110

Анонимен

преди 1 година

Баба Рада-Спина промотира нова ваксина. Този път е РНК-ваксина направо за бебета. Срещу СПИН щяла да бъде. Прибирай се обратно в Ада, ***!

109

Анонимен

преди 1 година

Спрете да тормозите хората по телевизиите и по телефона с агитация за ваксините си!Който иска е свободен да се ваксинира!Квинтет списъци квинтет 5 лева.Списъциправели джипитата!В такъв списък ще ви включат ,но почакаме още малко до октомври!

108

…!!

преди 1 година

Споко, септември идва и хайде отначало!

107

Анонимен

преди 1 година

Хората у наше село нямат какво да махат,щото не са се водили у градският транспорт и не са носили ни маски ни каски.Тия работни хора що да махнат като от работа изобщо не са се сетили,че имало ковид!

106

Анонимен

преди 1 година

Аз няма какво да махам,защото нищо не съм слагал!Не съм ***!Махай си маската,махай се от сайта,че вече хората не щат да ти четат бабините деветини!Ходи си в пенсия,ще ти дадат тиквен медал за повечето трудов стаж!

105

Анонимен

преди 1 година

Смеете се на Лена за мустака, ама Христова е по- мустаката. Значи тя е за Варненския. Сигурен съм, че след 02.10 ще си получат заслуженото!

104

пуйката

преди 1 година

Според мен трябва да ги носим от появата си на този свет докато сме на него - навсякъде и по всяко време.Какво да ги правя,във всеки джоб имам по една.

103

Въжарят

преди 1 година

Скоро баба Радка ще танцува от края на въжето като професионална кючекиня!

102

От Вселената

преди 1 година

До 106 Геноска пипа ... "Как може учен да пише такава простотия "Ние управляваме вируса" Управлявате грънци!" Дрогарко "Геноска пипа" малко помисли! Тия (Управляващи Религиозни Псевдо Учени от най - различни видове религии) не само че го измислиха вируса и го разпространиха, но и го поддържат Жив понеже ние децата на Загрея - сина на Бога - Слънцето наше престанахме да ходиме по храмовете на Комун религията и останалите Християнската, Мюзюлманската, Юдейската и итн религиозни храмове...

101

Ало вселената

преди 1 година

Кислорода отделящ се от растенията при фотосинтеза е от водата, а не от диоксида

100

Анонимен

преди 1 година

Отдавна знаем, че го управлявате вирусо, бабо. Време е рогатия да си те прибира

99

Анонимен

преди 1 година

До Антиваксър, e що бе? Нека си изтрещяват? Започваме да им се смеем в лицата :) Това е новото предизвикателство :)

98

Беновска пипа

преди 1 година

Как може учен да каже такава простотия "Ние управляваме вируса"? Управлявате грънци!

97

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Тези,които ВИ налагат и ВИ махат маските са тези,заради които ще ядеТЕ евро атлантически ценности и ще стоите на студено!

96

Евроатлантик

преди 1 година

Урсула ще ви нахока

95

От Вселената

преди 1 година

Трите атома Магнезий в молекулата ХЛОРОФИЛ в листата на Дърветата - Антената към Слънцето, правят МАГИЯ и разделят въглеродния двуокис. Получава се КИСЛОРОД в атмосферата. Червените Кръвни Клетки - ХЕМОГЛОБИН в центъра си имат три атома ЖЕЛЯЗО прихващат КИСЛОРОДА от белия дроб, захранват нашите клетки, живееши в ЛИМФАТА. Червените Кръвни Клетки прихващат Въглеродния Двуокис произведен от Клетките и го изнасят обратно във въздуха. Кой прави този цикъл? Лъчите на Загрея - Слънцето наше и ваше!

94

Имам съседка

преди 1 година

на видима възраст около 58-60г. От 2020 насам излиза само с маска, дори на улицата, ккогато няма никой наоколо. Страшно е,при тия жеги как диша въобще, не знам!

93

Demonaz

преди 1 година

Очаквано издърпахте вълната,че да няма тояги и камъни заради цените през зимата. Време е операцията кромид да се закрива. Съд и затвор за медицинските комунисти.

92

Анонимен

преди 1 година

До 96 Първо-не разбрах защо ще искат да се ваксинират . И второ- ако все пак се излъжат да се ваксинират както знаем вече едва ли не през 3 месеца казаха,че трябва да се прави. Без проблем ще им боднат иглата.

91

Анонимен

преди 1 година

Най-прецакани са тези с фалшивите сертификати. Хем ще са болни, хем не могат да се ваксинират вече. Е, влияят на статистиката, че имало хоспитализирани и умрели с ваксина, ама ние всички знаем колко са ваксинирани.