49

Анонимен

преди 1 година

не мое да разберем тия на кво са, неква дизайнерска е, ама ква точно ....бе на пръв поглед не им личи, но като си отворят устата ... мили боже

48

Анонимен

преди 1 година

Какъв сблъсък - Ицо Фашиста срещу Боко Бандита!

47

Не, няма

преди 1 година

Единствено с помощта на машините на Мадуро - иначе НЕ !

46

ЩЕ ЧАГЪРТАМЕ АБДАЛИ

преди 1 година

ОТ УТРЕ ОЧАКВАМ ИЦО ХАЗАРТА ДА ЗАПОЧНЕ ДА СЕ КАТЕРИ ПО ГЪРБА НА ГЕНЕРАЛ БОРИСОВ- СУС БЕ ***- СЛИЗАЙ БЪРЗО ОТ ТАМ ЧЕ ЩЕ ВИ ЧАГЪРТАМЕ- ВИЖ КАКВО НАПРАВИХТЕ- 12 % УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПЕНСИИ И МИН ЗАПЛАТИ И 17.4% ИНФЛАЦИЯ НА ХРАНИ- 40%

45

анонимен

преди 1 година

хазарта срещу Винету,естествено че Винету ще победи

44

Да де,знаем

преди 1 година

ще го победи, когато котката започне да се интересува каквомислят мишките за нея. Сиреч, никога.

43

Анонимен

преди 1 година

Ицо хазарта ще последва съдбата на Слави Трифонов.. Слави падна от по-високо, Ицко не е стигнал тези висоти и ще падне от по-ниско. Няма да го боли толкова. Квартално наркоманче

42

Руди

преди 1 година

Мечтай си брат, мечтите са безплатни.Ицето ще гледа парламента, ама отвън.

41

7777

преди 1 година

Насеран Ананиев ....само вижте гнусната му сура ....Тоя лъха на помия!

40

Бунгур

преди 1 година

Ейййй..Големи познавачи се извъдиха някой. Откъде разбират,кой кого ще победи предварително. Явно четат мислите на народа един месец по рано.Екстрасенси и гадатели/шарлатани/ не ни трябват в Парламента.

39

карачанаков

преди 1 година

НАСРАНмир Ананиев очевидно пак е прекалил със дезинфектантите,макар че често му се случва.Е те и другите Кирчо,Хазарта,Кокорчо,Николчо ,Наско не му отстъпвт.

38

Анонимен

преди 1 година

и на тебе ли ти дадоха амфетки

37

АНОНИМЕН

преди 1 година

До Лекар... И аз така се заблуждавах при подготвени и нагласени интервюта. Истината е друга. Не е интелигентен ,не е честен, за сметка на това е прекалено алчен, иначе нямаше да е там където е.

36

Анонимен

преди 1 година

Рапър срещу пожарникар за място в парламента...такова падение само в България може да се случи!!!

35

мъж

преди 1 година

прочетох и се посмях на казаното от това на снимката :)

34

София

преди 1 година

Жълтопаветната павианска либерастия дори и някак си да успее да канализира вота и да гласува само за Ицо Комплекса, надали ще успее да победи Баце, защото Баце, за разлика от жълтопаветните павиани, има доста твърд електорат в различни възрастови групи. А жълтопаветните, днес ги има, утре ги няма, щото са се изпокарали за некоя глупост.

33

Бай Пешо

преди 1 година

Той може би, ама ти не, дори да си единственият кандидат.

32

Анонимен

преди 1 година

ОСВЕН ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ ТРЯБВА И СЕРИОЗНО ПСИХИАТРИЧНО ЛЕЧЕНИЕ ЗА МНОГО ОТ ТЯХ, А СЪЩО И ОБРАЗОВАНИЕ А НЕ САМО ДИПЛОМИ- КАТО ПРОСТО КИРЕ- ОБРАЗОВАЙ СЕ КИРЕ МНОГО СИ ПРОСТО- ВРЪЗКАТА С ГЛАВНИЯ МОЗЪК Е ГРЪМНАЛА.

31

ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ

преди 1 година

ОСВЕН МАДАМ ПРЕМЛЯСНИ СИ СЛАДКО/ТЕТКА НАДА/ В ПП ИМА И МИСТЪР ВЛАЖНИ УСТНИЧКИ И ДА СЛЕД КАТО ИЗЧЕТОХ ТЕКСТОВЕТЕ НА ОНОВА УМНО ГЛЕДАЩ НИЩО/ТРЯБВА ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ НА ВСИЧКИ ОТ ПП ИМАМ СЕРИОЗНИ И ОСНОВАТЕЛНИ СЪМНЕНИЯ ЧЕ И ДРУГИ СИ ПОДРЪПВАТ/- ОБИДНО Е ДА СИ ПОМИСЛЯТ ЧЕ ЕТО ТИЯ ОГРОМНИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ДОБЛИЖАВАТ ДО БГ ПАРЛАМЕНТ КАМО ЛИ ДА ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА.

30

BG

преди 1 година

По голям хамелеони от Ананиев в BG няма ! Разкарайте го този *** !