8

Анонимен

преди 1 година

Шарлот на 7 г. ще е в трети клас, а българчетата, отчетени като най-*** в целия свят от нашето Министерство на образованието - на 7 тръгват в 1 клас! В целия свят тръгват на 5-6 години!!!

7

Грижи за жълтозъбите

преди 1 година

До Анонимен 6 Ами плащай и ти такса за училище с вътрешен и външен басейн, та и твоето дете да учи заедно с царчетата! Но при нас тук важат други закони, тук грижата е за онези. С парите от нашите данъци плащат за училищни автобуси да превозват само децата на онези, които нито работят, нито данъци плащат.Когато децата им не ги домързи да станат сутрин, за да идат на у-ще, за тях има превоз. А нашите пътуват с обществен транспорт до същото училище дори и сутрин по тъмно при минусови температури.

6

Анонимен

преди 1 година

А така, напишете какви външни и вътрешни басейни ще имат отбраните, докато жълтозъбите им връстничета ще се къпят по веднъж на седмица и ще мръзнат в класните си стаи, претъпкани по 30-40 деца. Колко миловидно от страна на говнняррското "семейство", да не им се нарадваш.

5

ПроСоТо

преди 1 година

целатаКЛОУНАДА-на един кадър!..Както би се изразила Елочка Щукина :..-"Крррасота!"..

4

Информацията

преди 1 година

До Анонимен--------------Имах предвид че ужгрешката е вярна и няма грешка...........На френски език името Чарлз се произнася Шарл.............Най известният френски Крал с името Шарл или Чарлз е Шарл Безумний на чиято служба се бие Жана Д"арк която няма нищо общо с английската дума дарк а според френската граматика с чертичка отгоре се съкращава от ДЬО АРК

3

Анонимен

преди 1 година

До Чарлзи ЕБДО - 2 - Що? Да не замираха на пръст???

2

Чарлзи ЕБДО

преди 1 година

Принц ШАРЛ БЕЗУМНИИ и неговата Камила Д"аркова ще ги бъде ли?

1

Анонимен

преди 1 година

Моливи да им купят и тетрадки и толкова! Ако немат нищо между ушите, нема полза от каквито и да било екстри