14

Мен

преди 1 година

Банята в Ягода вече работи,цената е 7 лева

13

Анонимен

преди 1 година

Към номер 11. Бъркаш баните. Става дума за банята в с. Ягода, а не Старазагорските бани.

12

Пияния помак

преди 1 година

Аз пък ходя на баня в комплекса на Доган в Девин с три вида минерална вода.

11

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

На около 2-3 км. от банята се намира БОГОРОДИЧНА СТЪПКА. През лятото в най- голямата, жега в самата стъпка, в скалата има винаги вода. БОЖА работа !

10

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Какво чака Общ. Стара Загора след като има одобрен идеен проект за 10 милиона лв. за реставрация на сградата на банята, със статут на културата от национално значение и на римските терми около тях. Очаква се одобрение от Мин. на туризма и паметниците на културата, каза тогавашния зам. министър Мария Бел Колева.Източник: Диян Денев - радио Стара Загора 28.8.2021г.

9

До 5

преди 1 година

Пи4, Ягода специално не е изоставено село със 100 баби! На 12 километра от Стара Загора, нови къщи и вили на старозагорци, с минерални бани, спа хотели и плажове, в подножието на Средна гора и до река Тунджа...

8

честито

преди 1 година

а теляци ше има ли ?

7

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

До номер 5. Не пиши,като не знаеш. Село Ягода е с 3000 човека. Градовете Казанлък и Ст. Загора са почти еднакво близо до селото от 15 до 17 км,не повече. Удобен път свързва Ягода от изток със Сливен и Ямбол. Селото е в средата на България. Какви са тези глупости,че,,имало 100 баби само,,.

6

Joko

преди 1 година

До Анонимен 5... Алоооо, селски, такива недоносени шебеци като теб е баха мамата на България.

5

Анонимен

преди 1 година

обществена баня в някакво забравено село с 100 баби. Защо? Не ми казвайте на всички ни е ясно - защото някои е усвойл едни пари също като стадионите по селата които в момнета са обрасли и забравени. това е Булг аристан в момента.

4

Анонимен

преди 1 година

Дано реставрират и тази в Овча купел в София.

3

Анонимен

преди 1 година

МНОГО ХУБАВО НА ФОНА НА МИЗЕРИЯТА НА КОЯТО Е ПОДЛОЖЕНО ОБЩЕСТВОТО. ДА СА ЖИВИ И СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ ХАРЧАТ ОСВОЕНИТЕ СРЕСТВА.

2

Анонимен

преди 1 година

Ееееееее красотаааа!!! Намерих и снимки на реставрираната баня. Да са живи и здрави хората , да си я ползват и стопанисват дълги години! Нещо наистина ценни! И дано наистина октомври заработи! Щото тази в Банкя втора година не работи - питайте кмета защо!!!

1

-

преди 1 година

Дано да обновят и тази на Старозагорските Бани, положението там е трагично...