21

Глупи

преди 1 година

Няма за кого/какво да се присламчите. Лошо!!!

20

Анонимен

преди 1 година

Европеиди про'с'ти, нали точно ВИЕ гласувахте за тях да ВИ евроинтегрират? Жалко че не си изкараха мандата та да пук'нете от студ и тлад, та България най-сетне да тръгне напред, освободена от некадърни и неграмотни мързеливи пара'зити като вас!

19

Анонимен

преди 1 година

от болшевишка България ще се разреват, а на 02.10 ще реват като едно египетско животно, като разберат, че не влизат в парламента

18

хахах

преди 1 година

"Откакто ти" - верно е този, само дето там е с дълга коса и леко женствен

17

анонимен

преди 1 година

Стоенчо, я си попейвай колкото можеш и кой ти иска мнението.

16

?

преди 1 година

Абе, някой знае ли, този има ли нещо общо с певеца от преди 20-25 години?

15

Анонимен

преди 1 година

А къде е лена? Нещо и за про100то нищо не пишете...

14

Анонимен

преди 1 година

ПП ще има съдбата на ИТН... В канавката на историята. Само в ГЕРБ е надеждата на хората.

13

Анонимен

преди 1 година

МИХАЛЕВ- КАТЕРЕНЕТО ПО ГЪРБА НА БОЙКО БОРИСОВ ВЕЧЕ НЕ ХВАЩА ДЕКИШ- ВИДЯХМЕ ВИ КОЛКО СТРУВАТЕ- ПЪЛНА НУЛА, АХ ДА И ОЩЕ ПРИКАЗКИТЕ ЗА ОНИЯ ТАМ СИЛИ ДЕТО...И ОЩЕ НЯКОЙ ВИ САБОТИРА- МИХАЛЕВ- ИЗВЪРШИХТЕ ТОТАЛНА ПУБЛИЧНА ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУЦИЯ ИМАЙТЕ МАЛКО СВЯН ПОНЕ ОТ ДЕЦАТА СИ...

12

анонимен

преди 1 година

Разбира се, че за вас е грешка. Сега може и през крив макарон парламентЯ са видите. Между другото и ПП го заслужават, но, уви, няма как да се случи. Защото сред бг население има твърде много чуждопоклонници и като чуят думата Харвард им се размекват мозъците.

11

Анонимен

преди 1 година

Тъкмо напротив!

10

Гумичка за триене

преди 1 година

Кой беше ти????? И защо трябва да се появяваш в пространството? Умен не ми изглеждаш , добре какво толкова направи ти бре? Акъл даваш ? На клипа с ицето от залата пръв избяга като разбра че ви снимат камерите!! АМАТЬОР чакаш пари !!

9

пришълеца

преди 1 година

Реставрация:)))персиеца ви е проблема:)))

8

Анонимен

преди 1 година

Всъщност това е единственото правилно решение. Да България са, като воденичен камък влачещи към пропаста всеки към който се закачат. Ицето и гнома се надяваха да свалят рязко процентите на ПП, пък Баце щеше да почерпи.

7

българин

преди 1 година

Господи,днес в предаването на П.Волгин по хоризонт,точно 13.30 ч.,Калина Андролова прочете ода в честа на багдатския крадец от банкя.Не мога да повярвам,че в омразата си към президента и ПП,тази"велика журналистка" зстана на страната на престъпниците,които за 12 г. съсипаха държавата.Гласувах и пак ще гласувам за ПП,но е грешка отказа за единни листи с Да българия.Банкянския шебек ще стане нетърпим,ако са първи.Вместо да гние в затвора,един *** ни се подиграва

6

Анонимен

преди 1 година

Сега ни паднахте в ръцете. ще ви изгоним от парламента вие сте политически труп.

5

Александър

преди 1 година

ДБ са в паника, защото тотално загубиха подкрепа. Впрочем, същото важи и за БСП и ИТН. Само ПП си вярват, че имат доверието на хората. Ще разберат истината след изборите.

4

Анонимен

преди 1 година

ПП не се явяват самостоятелно, а в коалиция със СЕК и ВОЛТ. Грешката е на природата. Както виждате всички те са въздух под налягане.

3

Анонимен

преди 1 година

Тоя що не си смени очилата с по голям диоптер. Тогава ще види че Възраждане са с болшинство в парламента. ПП БСП и ДБ отидоха на ну ни щето. Все още не го осъзнават щото си мислят че имат много гласувачи. Ще го разберат на 2-ри в 20,00 часа. А до тогаеа киро да пипа парапето по за д ника

2

един

преди 1 година

Ама вие още ли си вярвате, че хората ви искат да ги управлявате?