167

Анонимен

преди 1 година

как "чий е крим"! Крим е руски и въпросът е приключен

166

Анонимен

преди 1 година

Ако Украйна не разруши Керченския мост, трудно ще си върне полуострова.

165

От Вселената

преди 1 година

..."Аз Истина Виждам И Правя (и говоря) Добро (Благо), Ако Живеете Знаещи На Земята, Които И Каквито Хора Да Сте, Мислете За Нашия И За Другия Покой. Казвайте Словото Твърдо. Запомни Нахалнико (Невернико), Христос, Отца и Червеите, Са, И Ще Бъдат. От Ера В Ера, И В Ерите. Чудо За Теб, И За Мен. И За Всички. За Цезара, И За Кучето. И Така. От Началото До Края."

164

От Вселената

преди 1 година

Та кой откри Америка, кажете? Безумец, луд, навсякъде осмян. А кой създаде Бог за вековете? Отново луд, на кръста прикован. И слънцето в надоблачните сфери ако престане вечния си ход, отново някой луд ще се намери светилник за целия човешки род.

163

От Вселената

преди 1 година

И Анфантен жената възвисява - да бъде тя наравно със мъжа. А вие казвате: "Напразна врява на трима луди вярваща в лъжа" Но, господа, безумие нима е да търсиш щастие за цял народ? Велик е, който кара да мечтае за радост целия човешки род!

162

От Вселената

преди 1 година

И Фурие ни казва: "Тръгвай вече, народе, и не стой презрян в калта! Труди се във фаланги надалече и очаква те целта. След толкова нещастия земята се свързва с грейналия небосвод - сега за мир надеждата крилата повежда целия човешки род."

161

От Вселената

преди 1 година

Видях пред мене Сен - Симон, пророка, богат отпърво, после задлъжнял, да промени докрай живота цял. Увлечен от започнатото дело, уверен беше той, че сочи брод, но който към успех да тръгне смело след време целият човешки род.

160

От Вселената

преди 1 година

А колко често някоя идея като девица чака свой жених! Глупците все безумно виждат внея, "Почакай!" - казва и мъдрецът тих. Но среща я един от тези луди, които вярват в бъдния възход, и млад живот в утробата и буди за нас, за целия човешки род.

159

Анонимен

преди 1 година

Мой!

158

От Вселената

преди 1 година

Като калаени войници стари в редици подравнени се редим, ако пред строя някой изпревари, "Хванете Лудия!" във хор крещим. Едничката награда за такива е глад, преследване и смърт на скот или след време статуя красива за чест на целия човешки род.

157

От Вселената

преди 1 година

Да така е: Единствените истински българи сме ние лудите!

156

От Вселената

преди 1 година

Така византийският "Дядо Иван" се мъчи векове наред да направи невъзможно да заличи българските културни постижения и да унижи България. Верен съюзник на тези опити на "освободителя" да заличи българския народ са българските русофили.

155

От Вселената

преди 1 година

Приносът на България като духовен център на християнската култура през Средновековието е неоспорим факт. Русия, самообявила се за наследник на Византия следва многовековна антибългарска политика, която включва - отричане на българското влияние върху православните християни и славяните, обявявайки го за "южнославянско" - унищожение на българското културно-историческо наследство на Балканския п-в и в Русия - преследване на всеки учен или свещеник, който зашишава българската духовност.

154

РЕБ

преди 1 година

Лъснаха голитеЗадници на така наречената втора армия в света. Бяха ни проглушили ушите със сладки приказки за танкове Армата, Су-57, Буратино-Муратино. Парите са окрадени а нови оръжия няма. Няма и да има. Корабите които уж са модернизирани потъват като ги отвържат от кея. Молят се за дронове на Иран. Карат по Сталински - просто хвърлят хората като слама в огъня. Но това не е СССР през 1941.

153

Анонимен

преди 1 година

До 215 Другарю, скоро ще отрезнееш.

152

От Вселената

преди 1 година

Та от север действат Хазарите от Тюркмения, а от юг Тюркменските Турци. Та в клещи сме ние Българите - императори на Рим и Константинопол и гладиатори носещи високо КРЪСТА.....

151

Активист БСП(к)

преди 1 година

Очертава се преврат в Кремъл и може би като следствие и гражданска война. Дугин и крайните националисти около него настояват за тотална мобилизация и ядрени удари по Украйна. Дори онзи ден Гиркин заяви в прав текст че Путин трябва да бъде обесен. Гиркин е в Херсон уж да се бие но целта му е да привлече военните на негова страна за да осъществят преврата. Става интересно, на коя страна ще застанат ФСБ? Може би неслучайно именно те подведоха Путин че Украинската авантюра ще приключи за 72 часа.

150

От Вселената

преди 1 година

Угоре, Угоре Тaнгра ли ти изпи мoзъка та изпуcна от oборa Бългaрскитe Гoвeдa, хaзарcките пaчaври само това чакаха cвaлиха гaщитe и те ти сега съвременни ПЪПЕШИ И ДИНИ наречени Руcнаци.

149

От Вселената

преди 1 година

Какво е това руснак? Да не е порода Български рогат дoбитъk развъждан предимно около българския обор МОСХА(МОСКВА) основан 1068 година ор христа от Българския цар Мосха(1061-1076). Руската нация е продукт на Любовта между Български Арийско Гoвeдo и Хазарска Пeдeрacка Cвиня кланеща се на Фолоса. Заплождането е станало в старата Българска стилица Бащу (Киев) а виновник е Угор Лачич (Игор Рюриков) издънка на рода ДУЛО.

148

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Съветвам миролюбивите граждани на Крим да защитят историческата истина,че Крим е Кубратов Български град,макар болшинството днес живущо там да не е българско. Тази логика би измъкнала хората в Крим от "между чукът и наковалнята",без да се налага да лъжат. Колкото и странно да звучи моето мнение Путин и Зеленски са съюзници,а не врагове.Повтаря се същата история от Втората Световна Войма,когато евреите Хитлер и Сталин бяха съюзници срешу нееврейското население.