31

Фяфъ

преди 1 година

Гърция се чуди на кого да се натрапи за да и решава проблемите вместо нея. В съюза вече няма желаещи за тази роля.

30

Старата песен

преди 1 година

Отишъл Римския ПАПА при гръцкия Патриарх някъде дори в края на 20 век и коленечил пред него и му рекъл:"дай отново да се вземем и да вдигнем пак СВАТБА" и чул благия отговор:"Този път никаква СВАТБА"

29

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБА на държавата Италия демонстриращ вечна вярност към Гърция и гърците ги дължи парите ама нещът да връщат пари никого италианците щото платили ли са САЩ авторски права за името Капитолия и прочие

28

Петъръ

преди 1 година

В сравнение със собствените си сили Гърция дължи огромно количество пари и точно в това се състои проблема на тази страна.

27

НОРД НЮ релиджън

преди 1 година

Гърция дължи сравнително малко пари в сравнение с Италия и Испания.........Цяла Южна Европа ще я погребът в общ гроб с надпис:"Престън НОРД ЕНД е най-великите футболен отбор а Южна Европа да правят вятър на супата"

26

Пипи Дългото Чорапче

преди 1 година

Тази медия е рупора на гръцкото правителство в България и затова постоянно пускат статии за тяхната страна за да проучват общественото мнение в България. Считайте, че чрез Дир.бг можете да говорите директно на гръцкото правителство. +++/+++/+++ Гърците са фалирали отдавна и нямат никакъв шанс да се оправят с тези дългове през следващите 50 години.

25

Анонимен

преди 1 година

Сстрашен надзор, Гърците са с 3 пъти дълг към БВП, вятър да ги духне и държавата им е до там.

24

Мони

преди 1 година

обективно погледнато, до сега под контрола на ЕС деляха заедно 50/50, а сега с нов "хоризонт", колкото им се откъсне ... :), а у нас як "монитОринг" срещу корупцията, за спазване на схемата 50/50 ... анадъ му

23

123456

преди 1 година

Стига сте ни занимавали с тази Гърция.Гърците не знаят ,че България я има на картата дори. За да се спомене името на България за нещо в Гърция от Средствата за масова информация и интернет трябва да е паднала комета. Докато нашите скапани журналисти и да пръдне някой в Гърция е ексклузивна новина и ни се съобщава .

22

Доказано вече

преди 1 година

Измишльотина на турчина Тодор Христов Живков се оказа че прабългарите се кланяли на Тангра..............най-крайният християнофоб от Канас Юбигитата "слепият грък" ОМИРтаг византийците го коментират така:"Заедно с Василева правеха клетвен мир с помощта на тревичките и билките от аптеката на Митридат Шести БОСПОРЦАРЯ и......Нострадамус" и това ясно описано езичество турчаците го тълкуват като ЕДИНСТВЕН суперважен факт че сме били тангристи

21

Анонимен

преди 1 година

Гърците почнаха да прибират пари от плана за възтановяване и развитие още миналта година, почнаха да усвояват и от кохезионните. А ние година и половина си играем на избори и промени, така като гледам ще ги закръглим на две. После да не се чудим защо те имат кинти а ние не. Там всички крадат и не гледат в канчето на другия. Тука също всички крадат но и всеки гледа в канчето на другия и иска той да е честен или да вземе и неговото, ей това ни пречи.....

20

Фяфъ

преди 1 година

Гърците са един фалирал народ в една фалирала държава, която съществува все още по милостта на Съюза.

19

Дуфик

преди 1 година

Канадската кокошка Калина Константинова изкудкудяка за добро утро в мрежата.

18

Тенгри кан

преди 1 година

Въздигането на Еллада;))) икономическис е дължи на българите черноработници и туристи!;))) В крайна смета, елладците па успеха да преметнат изключително простите днешни българи, превръщайки ги първом в черноработници, а по-заможните в туристи! Така, българите беха употребени един път за униожението на сосбтвената си дръжава и втори път за въздигането на гръцката! Аз често говоря, кои са най-големите врагове на Българите, но никой не ме слуша, секи иска си гледа кефа и удоволствието, не бъдещето!

17

Fifu

преди 1 година

Банкрутландия е много подходящо име за Гърция.

16

Фяфъ

преди 1 година

Ти може да вземеш и двеста милиарда, стига да има кой да ти ги даде. Аз обаче не искам. На глупави хора няма значение колко пари ще им дадеш, резултатът винаги е нула. Справка фалиралата държава Гърция.

15

Ъхъ !

преди 1 година

Ми гърците изпапаха 400 милиарда долара на Европа и вече са на сиртаки. Че кой няма да се радва като си прецакал всички ! Еееех, български тъпигьозлък, защо и ние не взехме поне 100 милиарда ?

14

Лойко

преди 1 година

България винаги е била последна в Европейския съюз и си остава там.Никой не ни е довел на последното място вчера,а това се случи след 1989 година и най вече Луканов и Жан Виденовия период.Още неможем да се измъкнем от дъното където ни закотви БСП.Народа си ги избра и ще си носи кръста.Затова мислете....идват избори!

13

За 6 месеца

преди 1 година

Монреалския мульо ни докара до бананова република. Аха да бие и Жан, ама ще видим зимата.

12

Анонимен

преди 1 година

За 12 години гърците се оправиха, за 12 години Банкянcкuя напълни шкафчетата и ни заведе до последно място във всички световни класации. Най-бедната държава в Евро съюза.