31

бай путьоБАЦЕ и аз и

преди 1 година

До Сахар СУХАРЧО СИНЕ МОЙ не те зделах такъв извини ме сине ***!

30

бай путьо и МАМА

преди 1 година

До АМАН от негодници народен СЪД за всички крадци и престъпници- НЕ СА МНОГО

29

бай путьо

преди 1 година

До АМАН от престъпници точен извод , катоупостее държавата и останат "работни и талантливи мур...........вели" ще пълнат пълнат хазната с въшки!

28

Каракочев

преди 1 година

Ха, Коцето и той се из ходи по въпроса.

27

АМАН от престъпници

преди 1 година

ДА се тестват всички от ВВС за пси активни нарко спец добавки..КЪДЕ СА ПЪРВИТЕ ф 16 предлатени 100% та ще закупувате с ограбени милиарди от бедния най ограбен народ в Европа Българския НОВИ !!???НЯМА Да има от къде да ограбите млиарди за системи за подръжка на супер скъпи неефектнивни самолети..

26

АМАН от негодници

преди 1 година

вместо да дставят доказано ефективни истребители за по 30 000 000 $ Ф 18 Хорнет бандата около Борисов тръгна да доставя супер скъпи ф16 блок 70 неразрешени за производство че и ги предлати авансово 100%.. НЕ НИ трябват такива самолети.. ВВС началниците плачат нагло след акто унищожиха стотици годни самолети вкл МИГ 23 с резервни двигатели с оръжия....1 000 000 нямат никакви доходи за живот.. БАндитите на власт прахопсват милиарди месечно..

25

Анонимен

преди 1 година

До 22 Гарганел Голяма част от техническите постижения на СССР се дължаха на Украйна. Орбитата на първата космическа станция на Съветите я изчисли български математик работещ в Дубна. . . . . Кириакстефчо! Да ти имам самонадеяността! Нали в соца всичко е било гола вода, как така изведнъж . . математик и про това български? Нямаш ли му името, годината, къде е бил образован Харвард, Ем Ай Ти, Оксфорд? Гарганел си писал ама Кириакстефчо оставаш!

24

Анонимен

преди 1 година

Имаме си ЕФ-ки! Летците за тях ще бъдат тепърва родени! Какъв е проблема?

23

Дрът Пърч

преди 1 година

Ахааа искат да приберат "рестото".

22

Анонимен

преди 1 година

Самолетите отлитат, хартията остава.

21

Анонимен

преди 1 година

Хартиените самолети са по-страшни.

20

Анонимен

преди 1 година

Летателната способност на чертежите е по-добра. При по-силен вятър чертежите могат да литнат и без да се включват двигатели.

19

до сахар

преди 1 година

Ха ха-те американците са заети да въоръжават укрите, не им е у нас, а като остане без оръжие, ще трябва да си разпуснем и армията.

18

Сахар

преди 1 година

Сега е моментът да разкараме съветската скрап и да се модернизира въоръжението.В Украйна се вижда, че руското оръжие е морално остаряло.

17

Редник

преди 1 година

Още един генерал, който си няма шапка. Като се мисли за генерал, да ходи да се бие във войната. Лично той, както и останалите български генерали, военни, жандармеристи и полицаи. А не да се правят на мъже, когато защитават правителството на мутрата от справедливо протестиращите българи.

16

Гарганел

преди 1 година

Голяма част от техническите постижения на СССР се дължаха на Украйна. Орбитата на първата космическа станция на Съветите я изчисли български математик работещ в Дубна. Така че не превъзнасяйте руснаците. Сега автомобилната им индустрия се сринала с 95% при изтегляне на западните фирми. Ние ще видим зор с липсата на въглеводороди,а Русия ще премине на руски впряг на коне,"руска тройка" ли му викаха.

15

Антон, Враца

преди 1 година

Боби благодаря за информацията. А какво стана с германските МиГ-29? Мисля че и те бяха модернизирани по натовските стандарти но ги свалиха от активна служба преди доста години.

14

Комуновирус

преди 1 година

Спомняте ли си Корнелия как се срещна с Решетников да го пита този летец Радев става ли за кандидат- президент на комунистите. Той отвърна положително ,че е техен човек и ние Народът го избрахме дори за още четири години. И БЪЛГАРИЯ СЕ СРИНА. ВДИГНАХМЕ ЮМРУК СРЕЩУ ГЕРБ И ГИ СВАЛИХМЕ ОТ ВЛАСТ.ХА,ЧЕСТИТО.

13

Сата НАТО

преди 1 година

Попов отдавна вече е о.з., така че не знам какви оценки прави, на каква база и какви препоръки за инвестиционни разходи може да дава. Толкова време не купиха самолети, сега в най-голямата криза искат да блокират още 2 млрд за нещо, което ще дойде след 5 години, когато вече няма да ни трябва.

12

Анонимен

преди 1 година

То беше смешно да си натовска държава и да си поддържаш и ремонтираш военните самолети в Русия.