58

…!!

преди 1 година

Все предвещават идване на гладомор, защо не предвещаят нещо хубаво! Тия учени май са недоучили! Кой вярва на предвещания и врачки!

57

шмatka

преди 1 година

Няма в света такова явление ,което да предизвика такъм катаклизъм! Такова нещо могат да направят само краварските и ционистките ррептили ненавиждащи човечеството!

56

ЕДИНСТВЕНА ОПОСНОСТ!

преди 1 година

За Света съществува една единствена опасност и това е мало.умието на кремълските джу.джета. С крем.ълските злодеи е неизбежна ядрената война, макар че и да загине половината Човечеството, американците ще изтрият крепостните от лицето на Земята. В 21-ви век времето на примитивните феодали изтече...

55

анонимен

преди 1 година

АМИ ДА ИЗРИГВА И ДА СЕ СВЪРШВА С АГОНИЯТА В КОЯТО ЖИВЕЕМ.

54

fact

преди 1 година

връсните *** страхуват и пхосле правят пари от товаубий учен, спасо светот;.

53

Анонимен

преди 1 година

Путин да не изригне като вулкан? Нали според пропагандата, нито една злина по света не минава без негово участие.

52

КРАКАТАУ

преди 1 година

ВНИМАВАЙТЕ ДА СЕ НЕ СЪБУДА,ЧЕ ША ПОТОПА ЗЕМЯТА В МРАК И ША ВИ СЕ СКАПЕ КОСМИЧЕСКАТА ЕЛЕКТРОНИКА!...

51

Анонимен

преди 1 година

Искат да кажат че човечеството възкръсва на всеки 625 години. Пак ни занимават с недомислици.

50

Звучи прекрасно но,

преди 1 година

И какво сега , щял да изригне вулкан или да падне метеорит който щял да прекъсне луксозните доставки на маратонки от по 700 $ и тениски от по 800$ за поколението "Z" - така ли ?! Нямате ли нещо по-страшно , че това е голяма скука ?! А нашите търсени IT спецове какво ще правят ако спре и интернета след изригването ?!

49

Анонимен

преди 1 година

''В становището си, публикувано в специализираното списание Нейчър", те настоятелно призовават за това опасността да се вземе насериозно и да се инвестират повече средства в наблюдението на вулкани и подготовката ни за такова непредвидено събитие''Takaaa!Значи на кратко дайте едни пари,че сме го закъсали яко и ако не наблюдаваме как изригва вулкан,ще умрем от глад.Ако го наблюдаваме,първи ще драснем от мястото с 200!Ама с кинти!Пак става въпрос за едни пари.Вулкан и Грета няма как да го спре!

48

Де го бре?

преди 1 година

А къде се изгуби онзи метеорит който наскоро се беше насочил точно към Земята и да унищожи планетата ни? Да не е паднал във горе споменатия вулкан и ние да не сме разбрали? Имам един авер който по цял ден чете за вулкани,земетръси,пожари,наводнения,епидемии,отравяне от въздуха,а за Ковида нямам направо думи.Тоя пич направо си изтрещя от такива новини и гледане на врачки и пророци.Вече ме е страх да му вдигна телефона като видя името му.

47

требе да има шаш

преди 1 година

Оти шашнат народ се командори лесно ...

46

Iordan Ivanov geolog

преди 1 година

Експерти да огледат задействане на ликвидационни вулканогенни фази - ПЕрмо триаски вулканизъм в края на палеозоя и вулканите в края на мезозоя вкл в днешна Индия//Заради ползване на спец наркотици за обсебване на лидери светна риск от геофизична война.. Наличието на на термоядрени бомби може да доведе и до много тежки земетересения и вулкански фази имало огромно количество качествена лава ..

45

Iordan Ivanov Geolog

преди 1 година

warning about climate change with anti climate weapons// Заради наркомани на власт вклв Брюксел и София милиарди водачи увреждат тежко биосферата и климата свключени фарове денем/ Жестоки са уврежданията от бели и виолетови скенери ЛЕД,,КСЕНОНОВИ<ХАЛОГЕННИ И ЛАЗЕРНи.. ТЕзи автомобили се следят за ЛИКВИДАЦИЯ/Много страшни оръжия са дигитално холограмните ЕКО СТИКЕРИТЕ УВРЕЖДАТ НЕОЗОЙСКАТА И ФАНЕРОЗОЙСКАТА ОХРАНИ>.

44

Анонимен

преди 1 година

А падане на метеорит , още повече....абе нямате ли други теми

43

Анонимен

преди 1 година

Най добре си заредете консерви в мазето за 1-2г

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 46 Ако беше само Йелоустоун, ***-дойди. При нас ще има само 1-2 години без реколти и с поносим студ. Държавният резерв би трябвало да може да ни изхрани. Ще бъде жалко за Америка, не знам дали от тях ще остане нещо. Бедата е там, че и под Средиземно море клокочи нещо подобно и ако не дай Боже изригне, резултатът ще е подобен на Йелоустонския.

41

Анонимен

преди 1 година

А защо не са посочили името на вулкана

40

Анонимен

преди 1 година

Каква е тая русофобия, за каквото и да става въпрос го избивате на русофобия. Абе хора нормални ли сте? Сега ще прочета статията за смрадливата риба в Своге, надявам се пак Путин да не я е избил.

39

Да ама не

преди 1 година

До Мужик Ако и атома му е като другите работи,само с блъфиране никой не иска да бачка!