41

Анонимен

преди 1 година

той е независим ,защото нищо не зависи от него , дядката само диша и едва ли знае кой е

40

ББ

преди 1 година

приятели...САЩ имат способността да излъчват лидери в критични моменти,ВСВ...след това...желязната завеса...г-н Байдън е един от тях и ще остане в Историята на САЩ и Света ни като...Лидер,кото добър Човек,кгб с минусите не променят историята,фактите са важни не клюките на лелките от левски Г,от пАсолството-иZраждане или от конаците на пашите и магазините на любовниците им в барселона...фактите не офшорните ви...скоро и тях!

39

Балканджия

преди 1 година

Не котва,той се превърна в гробокопач на мира в света!

38

Анонимен

преди 1 година

Видях го в Ютюб как души главите на момиченца, когато са среща с избиратели ... стори ми се доста перверзно!

37

Анонимен

преди 1 година

Най-пробления човек в момента, от както е на власт сме в рецесия, но явно това е задачата му.

36

Анонимен

преди 1 година

Като го видя и се сещам за " зомби ". Ужас

35

Анонимен

преди 1 година

Жалък дядо с приключил живот. Дали се замисля какво ще остави след себе си и какво ще отнесе на оня свят? Синчето му е крекаджия, а той е едно оръжие за задкулисно унищожение на човешки животи.

34

Факт

преди 1 година

Байдън е кукла на дълбоката държава и е опасен за света.

33

Анонимен

преди 1 година

Байдън е само маша.

32

Анонимен

преди 1 година

57, да не те изпуснаха от 4ти км? Обясни по-точно как сенилната оттреппчица е повлияла на каквото и да било в света. Путин си прави КАКВОТО ПОИСКА по време на демоН-Ратско управление - справка обонго(Крим) и тоалетната чиния, инсталирана в Белия Дом сега (Украйна).

31

Истината

преди 1 година

Първо, не е котва а бетонен блок на краката на САЩ в морето на пеманентната световна криза. И второ, не той горкия е виновен а гробалистите точно с тази цел го монтираха там чрез верните си слуги "демократите". Байдън не знае къде е дори и какво става!

30

Анонимен

преди 1 година

Нищо му няма, точно такъв им трябва на пapaзититe. Да покаже истинското лице, пардон, *** на америка. И да постои повечко, ако може.

29

Анонимен

преди 1 година

Байдън е мекошав. На САЩ, че и на Европа им трябва някой като Буш в момента. Много се съмнявам, че руснаците или китайците биха го разигравали така. В момента, в който руснаците почнаха да струпват войска по границата, американците трябваше да започнат военни учения в самата Украйна от другата страна на границата. Да видим дали щеше да му стиска на Путин да нападне. Същата работа е и с китайците. Истината е, че всеки го е страх от тоягата. Оставиш ли го да те разиграва, ти се качва на главата.

28

Анонимен

преди 1 година

80 годишен дядо на който от тук на сетне всеки ден е подарен. Дали му пука какво ще е след него, той неговото си го е взел. Трябв им само за управляемо ***.

27

Смях

преди 1 година

Даже северно атлантическите под*логи в сайта имат мижав интерес към "новината" за Байдън. Беше ясно, че с държавния преврат, който извършиха Демократите, подкрепени от евреите и други цинични ложи, ще разпалват войни и ще се опитат да узурпират света. Ама се взеха прекалено на сериозно! Путин не е Кадафи, Саддам, иранеца или дори храбрия Асад. Русия дочака момента, в който ще спаси света за пореден път. Нормалните хора и Бог сме с нея, а като гледам и все по-голяма част от света...

26

Кангасейро

преди 1 година

Демократично ориентиранят американски общественик Леон Ваинщаин преди месеци каза, че се съмнява, че Байдън знае че е президент

25

Анонимен

преди 1 година

Изперкал дядка

24

Анонимен

преди 1 година

При управляващите няма ли пенсионна възраст. Все едни държи лемури или другата смешка някакви супер млади дето още не могат да осъзнаят къде са и какво трябва да правят.

23

Анонимен

преди 1 година

Не "котва", ами направо камък на шията на пуснат в морето удавник е той.

22

Анонимен

преди 1 година

До кога ще се излагат с този дядо. Всички виждат, че е възрастен и не е за там, явно някой друг дърпа конците.