9

Albi

преди 1 година

При личната един преглед 5 минути трае, една детска консултация също. Да дупнат детето измерят изтеглят и хайде. Това е великото здравеопазване.Изписват антибиотици без секрет без антибиограма всичко е на магия.Някакви въпроси ако имаш, не ти дават възможност да попиташ набързо те отпращат. Добре че има гугъл и фейсбук.

8

Albi

преди 1 година

Кое ще подобрите, дрането на родителите ли? Че то се знае който е правил дете да е мислил, къде е тръгнал като няма няколко хиляди за следене, раждане(това за някои може да не са пари, но в малките населени места не е така) Или както каза една докторка те хората по София си водят децата, трябва да се радваш че има специалист тук, да ми ошушка парите, нищо че бях с направление и не искаше да го вземе.

7

Този

преди 1 година

От 2019 г.е председател на УС на Столичната колегия към БЛС за три години нищо не направи,сега за два месеца обещава чудеса А столичните лекари са едни от най-корумпираните.Но той си получава порциите и всичко е наред.

6

Анонимен

преди 1 година

Работите за затриването на държавата. За това точно работите..но докато има бонаци да ви вярват.. ще е така.

5

Анонимен

преди 1 година

И този е препил като му гледам торбичките под очите. Поставям му диагноза алкохолик от раз.

4

Анонимен

преди 1 година

Да не се и преуморите само?преработите

3

necromant

преди 1 година

знаем го този сценарий, всички деца да бъдат набоцкани с тези помии убиващи и осакатяващи ваксини, маски които увреждат мозъка поради недостиг на кислород и дишаш въглероден двуокис,тестове увреждащи меките тъкани на мозъка..Не на медицински фашизм и медицинско фашистко правителство, докторчето меджидиев е труп завинаги..

2

Анонимен

преди 1 година

Децата имат нужда от чиста храна, вода, въздух, чисти пространства за игра и движение. Първо ги тровите с храна, вода, въздух, после им продавате дрога и накрая твърдите, че се грижите за тях като им бъркате в носа и ги инжектирате с тежки химии. Позор!

1

Анонимен

преди 1 година

Аха, тестове и ваксини до откат. Това ли наричате профилактика? Слуги на мамона!