102

Красимир Иванов

преди 1 година

Ето още два въпроса: Знаеха ли полицаите за неспирането две стоп палки ? Или ги наричате самоубийци?

101

Красимир Иванов

преди 1 година

Ето още два въпроса:Знаеха ли полицаите за неспирането де стоп палки ?Или ги наричате самоубийци?

100

Красимир Иванов

преди 1 година

Стига с тези мигранти!Защо трябваше да загинат тези мъже ? Сигурен съм че и добър джегит не може да вземе , с лека кола , разстоянието от Крушевец до Бургас за под 20 минути ! Има ли полицията шипове за принудително спиране ? Защо не успяха да предотвратят смъртта на колегите си ? Светла им памет !

99

Красимир Иванов

преди 1 година

Към журналистите.Моля задайте и тези въпроси.Доколкото разбрах гонили са ги 25 километра. Това са най малко 20 минути.Имало ли е връзка между гранична и МВР? Кога са получили сигнала?Защо не са спрени преди кръговото на ж/к "Меден рудник" ?

98

Анонимен

преди 1 година

Автобусът не е минал границата, каналджиите ги прекарват пеша и ги товарят отсам границата. На втората линия от постове по селата около границата са го засекли, не спира и тогава почва гонката. Поклон пред загиналите млади български мъже.

97

Анонимен

преди 1 година

ЖАЛКО ЗА ПОЛИЦАЙ ТЕ,

96

Анонимен

преди 1 година

До 96: Преди да пишете кой, какво, първо си опреснете информацията, за след Тошово време, и след това се изказвайте....RIP.

95

Въпрос?

преди 1 година

Как автобуса е минал граница? И защо едва след това трябва да се спира и да се проверява кой кой е?

94

баба мара

преди 1 година

ердоган ги пуска нарочно и сега се хили защо не ги връща обратно в родината има ги пуска към европа в същото време изнудва ес за пари за бежанците коитоизобщо не достигат до мигранските лагери а изчезват в офшорките по света

93

Жалко

преди 1 година

Бог да фи прости момчетата. Какво ще стане със шофьора и мигрантите ?

92

Трагедия

преди 1 година

Двама млади пълни със сила и живот български мъже загинали/убити при изпълнение на служебния си дълг. Почивай те в мир , момчета !Моите съболезнования на близките и роднините.

91

Ала-бала

преди 1 година

Има ли жертви от редовните пътници, покажете ги. Има ли пострадали от МИГРАНТИТЕ ? Колко са, къде са настанени ? Новините би трябвало да ги отразят, хора са, жени, деца натъпкани отдолу, при багажа, дишат изгорелите газове :(

90

Анонимен

преди 1 година

За починалия или добро или нищо ама "Бяха млади и вярваха, че имат бъдеще в системата на МВР" ...................................

89

Бивш

преди 1 година

Така е като гледаш "Бързи и яростни" и не осъзнаваш, че Господ Бог ти е дал Живота да го живееш, а не да го загубиш. Явно Животът вече не е ценност..... Най- важното е да оцелееш и да се съхраниш като човек в тази месомелачка, наречена МВР.

88

Строител

преди 1 година

Не съм специалист по полицейската работа, ама ми се вижда малко аматьорско изпълнение да се навреш пред 20 тонен автобус с лек автомобил, който няма и два тона. Служебния министър е прав, гранична полиция не си е свършила работата за спиране на автобуса извън населено място. Бог да ги прости тези млади хора! RIP

87

Христо Христов

преди 1 година

Защо не посрещаме бежанците от Афганистан' както посрещаме и украинците? Все пак България беше в района да ги демократизира чрез окупация и наемници.

86

Жалко за момчетата

преди 1 година

Случаят показва,че полицаите ни не са обучени както трябва и действат на ниво "холивудски екшън".Ръководството на полицията явно се интересува повече от ролята и в предизборни и изборни процеси и протести,отколкото в овладяване не екстремални ситуации.Момчетата са си мислели,че шофьорът на автобуса- убиец ще изпълнява каквото наредят,а автобусът ще спре светкавично,като му се препречат.Така е,защото не са обучени,а са жертвени агнета на началниците си, слуги на висши политици.

85

Христо Христов

преди 1 година

До 38"Борисов подари кученце на Путин и за 12 години не можа една стена на границата да направи!" - адаш, нато ни накара да разминираме границата и махнем оградата. Тиквата е зло, но по-малко зло от нато.

84

Христо Христов

преди 1 година

До 103"Дека са на Лойко оградите за милиарди?" - нато ни накара да ги разрушим.

83

Анонимен

преди 1 година

Горките:(.Жалко за момчетата.Господ да ги прости.