68

Доналд Тръмп

преди 1 година

От тея какво зависи че се събират?Да измислят пак някой друг терористичен акт най-много !Жалки терористи

67

Дървосекач

преди 1 година

Браво! Великолепната четворка. Зимъска искам пак да се съберат, пред камината на дърва.

66

аз пак да питам:

преди 1 година

ЗАЩО досега няма и една, дори мъглива, снимчица как руснаците се крият в атомната централа? Както няма и една американска снимчица за сваления от укропитеците боинг?

65

Стеф

преди 1 година

Урсула няма ли мнение по въпроса или пак нема стол за нея

64

Диана

преди 1 година

Ако влезнат в АЕЦа международни наблюдатели, укрите са умрели..Аз мисля, че те и досега си въобразяват, че ще влезнат в ЕС, че са много важни международни играчи в политиката и че светлото им бъдеще ги очаква зад ъгъла,значи..А уж бяха най- интелигентните в СССР! Ето ти още едно доказателство, че жабите окупираха върховете из бившите соц, страни..Нема как - жабата си е жаба! Дори да изхвърли *** си слага червило, а за полит. сцена се е дегизирала направо, чак на куку прилича..

63

Анонимен

преди 1 година

Всяка сутрин губернаторът Развожаев докладва за поразени дронове над Севастопол, но тук пишат само за единичните случаи, когато укроатаката е успешна.

62

Анонимен

преди 1 година

Те ситуацията вече я казаха, ако направят ядрен терор руснаците ще получат незабавен удар по Блатная от НАТО.

61

До 65

преди 1 година

Това е вярно, НО тези държави които са избрали да влезнат в НАТО са демократични държави сами избрали си този път без да бъдат насилвани - в това е техния коз, че Русия няма право да им се меша в избора след като те не я нападар или застрашават (поне на хартия)...

60

Адмирации

преди 1 година

Европа е Руска! Ще яде дървото още тази зима!

59

Анонимен

преди 1 година

Нима някой от тези си мисли, че с този наратив ще впечатли с нещо Русия и ще промени към добро възгледите й за запада? За Русия това е борба срещу враговете й, а не дипломатически алабалистики. Връщане назад, няма.

58

Анонимен

преди 1 година

Това, което правят тези четирима е опит да извиват ръцете на една суверенна държава, в името на техните собствени интереси. Скупчили са се като глутница бесни кучета и лаят пред портите на Русия в надежда номерът им да мине и този път. Замислят санкции, а газ и петрол не санкционират щом са за тях. Прав е Путин да не им се доверява.

57

Анонимен

преди 1 година

В света не съществува само американската истина. Който се съгласява с това, значи приема американските интереси за единствено верни и правилни. Англосаксонският свят може да е най-големия, но не е задължително да е единствено правилния. Съществуват още държави и обединения, които са пълноправни участници в световната политика и никой не държи монопола на справедливостта.

56

обикновен българин

преди 1 година

Четирима *** се събрали да обсъждат нещо дето изобщо не им е в техните възможности.Нито могат да въздействат. Единствено Русия и Украйна могат да повлияят на този въпрос. Все едно руснаците да обсъждат нещо в Белия дом...

55

Анонимен

преди 1 година

Не ми дреме за вашите минуси, истината трябва да бъде казана на глас. Не Русия се разширяваше през тези 33 г. , а нато и бавно пълзеше към Русия. Нима някой очаква, че подлостта на нато щеше да бъде търпяна до безкрай? Червените линии отдавна са прекрачени и не от Русия. С действията си през тези 33г. нато само легитимира себе си като враг на Русия и може да се сърди единствено на себе си. На ход сега е Русия.

54

Анонимен

преди 1 година

Едногласните обсъждат ВЕЧЕ РУСКАТА ядрена централа.Палячовци.Като ви предлагаше Путин да обсъдите това онова .... Сега вече си говорете едногласно.

53

Анонимен

преди 1 година

"Те са се съгласили за "необходимостта от избягване на военни операции близо до централата" и инспектиране на обекта от ядрени експерти на ООН, заяви Белият дом."______Украинската армия е под пряко командване на Вашингтон, откакто получи ракетите хаймарс, с които обстрелват централата.

52

Анонимен

преди 1 година

Голямата картина е нато срещу Русия и как тя да бъде унищожена и смачкана от нато. Това не е от вчера. А прикриваната картинка е мръсната игра на нато с украинците срещу Русия. Украйна е само прикритие за тази *** игра.

51

Анонимен

преди 1 година

Играта на криеница свърши. Нато не може повече да се крие зад Украйна. Всеки защитава интересите си. Русия, също.

50

Анонимен

преди 1 година

Щом нато/америка доставя оръжия, информация и пари на Украйна тайно и явно, значи Путин беше прав да не вярва на украинците. Или?

49

Анонимен

преди 1 година

Борис Джонсън не изпадна ли от каруцата, какво се е подредил на смешното хоро. Тези ядрени инженери ли са та да се занимават с АЕЦ, хората е време да се събудят и да грабват сопите за да изгонят некадърниците, които им докараха инфлация, глад, студ и война.