35

До 33 София

преди 1 година

В Турция изобщо не са доволни от разположените американски войници в България. Това ви го казвам като човек който следи какво се коментира там. След падането на Борисов от власт в Турция не виждат България като съюзник и вече не харчат ресурси да защитават нашата граница. И при Борисов имаше американски войници но турците имаха вяра в Борисов. Борисов е селски хитрец като Тодор Живков. Днес те смятат България за американска колония заедно с Гърция. Турция е в НАТО но си следват тяхна политика.

34

Анонимен

преди 1 година

Пуснете Динко ще има по голям ефект

33

раше дамаджански

преди 1 година

като си отивах ви казвах че 99% в мвр е тип топ, само дето оградката като детска площадка от бае ви Тиквишвилине е много читава

32

До София

преди 1 година

Уредил беше Баце дедовия. Просто никой не говореше за транзита на мигранти през България. Баце също уреди плет за кокошки по границата, за няколко стотин милион лева. Баце, все пак.

31

Анонимен

преди 1 година

Не само там, и в София вече си правят панаири, организират си боеве и т.н. В близост до бежанския център в Овча Купел съвсем са ги разпуснали. Жандармеристите се преместиха като частна охрана на покраинското посолство.

30

Анонимен

преди 1 година

Гуменовото правителство и тцрчето Демерджиев за нищо не стават. Пускат имигранти като у тях си.

29

София

преди 1 година

Едно време, помня, кога съседните нам държави се тресяха от бежански кризи, Баце некак си беше уредил да ни подминават и да не стъпват тука. И беше приятно и спокойно на фона на случващото се в Гърция и Турция по онова време. Сега нема Баце и пак почнаха бежанските циркове. За съжаление обаче жълтопаветните павиани начело с Кирчо Лъжата, Ицо Лодката и Хаджигенов Революционера нема да идат да пазят горите около Странджа от нелегални емигранти.

28

ДАМАДЖАНАТА

преди 1 година

ААА, ТОВА Е ПАНАИРА НА ПРОМЯНАТА!

27

кметовете да

преди 1 година

питат Тиквата и глутницата му на времето където издигнаха прескъпа паянтова ограда

26

Анонимен

преди 1 година

Няма население, няма армия, няма гранични войски. Има само един разграден двор.

25

ХЕРО ГО ДОВЕДЕ

преди 1 година

КИРО Е КЮРД!

24

Анонимен

преди 1 година

Тия гЛу.п.ци откриха топлата вода. Никой, нищо не прави докато не стане някаква беля и гн.уС.ните безчет администрирани кър.Лежи не ги осветят, че НИЩО НЕ ПРАВЯТ! Жалка и смешна псевдо държавица.

23

ВИЦ ДА ПЛАЧЕШ!

преди 1 година

РАШКОВ БИЛ НАЙ-ДОБРИЯ МВР МИНИСТЪР?

22

Анонимен

преди 1 година

Каквито да ги въртят платените тpoлове на ГЕРБ, вие управление никога няма да видите вече.

21

Гиб Мелсън

преди 1 година

Винету знаеше, че нашите служители на реда са мързеливи и некадърни и не могат да опазят границата и затова се слагаше на Ердоган, за да може турския аскер да пази границата. Сега Винету не е власт и Ердоган пак пусна потока през нашата граница, в пълно съзнание, че ние сме некадърни да си опазим малката граница.

20

Анонимен

преди 1 година

Дошли са защото са чули, че САЩ и запада ни налагат да настаняваме мигрантите в 5-звездни хотели.

19

Анонимен

преди 1 година

ПП направиха държавата разграден двор. При ГЕРБ/Борисов нямаше "панаир" от мигранти из горите в пограничните райони. Борисов умееш да преговаря с Елдоган, за разлика от Киро просто, Радев и останалатагмеж.

18

Анонимен

преди 1 година

Някои направиха милиони от тези панаири. Този автобус не си беше платил на правилните хора затова и загинаха двама непросветени в далаверата полицаи. 48 сирйици по 10 000 = 480 000 евро.

17

Анонимен

преди 1 година

В Турция има много кюрди. Това е най голямото малцинство в Турция. Дори те заедно с турците протестират против мигрантите. Престъпността е огромна. Хората ги е страх вечер да се разхождат по парковете въпреки наличието на полиция навсякъде. Има много случаи на убийства и изнасилвания извършени от мигрантите след което местните нападат техните квартали но турската полиция пази мигрантите и това предизвиква още по голяма омраза към тях.

16

Анонимен

преди 1 година

Кметове на погранични селища за мигрантите: Из гората е като панаир. Е тогава кво прави граничната полиция? Началниците си стоят зад бюрата по канцелариите, другите по джипките на сенка или си подремват.Тотален срив.Контрол никакъв.