БГНЕС

Децата на Кейт Мидълтън и принц Уилям съвсем скоро ще започнат новата учебна година на съвсем ново място.

В понеделник стана ясно, че 9-годишният Джордж, 7-годишната Шарлот и 4-годишният Луи ще учат в училище Lambrook в Бъркшър от този септември. Промяната се налага заради преместването на цялото семейство от Лондон в Уиндзор, където ще имат възможност за по-спокоен живот сред природата. Така внуците на кралицата ще са по-близо до нея, както и до баба и дядо Мидълтън.
 
"Цялото семейство обича активностите на открито. Лондон просто не беше за тях. Провинцията със сигурност е тяхното място", казва източник пред People.
 
Новото училище на наследниците на короната е разположено извън Уиндзор и разполага с 56 акра площ, побирайки 560 ученици. Макар да предлага гъвкав пансион, който може да се резервира всяка седмица или всяка вечер, принц Джордж няма да следва стъпките на принцовете Уилям и Хари, които учеха в пансион на същата възраст. Той няма да спи в пансиона, а ще се прибира вкъщи заедно с брат си и сестра си.
 
Известно като едно от най-добрите подготвителни училища в Обединеното кралство, Lambrook не само се слави със страхотни академични резултати, но предлага и много дейности, които могат да забавляват децата. Джордж, Луи и Шарлот ще могат да се насладят на спортни, театрални и музикални съоръжения, както и на вътрешен басейн, футболно игрище в истински размер, голф игрище с девет дупки. Клубовете пък включват конна езда, фехтовка, гмуркане и поло.

Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase