152

БайХ

преди 1 година

Да не се лъжем, поради геополитическото положение на България, пословичния манталитет и ситуацията в последнитевекове, един от основните (удобно закриляни) бизнеси винаги е бил и винаги ще бъде трафика на хора. Това никога не е било и неще бъде без участието на държавата и системата на МВР.

151

Българин

преди 1 година

Скапана държава!

150

Анонимен

преди 1 година

На първо място е Киро Каналджията, наврял хиляди укри и други подобти, за които плащаме ние.

149

Димитър

преди 1 година

Здраво е продънена държавата.Това с бежанците е стара далавера.Минаването е с пари.И нашите хора освен другите далавери са направили чак офиси на тр. територия.Жалкото е че тези същите назначават и правнителството и особено службите.И онези от запад го знаят-мълчат като футки и защитават крадливи и корумпирани правителства.Народа малко тъпичък вече се обърква и се предаде.Така тези от изток завладяха държавата.А така ще го зачукат и на онези от запад щото са инфантили-назначили в НАТО учили в Ру

148

Анонимен

преди 1 година

Граничарите дето знаят откъде са влязли нелегалните, защо не направят демонстрация как се минава с пълен 50-местен автобус през пресечена местност. Чак пък толкова *** не сме. Кажете през кое ГКПП е влязъл автобусът.

147

Анонимен

преди 1 година

Като гледам и гранична полиция са й обявили война на държавата.

146

Марга Рит

преди 1 година

Каква война, какви 5 лева? И на децата вече е ясно, че държава няма. Всеки е тръгнал ,,през просото". Полицията си взема своето и си затвяря очите. Малцина са като загиналите днес. Бог да ги прости! Живи герои няма!

145

Анонимен

преди 1 година

Че те каналите не са ли организирани от полицаи в комбина с мафиотите?!?!?Няма как да влезе мигрант без да е замесен граничен полицаи,полицай или военен.Всички знаят кои са канлджиите,но никой не ги закача -така е година и няколко мессеца вече

144

Анонимен

преди 1 година

Какви каналджии бе,нали Простото говореше,че са изчистили всички митници и граници от корумпирани и крадливи,какви са тези каналджии?Тях защо са ги оставили?

143

ЕТО НА

преди 1 година

СТИГНА СЕ ДО ТРУПОВЕ. ПИСАХ И ПРЕДИ. ВОЕННА ПОЛИЦИЯ ГРАНИЧНИТЕ НЕ СИ ГЛЕДАТ РАБОТАТА. ТЕ НА 80% СА ЗАМЕСЕНИ В ДАЛАВЕРИ ПО ГРАНИЦАТА. И ВСИЧКО ЗАПОЧВА ОТ ГОРЕ ШЕФОВЕТЕ. ПОЛИЦИЯТА И ТЯ Е В ИГРАТА. А ТОЗИ КЪТ ОНЕЗИ ПРЕДИ НЕГО САМО СЕ ДУЯТ. И ВСИЧКО БЕШЕ СФОРМИРАНО ПРИ ТУЛУПЧЕТО.

142

13г във врачанския

преди 1 година

Познавам престъпността ,познавам полицията ,поназнайвам закона ! Офертата ми е със помощта на контингента да изловим корумпираните във ведомството на Веско М ! Щото и най големия наивник ще се замисли тези работи със по 50човека на куп как стават ,а и всеки новопоявил се чисти системата ,явно няма почистване ,трябва ново ,старото не работи па и това не е килим да чистиш !

141

Анонимен

преди 1 година

МОЛЯ НАСТАНЕТЕ И ТЕЗИ СИРОМАШКИ ДУШИ В ХОТЕЛИ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО, КАКТО УРКИТЕ ! НАЛИ ГОВОРИМ ЗА РАВНОПРАВИЕ ? БИВА ЛИ ЕДНИТЕ В КАУША, А ДРУГИТЕ С 40 ЛВ/ДЕН НА КУРОРТ И ALL INCLUSIVE

140

Ситуацията е дълбока

преди 1 година

Защото БГ е мислена като граница на ЕУ, и не случайно първата регистрация на имигрант се води и негова последна. Идеята е БГ да се напълни с имигранти и да НЕ стигат до богатите Люксембург, Кьолн, Берн, Щутгарт и други градове на добре живеещи Европейци.Това е последица от политика, а не само грешка на гранични войски.

139

Анонимен

преди 1 година

Бях точен с парите е пордения който има пълната власт и не вижда проблем в себе си а само в другите около него.

138

Абе АЛОООО !

преди 1 година

И картечари можете да пратите на границата, НО отгоре на държавата трябва да е генерал Бокаса ! Къде сте ръгнали бе ! То и минни полета може да се създадат и доброволци със мачетета ще се намерят ,ама само глупости се говорят ,това е политика на ЕС ,целта е да влезнат мигранти ,а не да НЕ влезнат театрото е за обикновените хора който са против по принцип ,а така уж нелегално ,ама всичко се озаконява и това е !

137

Калито

преди 1 година

Шенген, шенген, ще прескоча ли шенген? За ден, за ден, да съм европейски член..........

136

Валерия

преди 1 година

Въвеждане на доживотен или по-вече от20 години эатвор эа каналджийте , ако ги хванат и така ще се оправи въпроса!!! Явно положението на границата е минало предела си!!! Крайно време е да пратят част от армията да охранява эащото това не е шега работа!!! Освен това военнослужещите не правят нищо съществено в каэармите освен да се подпират и да си получават эаплатите эа нищо!!! Съболеэнования на семействата на эагиналите полицай, които наистина жертваха живота си эа таэи долна талибанска напаст!!

135

Демерджиев бил ли е.

преди 1 година

Полицай ?

134

Бивш служител на МВР

преди 1 година

Безхаберие и мафия е това, а не война. Дирекция Вътрешна Сигурност трябва да е извън МВР и активно да гони корумпирани полицаи.Те не могат да се оправят дори с тези полицаи, които взимат по 20 лева на пътя, камо ли с граничните полицаи взимащи пари от каналджиите.Язък за младите момчета, дето са си жертвали живота за едното нищо.

133

Анонимен

преди 1 година

Дерменджиев се изплаши,че ще му резнат клончето и ще го уволнят та почна да говори приказки как държавата щела да се справи с нещо си. Тя държавата ако е искала да се справи нямаше да има цял автобус пълен с бежанци. Междодругото не съм чул за ефекривни придъди на каналджии. Заловени има,но не и осъдени с лежане в затвор. Та и да ги хванат файда няма