20

Я МИ ОБЯСНИ?

преди 1 година

ПЪРВАНЧО, ТИ ИСКАШ ЛЪЖИТЕ ВИ ЛИ ДА СЕ ИМАТ ПРЕДВИД ЗА ИЗБОРИТЕ? МИ ДЖОБА Е НАЙ ВАЖЕН БЕЕ! НАЛИ ПРЕДИ ГОДИНА ОБЯВИ, ЧЕ С БОЙКО Е СВЪРШЕНО КАТО ПОЛИТИК? Е КАК ГЕРБ ПАК ЩЕ СА ПЪРВИ?

19

Хасан

преди 1 година

До Асан И назад да лази,пак не може стигна Буци по либовници.Списъкът е дълъг,вкл.непълнолетни/каратанчева/караянчева,карадайъ....

18

КАРМА

преди 1 година

ЖАЛКО Е,ЧЕ СМЕ ЗОНА НА ИНТЕРЕС ОТ РУСИЯ. АКО БЯХМЕ ИНТЕРЕСНИ ЗА САЩ, МЕД И МЛЯКО ЩЕШЕ ДА Е ТУК... А СЕГА - ГЛАД, СТУД И МИЗЕРИЯ!

17

Анонимен

преди 1 година

Макрон предупреди Франция, че идва "краят на изобилието и безгрижието".

16

Евроатлантик

преди 1 година

В ЕС и НАТО живеем добре. Аз съм много доволен от живота в членката на ЕС и НАТО България.

15

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантиците ще ги пратим в мините да копят уран за АЕЦ Белене. Там където им е мястото!

14

Анонимен

преди 1 година

СЕГА В КРЕМЪЛ ПАК НИ ГОТВАТ ГЛАД, СТУД И МИЗЕРИЯ, КАТО ПРЕЗ РУСКОТО РОБСТВО!

13

Анонимен

преди 1 година

След кат излезем от ЕС и НАТО, България отново ще бъде с Русия. Там където ни е мястото. Далече от евроатлантическите "ценности".

12

Анонимен

преди 1 година

Време е за ***! През кризите може да ни преведе единствено д-р Костадин Лъвски Костадинов, чрез излизане от НАТО и ЕС и обединяване с най-мощната държава в света, а именно Русия! Долу жендарите, долу сoрoсоидите, да живеят путинoфилите!

11

Споко

преди 1 година

Споко, пазара на газта е сега е малко стресиран заради хранилищата, нормално е лятото през жегите цените на енергиите да скачат и да удрят рекорди. Споко, есента и зимата хранилищата ще се пълни и цената на газта ще се срине. Ей такива хубави неща.

10

Анонимен

преди 1 година

Възраждане първа политическа сила. Иначе нищо няма да се промени и ще си останем със старата "промяна" да си дълбаем там на дъното.

9

Анонимен

преди 1 година

До Лято. Август. Жеги, нормално всички в момента се опитват да запълнят хранилищата си до началото на октомври а това стресира пазара, интересното ще стане средата на октомври и ноември, когато хранилищата ще са на 100 % пълни и евентуалните излишни количества няма да има къде да ходят, резултата ще е срив в цената, проста търговска логика, но така се получава когато се действа прибързано и панически

8

Тодор Живков

преди 1 година

Здравейте бананаджии! След 30 години ручане не жабета и банани, дочахте ли го светлото евроатлантическо бъдеще? Задава ли се, задава ли се на хоризонта светлото евроатлантическо бъдеще къдет ще живеете богато като западняци?

7

Българин

преди 1 година

Газпром е ненадежден партньор, освен това продава на цени 4-5 пъти по високи. По-добре да купуваме от други надеждни канали по-евтина газ, отколкото скъпа и ненадеждна газ от Газпром.

6

Лято. Август. Жеги

преди 1 година

Енергийните цени в Европа удариха абсолютен рекорд. Цената на газта мина психологическата бариера 3000$.

5

Анонимен

преди 1 година

Аз мисля, че България не трябва да налага визи на гражданите на САЩ, САЩ са демократична свободна страна и наши рилайабъл партньори и американските граждани може да си влизат свободно в България когато си поискат без виза. Това че те са решили да въведат визи за български граждани е техен избор, САЩ са наши рилаябъл партнъри и ние уважаваме техния избор, не им се месим във вътрешните работи.

4

Анонимен

преди 1 година

Дойче Веле: Новата Украйна е кошмарът на Путин!

3

Асан

преди 1 година

И какво ни интересува нас нормалните гейове това?

2

Амнезия

преди 1 година

Та се сетих за един Валери Симеонов от ...Промяната,който похарчи милиони за "оградата",включително и евросредства....ВМРО не беше ли в коалиция с герп?!!

1

Анонимен

преди 1 година

Хайде руски екскременти започвайте да пишете как ще сме гладни и на студено