24

Т.Шак

преди 1 година

Платил си е "на когото трябва".

23

баба мара

преди 1 година

значи какво излиза деистваме избирателно защото руснакът си запалил паспортаняма да го гоним защото не се знае какво ще стане с него като се върне в русияа какво стана с турчина които върнахме на турция защото уж бил терорист тоижив ли е това е висша форма на лицемерие човешкият живот нищо не значи забълг правосъдие

22

от ЮАР

преди 1 година

Словосъчетанието Русия и Правосъдие предизвиква смях, когато го чуеш, а когато го осмислиш - извиква само ужас и недоумение. Русия е една морално деградирала бандитска държава и трябва да се има пред вид, че там не работят понятията Справедливост, Законност, Защита на Индивида - те са заменени с произвола на политическия естаблишмент облечен в държаво-подобен формат.Съдебните им процеси поне от 1917-та насам са едни политически циркове, които ако не бяха трагични, щяха да са смешни!

21

Анонимен

преди 1 година

Можеше да го разменим с Путин.

20

анализатор

преди 1 година

"В сряда съдът изслушаха двама свидетели, сред които Генадий Гудков - бивш депутат от Руската дума, който живее във Варна." Бааси колко дебела е станала работата в България с тая русофилщина!!! Чак бивш руски депутат да живее в България???Добре поне че още има свестни руснаци, които споделят общочовешките ценности за свобода, равенство, братство!

19

Евала!

преди 1 година

Браво! Евала на съда, че отмени това безумно слугинажко решение. Този човек си е наш човек, това че си е изгорил рашистанския паспорт печели само уважение! Браво!

18

Пижо

преди 1 година

Дръжте престъпниците тук, бе. И сирийските главорези дръжте. После, тоя, същият като пречука я полицай, я някой българин, тутакси ще му извадите руския паспорт.

17

VladTepes

преди 1 година

Жалко, има нужда от дълга спокойна почивка в ол инклузив Мордовская зона.

16

Анонимен

преди 1 година

Е па толкоз ли е Алчин, тоа?

15

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

След ВСвВ ,когато евреите Хитлер и Сталин ни заставиха да избираме между едно зло и друго зло придобихме имунитет.Вече знаем,че евреите Путин и Зеленски държат на всяка цена да си харесаме един от двамата.Приемам всеки аргумент за антифашизъм,но не и спекулата с това. Путин изневери на принците,които подстрейага СВО.Зеленски никога не потърси прошка за Майдана ...смъртите в Одеса.Няма съмненке,че Путин и Зеленски нямат шанс на евентуални избори и затова никой от тях не си подава оставката.

14

Анонимен

преди 1 година

Тоя Алексей Аличин много трябва да си пази гащите да не му го намажат с новичок.

13

Анонимен

преди 1 година

ЕЙ ***, ТИ СЕ БЛАГОДАРЯ, ЧЕ САЩ НЕ ДАВАТ ГРАНТОВЕ! АКО РЕКАТ, РУБЛЯЦИТЕ НЯМА ДА МОЖЕТЕ ДА ОТЛЕПИТЕ!

12

Анонимен

преди 1 година

До 10 Забранено е праскането на минуси. Всички трябва да викат ура и да живей.

11

Ужас

преди 1 година

Каква чест дани прави един, крадец ни прави на луди че бил политически репресиран а той крадец на ддс.И ни се смее в очите.

10

Анонимен

преди 1 година

ТВА Е НИЩО!@ ТРЕБЕ БУТАНЕ НА АЛЬОШИТЕ И СЪВЕЦКАТА АРМИЯ! ДА СЕ ПРЕКРЪСТЯТ РУСКИТЕ БУЛЕВАРДИ В СОФИЯ@

9

Анонимен

преди 1 година

НЕ ни прави чест , защото пак се демонстрира двоен аршин ,лицемерие и ВАСАЛНО ПОСЛУШАНИЕ ! Ако добре си спомням Борисов предаде на Турските власти един дисидент ( военен) срещу режима на Ердоган след опита за преврат , който по същият начин поиска убежище и закрила в Бългаия , но ние БЪРЗИЧКО и ПОСЛУШНО го заведохме ?!

8

Анонимен

преди 1 година

Освен грантаджиите пред варненския съд и тук има един грантаджия дето през VPN с фалшиви IP адреси праска минуси на политнекоректните мнения.

7

Само така!

преди 1 година

Никакво сътрудничество с руската фашизоидна диктатура, докато не се научи на цивилизованост, правов ред, уважение към човешките живот и достойнство! Дотогава, у лево!

6

Срам и позор

преди 1 година

Защитниците на този измамник даже не си представят какъв прецедент са създали с този политически натиск над съда.

5

Ужас

преди 1 година

Крадеш и мамиш в Русия идваш тук и казваш че си политически репресиран/без доказателства/и няма затвор за кражбата.