бъдат показвани по телевизията? Този конкретно какъв капацитет е изобщо? По негово време престъпността вирееше като гъби след дъжд.

12

Анонимен

преди 1 година

При тези цени ресурсите на МВР не стигат за нищо.Из страната МВР работи добре, но МВР в София е пълно с чантаджии. Тия дни видях как дознател в МВР получи нов компютър още в кашони вместо стария. При монтирането му се оказа,че новия компютър е произведен през 2014г., а подменения се оказа от 2009г.

11

РАБОТЕЩ

преди 1 година

Не може да си бил шеф на МВР и сега да философстваш.Какво ти си направил тогава?Защо се канят бивши министри?Ако всеки си гледаше работата както трябва-няма как системата да не работи.Този също трябва да носи отговорност за това как е ръководил МВР.Като стане белята тръгват да се обясняват какво и как трябвало да се направи.Имал възможност и нищо не е направил.12 г. крадене и сега искат за 6 м. всичко да е наред.Няма как да е и това трябва да се разбере от гласоподавателите.

10

Granik

преди 1 година

Другаря Миков верно ли получи 30млн.от Нинова и Овчаров,да и освободи поста лидер на БСП?

9

Факт

преди 1 година

Огромен бюджет и най големият брой служители в мвр и полицията в ЕС, всичко друго са празни приказки.Просто умишлено няма правилна разстановка на силите зада се източват пари.

8

vlady

преди 1 година

Браво на Михаил Миков - достоен лидер с отлична юридическа и алкохолна подготовка. Би бил чудесен президент.

7

Хмм...

преди 1 година

Айде стига бе Миков, всички знаем,че ресурс няма, а два реда бодлива тел беше унищожена от предишни *** управляващи.После бибиткото се захвана да прави нова....ама тя за нищо не става, едвам може да спре животни, но не и тая напаст от нашественици.

6

Анонимен

преди 1 година

Рашков каза че е оставил МВР в много добро състояние. И неговото лично състояние също било добро.

5

Анонимен

преди 1 година

Все едно в БГ някога е имало ресурси за каквото и да е.

4

Анонимен

преди 1 година

Вземаш ли, вземаш ли, Рушветчий Йово?

3

Анонимен

преди 1 година

Президента Радев да даде изявление че границата трябва да се охранява строго.

2

Предложение..

преди 1 година

Предлагам всеки български гражданин да стане милиционер!Абсолютно всеки...даже ако трябва и от чужбина да си внесем!Дали тогава ресурсът ще е достатъчен?

1

Анонимен

преди 1 година

Бойко, сресвай белия кон че бая спасители ни се изредиха ама все по бързо потъваме