61

алоо

преди 1 година

"да се създаде правителство на реформаторските сили." Ей ***,т.нар. реформатори ги видяхме,за 2 г. принципите им отидоха по дяволите,накрая се разпадна тази реформаторска измислица,защото едните твърдо не сдаваха властта(москов и сие). От 5 партии,вкарахте цели 23-***,от които цели 6 станаха министри,а други 10 зам.министри.Такова ПРЕЯЖДАНЕ на власт с толкова малко дУпетати НИКОГА в историята на БГ не е имало.Плюехте ДПС с 39 депутати защо имали 3-*** министри.Еее,вие направо им скрихте шапката

60

Анонимен

преди 1 година

Стоян Прождажников Михалев се е притеснил, че може да не влезе в парламента. Спокойно под ли зу р ко ще влезеш, избора ще е тотално манипулиран като миналия път, така че такива продажници като тебе да се намърдат и да изпълняват заповеди на мига. Все пак силно си надявам да не влезеш но всичко е предрешено.

59

Анонимен

преди 1 година

Няма грешка г-н Михалев, държат вашата група за резерва! Съшото правят с бсп. ПП са вляво, самонадеяно вярват, че може да им бъде гласувано мнозинство!

58

анонимен

преди 1 година

До Анонимен Много хора пишат кой от политиците се къпе и кой не. Такива неща пишат най-грубите по душа хора. Щом ви идва да го пишете, значи сте груби по душа.

57

анонимен

преди 1 година

До АнонименМного е грубо да се коментира личната хигиена на хората. Гледай да не го правиш, но то си е за тебе.

56

Анонимен

преди 1 година

Я колко много некъпани на едно място! Едното с немити зъби, другото омазненичко с тениска на палмички.

55

До Михалев

преди 1 година

Грешка на природата си ти, защото си с обратна резба. Проблема си е твой, но не ни го натрапвай на нас нормалните хора ! Не се спря да плюеш по Русия. За награда от Козяк ще ти дадат да носиш знамето на Прайда.

54

до 58

преди 1 година

Ти си грешка от раждането си.

53

Анонимен

преди 1 година

А БЕ ТИЯ СА ГРЕШКА ОЩЕ от създаването си.

52

До любопитен

преди 1 година

В смисъл?! Трябва човек да е падал на главата си, за да иска всички тези неща за България? Или че подкепя единствената партия в момента, която иска и може да постигне промяната-ПП + че е морално и политически необременена от престъпното управление на предходните? И затова е под непрекъснат саботаж от останалите партии на които засегна мафиотските схеми за източване на държавата.

51

Избирател

преди 1 година

И какво ако ви се връчи? Ще стане като с предните 2 мандата... докато се пенявиш и греда!

50

любопитен

преди 1 година

До Анонимен 51 .......... Като малък да си падал на глава? Или такъв си по рождение?

49

Анонимен

преди 1 година

Някой да му разбра бррътвежите на тоя? Кукувица кука на зелена бука.

48

Анонимен

преди 1 година

Михалев, по-добре е така. Не ви трябва предизборна коалиция.

47

Анонимен

преди 1 година

Просто Михалев го е яд, че няма да влезе в парламента.

46

Анонимен

преди 1 година

Не е грешка! Много добре премислен ход, защото ако се бяха коалирали с някой друг, хората които наистинa подкрепят ПП и К.Петков, ще бъдат доста разконцентрирани между останалите . Сега поне ще се знае колко са наистина българите, които искат България да е свободна от корупция и задкулисно управление, както и от руска намеса в правителството. И това е супер.

45

уаууу

преди 1 година

Стоене,за *** за зеле не ставате ! Така да знаеш !

44

Анонимен

преди 1 година

Аз с тях съм приключил 2007...И съм изключително щастлив ,че прозрях истината за тях.Те не са консерватори и християни,а соц вампири ,представящи се за дясно.Те,БСП и ДПС са главните виновници за ужасния преход към нищото.

43

Анонимен

преди 1 година

Гласувал съм за вас за съжаление. Дори през ум не ми минаваше, че дори ще си помислите да се съюзявате с комунисти. Явно заради това се случи разцеплението на СДС, другите са ви надушили. Срам за вас. Дано забравата скоро ви настигне. Аз приключих с вас.

42

Joko

преди 1 година

Миалев, а бе ти откъде изпълзя.... Я оди да е беш. ако можеш разбира се...