18

Анонимен

преди 1 година

Ау,бързо да съберат пари,че да не изригне.

17

Анонимен

преди 1 година

И като изригне какво толкова ще стане. Ще умрем. Нищо повече. То и без вулкана пак всеки ще умре. Да тръгнем сега да треперим за неизбежното

16

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Паник атак! Преди малко разговарях с няколко динозавъра и ги помолих да се uзnuкаят във вулкана.Така че,спете спокойно и не четете пропагандите на разни еврейски психопати,чиято цел е да сте в постоянен стрес. Приятна вечер и всичко най-динозавърско!

15

Анонимен

преди 1 година

Забранете на вулканите да изригват тогава, но не можете да подчините природата. И печатането на хартийки не помага.

14

Ясно,ще гасим вулкан

преди 1 година

За всяка простотия да им се намаля наполовина бюджета на тези с дебели задни части!Иначе няма оправия.

13

Анонимен

преди 1 година

Вулкани са изригвали и пак ще изригват. Защо трябва да се всява паника и в без това стресовият свят. То не бяха вируси шарки инфлации скъпотия а на всичкото отгоре и стресиране със вулкани. Нарочно ли го правят щото изпитват орг азъм. Аномалии е имало винаги. Земята е жив организъм който диша и се движи а промените са неизбежни. Изчезнали са континенти и цели цивилизации защо ние трябва да сме изключение. След нас ще дойдат други и така до свършека на света.

12

Бай Илийчо

преди 1 година

Ай ся нову 20 се ! Подлудихте народа бря !

11

Анонимен

преди 1 година

Няма страшно. Гледал съм много филми и знам че САЩ ще спаси планетата бе значение дали става въпрос за опасен вирус, вулкан или нашествие на извънземни.

10

а стига бе

преди 1 година

А какво стана глобалното затопляне, климатичните промени, Грета Тунберг. Защо ручахме жабетата със зелената сделка, соларни панели вятърни мелници и подобни дивотии и сега целия запад е в блатото на енергийна криза? Егати излагацията сега, ако вулкан ни унищожи, ще ни се смеят умрелите после като отидем при тях.

9

Анонимен

преди 1 година

На дежурните смешници ДВ им е проблема явно :) да ама ДВ цитира друг източник :) ако ви бяха дали оригинала сигурно пак щяхте да ревете на умряло. То за това и сте тук няма какво друго смислено да правите с жалките си животи.

8

Анонимен

преди 1 година

Мдааа, изригването на вулкан може да избие "прилепите", дето причиняват Ковид. Пошегувах се. Ще се отвори още "работа" за ООН, СЗО, МВФ, Св. банка ... Тези ще живнат още.

7

християнин

преди 1 година

Хайде пак!То,и аз каквато и глупост да кажа,по тази логика все ще съм прав.Дивотия след дивотия се публикуват,само да може нещо да се представи пред хората.

6

БАЙ ОНЗИ

преди 1 година

Хубаво е да ''ни страхуват'' и постепенно да ни направят като малки страхливи опитни мишлета. Голям кеф, а

5

Анонимен

преди 1 година

Кой вярва на лъжливите западни медии? Ако не е потвърдено от Русия значи е измама

4

Динозавър

преди 1 година

И кой може да предотврати изригване на вулкан?!

3

Анонимен

преди 1 година

Да живее Русия. Аз като видя Дойче веле и спирам. Само на Правда може да се вярва

2

XaXa

преди 1 година

Ааа, пак Дойче Веле. А бе, драскачите един съвет - не цитирайте DW, всеки знае, че е собственост на Copoc, и че освен глобалистка пропаганда от лъжи и измислици друго не публикува. Много хора обаче не знаят, че взимате пари от Америка за България, която пак е на Copoc и че сте навързани като cвинckи черва.

1

Битцент

преди 1 година

Стигнах до "Дойче веле" и спрях да чета нататък.