156

гого

преди 1 година

В изгорялата тойота намират овъглено неразпознаваемо тяло, а на погребението погребват свежа, румена жена, баща и ухилен до уши приема комплименти и се държи все едно е минимум на сватба. Двама гавази стоят пред ковчега и не позволяват много-много да добливават любопитни... Циганенко, Ромаленко, болна украинка от Донецк със дъщеря си и котката сложила взрива, камерите на паркинга не работели, ама съвсем ни взехте за ***....

155

четете бре

преди 1 година

Ако глупоста имаше крила вече да е литнала!Каква мисъл само-чийто баща е крайно десния идеолог-александър Дугин!Това крайно ляво е крайно дясно за списващата е нещо като дървено желязо!Преди да се пише трябва много да се чете и мисли,но ,за да се мисли трябва да има с какво!Наскоро в България издадоха книгата на Дугин-ЧЕТВЪРТИЯТ ПЪТ ПЪТсписващите имата ли капацитет да оценявате този труд!А ТОВА ТУК Е МАТРИАЛ ОТ ЦИКЪЛА НАЙ-МРАЗИМ ДА МИСЛИМ!

154

Госпожо Нели

преди 1 година

Скоростта не е критерии за разлседване. Напомням - случая с взривения самолет . На другия ден излезе информация, че руснаците са виновни, случаят Навални - на деня след влизане в болницата беше посочена ФСБ, дни след това се покаазаха снимки на двама с каскети. Случаят Навални - на деня на постъпване в болница в Берлин след 7 дневно лечение в Русия се откриаха ясни следи от тайнствената отрова за мишки новичок, с която не успяха никога да утрепат никого, но стриктно се придържат към нея.

153

ФЕНОМЕН

преди 1 година

Лъжат, самоубила се е.

152

Мен

преди 1 година

Дали има голи сники с нея? Много яка мацка!

151

Анонимен

преди 1 година

Ами война е. Още много руснаци ще умрат. Те какво са си мислили?

150

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 152 Повтори го още 99 пъти и ще стане истина.

149

XuTbP5bP

преди 1 година

А не се ли чудите, защо DW ви каза да внимавате как спускате информацията за тая Фойна? Защото ви виждат компетенцията и не ви се доверяват.

148

Ааа неее

преди 1 година

Сега пък било съмнително че бързо я разкрили. Ако ви е съмнително докажете че кадрите от камерите са фейк. Ама защо ФБР не я е спряло. У ред ли сте бе? На всеки журналист и ли известна фигура от Русия който мисли че Зеленски е трепал хора в Луганск, Донецк, Херсон...ли трябва специална охрана и наблюдение от ФСБ? Не е ли по-лесно любимия ми Гардиън да се потруди да намери уличената за убийството? Странно че никой не смее да я намери и да опровергаят лъжите на ФСБ

147

Алекс

преди 1 година

ФСБ са толкова бездарни,че дори не успяха да съчинят по-правдоподобна версия.Само празноглави русофили ще се вържат на този фейк.

146

Руските служби

преди 1 година

До Анонимен са за смях и на децата, ПОДЛОГО!!!!!!!!!!!

145

ясно ти е

преди 1 година

До Анонимен та дрънкаш

144

Анонимен

преди 1 година

. . . Предполага се, че Наталия Вовк е успяла да направи всичко това, без да бъде забелязана от руските служби за сигурност, . . . е от къде го знаят тогава или имат машина за пътуване във времето! Спрях да чета по нататък! Всичко е ясно!

143

анонимен

преди 1 година

В нета има снимки в достатъчно близък план на отворения ковчег на момичето, което изглежда като всеки друг починал (колкото и цинично да звучи). Как е възможно това? След такава експлозия и пожар бихме предположили, че ще има овъглено тяло и съответно затворен ковчег. Нещо наистина не е чиста цялата работа, нещата просто не си пасват.

142

СЪДЕТЕ САМИ

преди 1 година

"БОЕЦ НА АЗОВ" ЗА КОИТО РУСКИТЕ СЛУЖБИ ЗНАЯТ ВСИЧКО- ФЛОРАТА И ФАУНАТА НА ЧЕРВАТА ИМ, ВЛИЗА ПРЕЗ ГРАНИЧЕН ПУНКТ ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА- С ЛИЦЕВО РАЗПОЗНАВАНЕ НА ВЛИЗАЩИТЕ, НАСТАНЯВА СЕ В МОСКВА В БЛОКА НА ЖЕРТВАТА (ДЪЩЕРЯТА ?!?!?!?!?!), СЛЕДИ Я 2 МЕСЕЦА, НИКОЙ ОТ РУСКИТЕ СЛУЖБИ НЕ ВЗЕМА МЕРКИ И НАКРАЯ ПРАВИ АТЕНТАТ. НО НАЛИ УКРАИНКАТА, ПРИ ТОВА ВОДИ И ДЕТЕТО СИ, ИСКА ДА УБИЕ ДУГИН, А НЕ ДЪЩЕРЯТА МУ ?!?!?!?!

141

Анонимен

преди 1 година

Откога жълтите вестници станаха по-компетентни от руските служби, че ми обясняват кое било лъжа, без да са напускали офичето си?

140

Анонимен

преди 1 година

Много ясно, че е лъжа. Има ли нужда от такъв въпрос, доказа се, че руснаците са най-лъжливата нация с най-лъжливите политици, на всичкото отгоре свръхарогантни. Фактите за руската лъжовна същност са толкова много, че е невъзможно да ги събереш всички!

139

Анонимен

преди 1 година

Днес австрийската преса потвърждава информацията, че украинската терористката Вовк е била онази вечер в хотел Ибис до виенската централна гара заедно с още две жени - вероятно от СБУ или друга чужда служба и едно дете. МВР на Австрия щяла да разгледа случилото се.

138

Какво следва

преди 1 година

Ако така продържава Киев с терористичните акции, иска или не, Русия ще трябва да действа както действа Израел при палестински атентати. След някой и друг атентат израелската армия провежда военна акция, и тогава покрай терористите загиват и мирни жители. А позицията на САЩ винаги е била "Израел има право да се защитава". И вето в ООН срещу осъждането на бомбардировките.

137

Да допълня...

преди 1 година

До Абе 134 Бащата като че ли се гордее с убийството , вместо да се замисли сериозно за поведението си.