54

Анонимен

преди 1 година

Напротив.За всривяване на АЕЦ носи отговорност,който стреля.

53

Козлодуй

преди 1 година

Да не вземат да си окупират?

52

Анонимен

преди 1 година

За всички беди по време на война, отговорност носи агресорът.

51

Влади-Мир

преди 1 година

Централата е в Запорожка област, където скоро ще има референдум..., плюс това е строена от Съветския Съюз, а украйна иска декомунизация, следователно не иска централната ,....та какъв е проблема?!?

50

Анонимен

преди 1 година

До 47:Ти си украинец и лъжеш.

49

Анонимен

преди 1 година

Тук има сатанист,който иска да се взриви АЕЦ.Докато продължавате да криете истината кой всъщност заплашва АЕЦ има опасност наистина да я гръмнат.Украинците искат да вкарат НАТО във войната.Помните ли онази статия от вчера какво ще стане при война и как ще умрат 5 милиарда?Това е целта на сатанистите.Помните ли вуду куклите на Путин?Тези не се бият за Украйна,а да умрат повече хора...сатанисти.

48

Българин

преди 1 година

Укронацистите не осъзнават ли какво ще стане, ако Русия спре АЕЦ-а, който в момента е сред основните източници на ток за Украйна. Мисля около 15% от електричеството идва от този АЕЦ. А под руски контрол скоро мина и най-големия ТЕЦ. В момента все още и двете работят за украинската електропреносна система, но е въпрос на време да бъдат свързани с Донбас и Крим. Тогава ще видят урките как преди 200 години прадедите им са се топлили с огън.

47

Анонимен

преди 1 година

Рашистите винаги говорят обратното на, това, което правят....Няма да се учудя, ако сътворят някоя велика глyпост... Абсолютни, патологични лъжци и пoдлеци...Само десант на НАТО ще реши проблема. Да видим, как ще стрелят тогава по АЕЦа... ?

46

Анонимен

преди 1 година

Абе и от там ще ги прогонят както от Чернобил, ама язък за кафето и тоалетната хартия на работниците. Дано поне мръсните *** и чорапи не им свият крадливите oрки. Опозориха такава древна и могъща държава мизерните мародери...

45

Къде са скрити грешк

преди 1 година

По-рано днес говорителят на Министерството на отбраната на Русия предупреди за "готвена от Украйна резонансна провкация" за да бъде обвинена Русия в презизвкване на "техногенна ядрена авария" и визира разполагането на специалаизрани украински военни части и . . . . . и.т.н. Как ли си е изкарала правопис и граматика скъпата мисирка? С широко отворени . . . . !

44

Анонимен

преди 1 година

Че какво общо може да има окрайна с централата вече. Тя си е руска. Ако искат ще пускат ток и на Пакистан. Пък прoститутките , колкото повече шават и *** с по-малко територия и пр. ще остават.

43

Факт

преди 1 година

Двойните стандарти за Русия, доведоха до войната.

42

Браво!

преди 1 година

Непоклатими!

41

Само

преди 1 година

Така!

40

до 37

преди 1 година

"Руските мародери ще крадат и ток докато използват централата като щит."---------Смяташ ли, че ще повлияеш на общественото мнение като си пляскаш сам плюсчета с VPN-на?

39

Ельоменат

преди 1 година

Много ясно. Ватанците се крият там и бомбят от там. Това е цялата истина

38

Анонимен

преди 1 година

"Да ти имам "логиката"... Имаш ли изобщо гънки по мозъка?'"________Русия днес представи във Виена всички доказателства, уличаващи украинската армия за обстрела на АЕЦ-а.

37

Анонимен

преди 1 година

Руските мародери ще крадат и ток докато използват централата като щит. Само десант на НАТО в АЕЦа ще реши проблема... Режат главите на всички paшисти там и всичко приключва.

36

Анонимен

преди 1 година

Рашистанецът явно е сам на смяна и мозъчето му не може да измисли опорки, а "сценаристите" явно си почиват, че е извънработно време.

35

Анонимен

преди 1 година

До Огъне ли се Путин укрите тутакси ще превърнат АЕЦ-а в щит и плацдарм срещу руснаците.И не само. И срещу ЕС като спре да им плаща и праща