38

До Биляна

преди 1 година

Твоята пенсия, колко стана?

37

Ужас

преди 1 година

Даже не разбирам защо не са по арестите да отговарят за ограбването на бьлгарите а им се дават медиини изяви

36

Не

преди 1 година

е внасял осигуровки!?

35

Биляна

преди 1 година

Вдигнахте пенсиите и с инфлацията си взехте вдигането 2 пъти повече Лъжци,махайте се бе само лъжете и замеря те с помии.Неблагодарни,нагли Кеleши.

34

пфффф

преди 1 година

Ами за да не идват на тяхно място паляци като вас бе сладурче.Затова не се пенсионират.

33

?

преди 1 година

Има едно нещо, което се нарича потребителска кошница-колко хляб, ток, парно, бензин можеш да си купиш с една пенсия. И колко я вдигнахте бе Гал'ош ?

32

Лъжа

преди 1 година

А бе вие вдигнахме "пенсиите", ама с колко скочиха инфлацията и цените при вас ? Да не се окаже че при Борисов Българина е пазарувал повече? И ако се приеме че този кран ,който Кики завъртя, го е построил Той ,сигурно вие сте осигурили диверсификацията! Всички ви вервсме! Лъжата е , че Кики и Коко през цялото време лъгаха, че нямали нищо с Газпром, а цялата борба се оказа че била за... комисионните! Е , на гърба на обикновения българин!

31

Жалнко ПП

преди 1 година

Аматьорите от ПП не разбраха, че избирателите вече пенсионираха Кирчо и Лена, а Борисов още го искат !

30

очилат деб...л

преди 1 година

Падна цената на патроните . Ти защо не се гръмнеш ?

29

Анонимен

преди 1 година

Сабрутев ти и простото Киро не сте тези които да казват кой кога ще се пенсионира.Борисов управлява 12 години, а вас народът ви пенсионира за 6 месеца управление и е нагло да искате пак да управлявате пардон да крадете.

28

анонимен

преди 1 година

Това с г-н Хазарта майтап ли е? Как ще сложиш за водач на листа и то в София един гамен, който прави в парламента селфита със среден пръст.

27

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Борисов като се...пенсионира,да обявят...датата за празник на Банкя. Може да извикат улични клоунади и сергии с рахат локум,кебап,пърленки,гевречета и палаткови стрелбища с въздушни пушки. Народа трябва да...запомни,кога Феномена се е...отеглил,но преди това е...прославил Банкя.

26

Анонимен

преди 1 година

Всички пенсионери ще гласуват за Промяната те увеличиха пенсиите, Бойка мразеше много пенсионерите крадеше и от тях.

25

Анонимен

преди 1 година

Голям рев срещу Боко брей

24

до 24

преди 1 година

щото е реклама .

23

ааа

преди 1 година

ПП - прости, арогантни и нагли, а на това отгоре супер некомпетентни.

22

Анонимен

преди 1 година

А кога ще пенсионирате 22 имотният старец Дамаджан чашков или ще го държите да направи 30 имота ако не и повече???

21

1

преди 1 година

Пълни ***--ли повече никага не трябва да помирисвате да управлявате България. Най големите крадци и измамници в историята на държавата.

20

Анонимен

преди 1 година

Абе, каква е тая загриженост за Борисов? Да го пенсионират, та да го пенсионират, ще речеш, че заради неговото пенсиониране и пенсиите вдигнаха. Ама погледнете Рашков, той е къде, къде по-за пенсия, вие се чудите как да го морите с постове и работа тоя човек. Първо него пенсионирайте, пък Борисов, като му дойде времето. Сабрутев, съборихте се, от върха, дето ви сложиха повярвалите ви, та чак долу в подножието, дъното стигнахте и пак не мирясвате.

19

Продължават с Бойко

преди 1 година

Инфлацията е поне три пъти над вашето вдигане. И въобще, продължавайте да се занимавате с Борисов. На есен да не останете изненадани. Особено ей такива, шушшлеци.