75

Анонимен

преди 1 година

Предизборни статии! Същото си е. Кметовете участват в всичко квото им се каже. Щъкат секви, но нали не са руси, щото те са опасните. Споко тез ще ни донесат и газ, и пари и разбират от све.

74

Боко с кюлчетата

преди 1 година

При Мутрата от Банкя бежанците се товариха направо в бусове от негови хора и заминаваха директно за границата с Сърбия, а сега не се знае в кои Чекмеджета трябва да се сложат Пачките !!!

73

Анонимен

преди 1 година

Частната инициатива и пазара може да регулира нещата....Доброволци с правомощия да респектират, глобяват и експулсират незабавно и без излишни административни дейности. Глобите от нарушителите - ДМС за тях на място.Пазара трябва да регулира нещата.

72

Анонимен

преди 1 година

Цитирай тоя закон и члена в него, бе специалист.....

71

Озъбен

преди 1 година

По закон граничният полицай има право и е длъжен да стреля без предупреждение по нарушители, които нахлуват на наша територия. Приложете закона и проблемът ще се реши.

70

Анонимен

преди 1 година

Бойко да даде отчет за оградата, колко точно евро и лева отидоха там и в чий джоб влязоха. Да поискат помощ от Израел за указания за строеж на непристъпна ограда. Заслужава си да се ордели и време и пари за такова строителство, не само тел . но и бетон.

69

Анонимен

преди 1 година

Защитата на нашата граница е наша работа,тоест на България!Срам и позор е само да се помисли,а камо ли да се свърши тая работа да разговаряме с съседни държави да ни спират мигрантския поток!Колко средства се налягане да се слага ограда!Тази ограда стои ли, няма ли я кой ще и види състоянието,колко пари струваше на данъкоплатец,а не се запази.

68

Анонимен

преди 1 година

"кметът на граничната застава"-какво е това животно?Отново писане и качване на новини които не са обмислено добре!Преди да качите новина добре тоест внимателно прочетете текста!Къде ви са редакторите имате ри,нямате ли? Вчера единият полицай беше ту на 31 ту не беше навършил 30 тоест на 29...Е последно на колко е в действителност?

67

777

преди 1 година

Това е предтъпление, да се стреля на месо и потока ще секне!!! И като има образуване на съдебни производства какво следва??? Умират полицаи. Само тоягата (калашника) помага!

66

Зелена Йода

преди 1 година

Ако на всеки 50 м по граничната бразда има табели "СТРЕЛЯ СЕ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ" и ако всеки граничен полицай получава поощрение за опазване на националната граница, вероятно потокът от емигранти ще намалее драстично. Така си мисля. А другото което ми минава през главата е че от днес никой полицай няма да се съобразява кой е мигрант и кой бежанец. Някак си рязко ще попитат паметта на двамата полицаи и първо ще стрелят, а после ще бият до позиране. Светла им памет на загиналите полицаи.

65

Deutschland

преди 1 година

Няма как да се ограничи емигрантския натиск Докато авганите и сирийците знаят че ги чакат с отворени обятия в германия швеция австрия холандия Това са 4 те най търсени страни Особено германия. Влезеш ли тук започват да валят пари. Социални помощи децки Едно 4 членно семейство получава над 2000? на месец По немските тв днес нямаше нито една новина за смърта на полицаите. Ако бяха умрели сирийци Цял ден щяха да на плюят. Страшна пропаганда. Нечувана ислямизация е тук!!

64

Анонимен

преди 1 година

Закриване на гранична полиция и с парите да се плаща на ловци на глави.

63

Горския

преди 1 година

***, пускайте ги, бе ! И без това никой не ще да остава на нашата мизерия..Нека си минават , така или иначе Шенген скоро няма да видим. Разбра се защо ?!

62

Анонимен

преди 1 година

Сега се оправи. Бързо се отварят страниците.

61

Брадванов

преди 1 година

Някакво кметско мекеpe пак призовава да молим Ердоган за помощ Пфy, е6ати нацията. Гърците дали разчитат на Ердоган? Просто набиват тиквите на мигрантите с водни оръдия и гумени палки и проблема е решен. А нашите граничари и кметове правя пачки на границата и като стане сакатлък оревават орталъка.

60

Аааааа не !

преди 1 година

Ся да пратят оня рошавия пияндурник РОШКОВ , да се моли на на Динко от Ямбол , да ходи да ги лови ! И да му даде половината пари от каналите които сам е изградил за прекарване на тия мигранти и наркотици !!!!!

59

Анонимен

преди 1 година

По времето на Сталин защо ли никой не смееше да мине границата ни... Сега сме разграден двор, и дори някакви кокошкари ходят из нашата територия все едно са у дома си.

58

Анонимен

преди 1 година

На турската граница съм служил 2,5 години граничар в казармата през 1985 година. Пиле неможеше да прехвръкне. Хващали сме диверсанти шпиони и атентатори. Но по онова време по границите имаше бразда кльонове мрежа и застави. Граничарите бяхме с автомати и кучета. Колко мечки вълци и зайци сме избили на браздата трудно е да си представите. На граничната бразда имахме право да стреляме без предупреждение. Но като кажех стой и човека вдига ръце го хващахме жив. Даваха ни 15 дни домашен отпуск.

57

Анонимен

преди 1 година

Тази новина по скоро в графабизнес да я бяхте сложили. То е ясно че всичко е с пари и за пари и се пази отвисоко.

56

Asd

преди 1 година

Фигуранта цяла кандидатпрезидентск кампания си направи за първия мандат, че имало мигранти. Сега като управлява е още по-зле. Нали той ако управлявал нямалонда се краде?