11

Анонимен

преди 1 година

Аха нов хоризонт на нови дългове

10

Бико

преди 1 година

Канадският лезльо ни оправи вече. Нямаме нужда от повтаряне на акта.

9

Комуновирус

преди 1 година

Кога пък те е "яхал" Боко, има доста промити мозъчета по форумите. Машината на олигарха Прокопиев добре работеше последните две години. Полира мозъчета с пясъкоструйка

8

Гърк

преди 1 година

Има ново предложение, Гърция да се преименува на Банкрутландия

7

Fifu

преди 1 година

Гърците са големи симпатяги, само дето са фалирали поне от десет години насам и нямат възможност да са се възстановят защото не са развили собствена икономика.

6

Ново дъно

преди 1 година

Това е като да получиш кредит, разсрочен за сто години, с петдесет години гратисен период.

5

Анонимен

преди 1 година

България за разлика от Гърция не е фалирала. Брутният външен дълг на БГ спрямо БВП е около 40%, в ГР около 150%. Да им честито на гърците мъдрото им държавно управление.

4

българин

преди 1 година

А България закопава под дъното вече , и сега на изборите като ни яхне боко , направо Путин да ни пуска ядрената бомба за да се отървем от мъките.

3

Fifu

преди 1 година

Фалиралата държава Гърция се опитва да изпраща положителни новини до народонаселението си и до европейските народи.

2

Информирайте ни, бе!

преди 1 година

В Република Южна Африка също става много напечено, но не ни съобщават за това. Преди няколко часа там е коронясан новият крал на зулусите - Мисузулу Зулу, но първата съпруга на покойния предишен крал оспорва правото му да наследи престола, защото Мисузулу е син на третата съпруга на предишния владетел. Други източници съобщават, че по време на коронацията новият крал е бил в официален костюм, направен от черни пера, а също и че той засега има само две съпруги.

1

Анонимен

преди 1 година

Мечтата на бг-мегаАпашите - да няма европейски надзор, да няма валутен борд и да си разиграят коня така, че и жан-виденовата убийствена зима да изглежда като богато и сито време.