94

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 72Кой обстрелва съседно селище? Я пак? Има водео от онзи ден, как ракета английско производство удари парк с деца и родители посред бял ден в Енергодар!!!! Снимаха и останките от ракетата! Не е вече тайна, че координатите на целите на тези ракети се дават от НАТО!!!! Не е същото като ударено общежитие, от което изнасят трупове в камуфлажни униформи и после публикуват некролози на загинали военни!

93

Лелеее..смех

преди 1 година

...ЩОМ РАШКИТЕ СЕ КРИЯТ , КАТО ПЛЪШОЦИ У АЕЦ-а...ЗНАЧИ ЯКО СА ГО ЗАКЪСАЛИ....ха,ха,хаааааааааа

92

Анонимен

преди 1 година

Кадировците и бурятите се крият в АЕЦ, че да не ги гърмят? Гнусни страхливци, ако е така.

91

anonimen

преди 1 година

rusnacite sami se obstrelvat v centralata- kolko interesno....

90

наблюдател

преди 1 година

Руснаците са вътре в централата и я обстрелват ? Старика Байдън да смени дрогата на Зеления ! А че укрите ядат бой по целия фронт е факт затова са готови на всякакви провокации искат НАТО открито да влезе в Украйна !

89

Анонимен

преди 1 година

Москва: Предложението за демилитализиране на АЕЦ "Запорожие" е неприемливо, защото сме ядрени терористи и ще взривим централата до 24 август.

88

Баси Дезинформацията

преди 1 година

Русия не иска да предостави контрола на АЕЦ на Украйна това е съвсем различно от заглавието и написаното! А за това че Зеленски бомбардира централата и обвинява Русия си е чиста провокация, пука му на пи*ката на наркомана че ще облъчи Европа "включително България" !

87

Анонимен

преди 1 година

Еми руснаците ако се изтеглят от украйна няма да имат притеснения...

86

Анонимен

преди 1 година

">Украйна се опасява и че Русия може да насочи останалите мощности на централата към окупираните от нея територии, включително Крим, като така големи части от Украйна може да останат без ток." :-))

85

...

преди 1 година

Епа нацисти окупирали централата и я направили скривалище за окупационната си армия и склад за уружия и после ми ревът, че украйнците са виновни ако централата гръмне! рашистки лъжи и нищо друго! тия рашисти дори като си отвярат устата за да си вземат въздух и пак лъжат бря! Бах го!!! Време им е да го поемат от байдън и да си бегат в сибир!!!

84

До 83

преди 1 година

Ти си фантазьор. Фейк е ако гледаме руска пропаганда.

83

Нео

преди 1 година

Нацистите са окупирали чужда атомна централа и искат да я ползват за военна база от която да шантажират всички останали. Не съм допускал, че това може да се случи в съвременния свят!

82

До 81

преди 1 година

Ти знаеш ли, че вътре, особено в АЕЦ нямаш право да ползваш телефон, камо ли камера?? И да направиш запис?? И да го пуснеш по медиите? Ако украинците са пуснали такова, ще ги съсипят от МААЕ. Пълен фейк и затова никой сериозен не му обръща внимание.

81

Анонимен

преди 1 година

НАЦИСКОТО правителство на украина чрез тази АЕС ИСКА да привличе НАТО във войнв с Русия и затова са тези провокации !А спирането на АЕС е крах за УКРАИНЦИТЕ ! АКО Я ВЗИВЪТ ПОЛОВИНА ЕВРОПА НЯМА ДА ИМА ЖИВА ДУША ! ЗАРАЗЕНА ЗЕМЯ НА ВЕКОВЕ ! НЕКА НАЦИСТИТЕ Я ВЗРИВЪТ И ТОВА ЩЕ ДАДЕ ПРО БЪРЗО ЕС ДА СЕ РАСЪПЕ И ВРЪЩАНЕ ВЪВ ФЕОДАОНИЯ СТРОЙ ! ВЗРИВЯВАИТЕ УКРИ !!!!! ЧАКАМЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!

80

До 80

преди 1 година

Ина го видеото и аз съм го гледал. Не знам в коя зала е, но камионите са вътре в централата.

79

До 79

преди 1 година

Как да те нареча, че да не ме бъгнат? Ти влизал ли си някога в турбинна зала на АЕЦ бе? Аз съм, с това си вадя хляба. Драскач, вземи се скрий, и пиши за политика само. Военна камиони в турбинна зала?? Надминахте братя Струградски по фентъзи романите им.

78

Анонимен

преди 1 година

Има видео от днес където се вижда ръска военна техника (камиони) разположена в турбината зала на АЕЦ-а.

77

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен77 Имаш богато въображение...браво....

76

Анонимен

преди 1 година

ЗАЕЦ е руска от първия ден, работи с руско гориво , ОЯГ се връща пак в Русия. Всичко, до сертифициране, ремонт, доставка, обслужване е пак на Русия. А украинците я бомбардират, защото са мръсни провокатори. Искат да се включи НАТО във войната явно, не че сега не е. Консервацията означава много загуба на пари за Украйна, защотя тя го продава. Бог с нами!

75

Анонимен

преди 1 година

Като гледам плюсовете и минусите някъде към 9-10 украински дезертьора тук пишат.Да си ги прибират на фронта.Там ще са по-полезни.Нямаше ли затвор за бягство от фронта?Иначе тук на думи са силни.Чак Козлодуй щели да минират.