44

северозапад

преди 1 година

Манолката ,ако си пази черните чували да се завира в един от тях и да ляга и вряка пред НС ,хората искат и малко безплатен цирк да погледат, нищо ,че май мунката е малко проскубана.

43

Анонимен

преди 1 година

Тази жена няма ли най-после да се хване на някаква работа - касиерка в супермаркет или още по-добре на някоя сергия на пазара?! Капацитетът й, знанията и пр. пасват напълно. Но само за това!

42

"Искам в Маями

преди 1 година

да живея, искам да ходя бос по кея,с гадже по монокини под ръка-аааа.... Да заживея като бял човеееек! "

41

нагла и безочлива !

преди 1 година

Нашият канадски Остап Бендер ни оправи хубаво и без вазелин !!! Честито харвардски чалгаристанчета !!! Петролът днес е около 97 долара за барел!!! При "лошият" Бойко и ГЕРБ при цена от 120 долара за барел цената на бензин и дизел бяха ПОД 2 лв !!! Maя-Общата и тя скачаше по павета за да се докопа до депутатските кИфтета, а сега рИве като вдовица за .... . Коментарите са излишни !!!

40

мина време

преди 1 година

айде бе майо , кажи кво правихте с черепа в офиса му .

39

Анонимен

преди 1 година

Мая почна и от газове да разбира колкото от всичко друго.

38

Анонимен

преди 1 година

Мая с много издържана позиция. Борисов никога няма да излезе с нещо такова.

37

Дизелът и

преди 1 година

бензинът в България са най-евтини в ЕС, това защо никой не го пише ? Аман от ревльовци, а никой не обръща внимание, че българинът е дивак и пещерняк, вчера пак са газили дюни по морето някакви джипки но за българската природа не ви пука, затова сте бедняците на ЕС и такива ще си останете, хората с разум превръщат пустини в рай, вие неразумните превръщате природният рай в пустиня, а искате да сте богати, как да стане като сте пRости и диваци ?

36

7777

преди 1 година

Ех Майче пак се появи. Ам че къде е Хаджи и Татянка с голямото д.упе. Какви сте лешояди и урунгели. Айде поздрави от мен на женската ти рода и не се много натрапвай по инфо сайтове че си много противна.

35

Някой

преди 1 година

Че то далаверите на Харвардските измамници всички ги знаехме, но дойдоха избори и Мая Костинбродска го забеляза!

34

та така

преди 1 година

мая общата е в режим на исчакване , нема спонсори , чака оферти .

33

Алекс

преди 1 година

Газпром първо трябва да започне да изпълнява действащият договор и едва след това могат да се водят преговори за нов договор.

32

Анонимен

преди 1 година

При управлението на простото Киро, Булгаргаз без да се бави, започва да купува без търг и конкурс руски газ от МЕТ.МЕТ е заплащала на Газпром в рубли, след което е продавала на България руски газ с 30% надценка, понеже Кирчо и Кокорчо не са позволявали на "Булгаргаз" директно и по-евтино купуване от Газпром.Купували са руски газ през цялото време и са лъгали обществото, докато са го ощетявали.Евроатлантизмът трябва ли да е оправдание и параван на корупционни сделки?Това как се нарича, освен изплетена от Кирчо и Кокорчо схема за крадене в особено големи размери!?

31

До българин

преди 1 година

Измисли нов шаблон, малко въображение!

30

Богатов

преди 1 година

цената следва пътно тренда на европейския пазар, ако сега е с 1лв по висока, значи и преди е била с 1 лев по висока, и когато безна беше 1.50 е трябвало да бъде 50ст. Ръйш ли>

29

абе

преди 1 година

мая що се е озъбила така ?

28

таз пък

преди 1 година

сериозно ли *** майо ? това за левчето в повече от ГЕРБ го казаха преди повече от месец . опитваш се да си интересна но не ти се получава . реши ли към коя партия ше се залепиш щото от бсп те не сакат :)

27

Българин

преди 1 година

Не е морално да купуваме руска газ. По добре да обеднявам и да студувам, отколкото да финансирам убийството на украински дечица от путинските агресори които носят болка и страдание. Газта може да е скъпа, но моралната чистота е безценна.

26

Монополи

преди 1 година

Когато цената на петрола се вдигне на борсите, се реагира моментално, със задна дата и се повишава цената по колонките, а когато цената на петрола пада, винаги имат останали запаси на по-високи цени.

25

С МИСЪЛ ЗА НАРОДА

преди 1 година

НА КАКАТА ПАК И СЕ СТАВА ДУПЕТАТКА МАЙ? НАЛИ ДОКАТО БЕШЕ ЗА КРАТКО ТАКАВА, ПЪРВАТА Й РАБОТА БЕШЕ ДА СИ ВДИГНЕ ЗАПЛАТАТА? ПРЕДЧУВСТВАЛА Е ИНФЛАЦИЯТА?