263

ГОЛЯМ РАЗГУЛ ША ЗНАЕ

преди 1 година

Само да кажа - сиртакито с трошене на чинии и карамфили е СТАНДАРТНА УСЛУГА, която се предлага по гръцките ресторанти и която се практукува от самите гърци. Не виждам къде е "разгуления живот" в случая. Освен това е добре известно в психологията, че трошенето на чинии помага при стрес. И накрая - ако не чупи чиниите вкъщи - всичко е наред!

262

Таки Брашнаров

преди 1 година

Па то се вижда как 6 месеца кой кой троши .... Май като в Афганистан некой ше се приберат понаакани скоро

261

Анонимен

преди 1 година

Само урки са коментирали, но на никой не му дреме за мнението им. Жената се забавлява.

260

dolf

преди 1 година

Тази публикация е пълна простотия

259

Анонимен

преди 1 година

Мужиките все изненадани и все си харесват тия. Няма толкова заблуден народ.

258

Анонимен

преди 1 година

Леле, каква вълна се е надигнала... цяло цунами! Цели 15 прости хорица, които не знаят нищо за Гърция се зачудили за чиниите... Добре де, а блюстителите на морала от Запад, те защо не опишат морала на Джонсън, примерно. Неговите пиянства всяка вечер, свалките с три пъти по-млади от него жени и безцеремонното облагодетелстване с държавни средства?

257

Анонимен

преди 1 година

Ало, "авторката" на поредния пропаганден пасквил, който са ви дали да публикувате, срещу плащане, *** в Гърция. С много голяма изненада там ще видиш, че по гръцките заведения масово трошат чинии и това е национална традиция там. При това, дават специални чинии за трошене и на теб ще ти дадат такива да трошиш там... Ако и това не знаеш, значи пишеш тези тъпотии от някоя дупка и не си виждала дневна светлина. Може би, защото си роб на западната пропаганда?

256

До Анонимен 14

преди 1 година

"Ние българските простаци ще гласуваме за..." - - Вие, българските простаци, гласувате вече 33 години за същите като вас. И няма изгледи да започнете да гласувате за нещо свястно и кадърно. Щом успяхте да качите на власт Симеончо, дето не знае български, Бойко, с акъл на торта, Кирчо - дето идея си няма от "де е България" и сие - едва ли скоро ще поумнеете и ще промените посоката на гласовете си.

255

Анонимен

преди 1 година

Жената чупила чинии в таверна - нещо съвсем нормално. Вие обърнете внимание на постоянното счупване на рекордите на глупостта - с налагане на санкции, от които страда тоя, дето налага, рекордите по харчене от правителствата за глупости, рекордите по лъжа на медиите, които се чупят ежечастно. Все истиски и важни счупени неща.

254

Анонимен

преди 1 година

Таверните са затова. Или когато там това се прави от едни хора е приемливо, а от други - ужас нечуван. Смешни сте с пропагандата. Излага те се при всеки подобен опит. Защото не я правите професионално.

253

Анонимен

преди 1 година

В таверна какво да чупи глави ли, главите ги чупи на друго място

252

Боби

преди 1 година

Добре се ровите под чаршафите, няма ли да ги вдигнете малко та да се облажим и ние? Нещо започна да ви писва от фалшивите новини които фабрикувате или препечатвате.

251

Кат ми пееш Гошенце

преди 1 година

До Гош - имаше, батка, сега филипински травестити ще ги сменят...

250

Песков - като песец

преди 1 година

До Нона поМордюкова - Наши...

249

Додо

преди 1 година

За пореден път лъсва чудовищното двуличие на медиите - уста на Сатаната, за които стипендиантката на Сорос и премиерка на Финландия, която се друса и *** с мъже и жени по нощните клубове е просто една свободна, разкрепостена, прекрасна смела и вдъхновяваща жена, а въпросната рускиня, която си позволява да отиде на почивка в чужбина е едва ли не инкарнация на дявола! Не ги е срам, нещастници!

248

Нона поМордюкова

преди 1 година

Нани олимпийские чемпионки моют, а не крошат тарелки

247

аз

преди 1 година

Кирил Домусчиев пръснал 1,7 млн.евро за парти на Миконос, като в същото време оревава орталъка, че държавата трябвала да помага на бизнеса, че да не фалира, ама в същото време раята се възмущавала, че една рускиня, съпруга на нам кой си, счупила 2-3 чинии на почивка в Гърция. Между другото, рускинята е олимпийска шампионка по фигурно пързаляне и явно се очаква от нея да стои затворена у дома и да рони сълзи по цял ден, докато премиерката на Финландия се отърква пияна и дрогирана по чужди мъже.

246

Гош

преди 1 година

Рускините са доказано на големите *** на планетата, във всички порно филми има рускини, във всички публични домове преобладават рускините, във всеки курорт има рускини обслужващи мъже срещу заплащане! Кво повече!?

245

Веско

преди 1 година

Трудно се обяснява на лейка, кое е допустимо и кое морално. Проблема е, че лична информация се пуска публично за някви "лайкове" и това е масово. После народа не бил 80%!?

244

сина

преди 1 година

а олигархията в България как живее бе - с милиони на гърба на всички нас. То не беше шиши, КТБ, еврофондове, 30 % комисиони за баце, кражби, кражби, кражби.... Тръгнали сте руснаците да оправяте, вижте себе си първо - как жилеят пилето, гела, горанов, шиши, доган и още много знайни и незнайни олигарси български ?!?!?