53

Случаен минувач

преди 1 година

Ами като не гласуваме, има реална опасност ДПС да вкарат повече от 60 депутати, че даже може и повече от 70. Защото турците гласуват под строй. Това ли искаме да стане? И Карадай да иска да става министър-председател?? Народе??

52

Анонимен

преди 1 година

Ще избирам някой да ме краде ли?? Назначават и съкращават, Мой с твой за да крадат!

51

Б б нн н. Н н н. Нн

преди 1 година

До 51 _|_ Ами народа не вижда смисъл да избира крадци. Трябва на пропорционален принцип да се намалят депутатите. Например гласували половината хора - в парламента влизат половината депутати. Така е справедливо. . . . . . Абсолютно не си прав! Системата не е крива! Щом народа не усеща, че го лъжат, той си заслужава политиците! Докато не умрат балъците и купените гласове (знаете кои са) няма оправяне! А колкото по малко ходят да гласуват толкова повече ще се криво системата!

50

_|_

преди 1 година

Ами народа не вижда смисъл да избира крадци. Трябва на пропорционален принцип да се намалят депутатите. Например гласували половината хора - в парламента влизат половината депутати. Така е справедливо.

49

а как иначе

преди 1 година

До Анонимен 4 Не може да те вземат от къра,и да те назначат за професор!Просто нещата не стават така!Един Мако Даков го направиха академик,а той милия така и не се научи да говори като човек!ДС си владеят държавата,и без лустрация няма промяна!

48

анонимен

преди 1 година

Чакам мъжка постъпка от страна на Радев- да си признае, че е направил голяма грешка с бутането напред на ПП.

47

To6

преди 1 година

До Точен ТИ КЪФ СИ, НЕЩО ПО РАЗЛИЧНО ЛИ ???

46

Точен

преди 1 година

Ще гласувам за Възраждане. И те не са идеални, но не виждам друга пробългарска партия. ПП, ГЕРБ, че и БСП са изтривалки на ФАЩ.

45

Анонимен

преди 1 година

Гласувам за девойката от снимката. Голяма симпатяга.

44

666

преди 1 година

Радев на съд. Той ни вкара в тия л...***, и ни нататрузи тези бездарници, какво се сниша сега?!

43

баба мара

преди 1 година

на тези избори ниска изб активност гласуват купените гласове и турците оттурция отиваме на избори 2023 г

42

радий

преди 1 година

Много лесно ще се състави кабинет, защото ДпС си знае работата. Ще раздаде задачите и лакеите им бързо изпълняват.

41

Ралица

преди 1 година

ЗаГЕРБ ПОЛИТИКИ ЗА БЪЛГАРИЯ БОРИСОВ ДЪРЖАВНИК БОРИСОВ ПОЛИТИК БОРИСОВ ЛИДЕР БЪЛГАРИЯ Е ВАЖНА ЗДРАВОМИСЛЕЩИТЕ БЪЛГАРИ ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ РАЗВИТИЕ ПРОСПЕРИТЕТ СТАБИЛНОСТ ДЕМОКРАЦИЯ

40

тъпчо

преди 1 година

В цял свят едни хора гласуват за други хора да им оправят проблемите и да ги водят към по-добър живот, но избраните оправят само себе си и хвърлят трохи на избралите ги.

39

Анонимен

преди 1 година

На Днес.БеГе вече са им превели парите да почнат с плашещите статии, защото явно знаят сценариите.

38

блуба

преди 1 година

Да, наистина, защо пак тази цитират? Тя все се дъни по последните избори.

37

Анонимен

преди 1 година

Тази *** пак говори каквото й е наредено. На миналите избори т.н социологически агенции тотално се провалиха и дадоха съвсем грешни резултати. И естествено тихичко се измъкнаха от ситуацията и никаква отговорност не поеха за грешните и подвеждащи прогнози, които направиха преди това. Грам не им вярвам!

36

Анонимен

преди 1 година

напротив, време е Боряна Димитрова да бъде изчистена от социологишта след като нагажда трети поредни избори и пак не иска да " да ги познае". Ще има промяна и сред социологическата проституция след трети октомври

35

анонимен

преди 1 година

От край време некадърните се обединяват срещу кадърния и го изолират. Това е и единствения им шанс да просъществуват. Видя се за 12 години как България с малки стъпки се движеше напред и как за 7 месеца с големи стъпки поехме назад към миналите десетилетия.

34

блуба

преди 1 година

Ами щом пък е позволено да си казваме кой за кого ще гласува, аз ще гласувам за партия МИР.