23

Факт

преди 1 година

Тази година не върви нещо на Европа, това е знак че ако няма промени загива ме.

22

Анонимен

преди 1 година

Нивото на езерото Байкал как е?

21

Няма никаква...

преди 1 година

...загадка за реките, засушаване и т.н. Дето е текло, пак ще тече. Още повече, че не се знае какво ни чака с валежите наесен. Тъй че, спокойно. В природата нищо не се губи. Най-голямата загадка на Земята е изкопаните 200 000 тона мед през медната епоха, от които няма и помен по света. Злато, сребро и др. метали са в наличност от произхода им през времето до сега като държавен резерв, съкровища и пр., докато медта-не. Остава версията, че е изнесена извън планетата, Вега Орион, Сириус и т.н.

20

Анонимен

преди 1 година

Ако нивото на Искъро пад кой знае какво ще се разкрие.

19

Анонимен

преди 1 година

Тя и Марица е била плавателна река, ам в момента излизаме от малкия ледников период. Нормалните температури на планетата са по-високи от днешните.

18

През 2003 година

преди 1 година

бях един месец на специализация в Кьолн, и тогава нямаше никаква вода в Рейн, беше пресъхнала, големите кораби не плаваха. И после се нормализира. Това е природата!

17

Анонимен

преди 1 година

Каква сензация, лятото е топло!

16

Анонимен

преди 1 година

Инсталации като Хаарп има и в Европа,Русия и Китай!

15

Анонимен

преди 1 година

Всяко чудо за три дни, голяма вакханалия, ми то дъното на Черно море е било суша и тогава не е имало индустрия, така, че да вървят на майната си със зелените си сделки.

14

Анонимен

преди 1 година

Да принесем в жертва глобалистите и зелените за дъжд и вода.

13

Зелен Демократ

преди 1 година

До 7- браво колега, громиш мощно тези дето знаят какво става, така трябва, да им се пречи да отворят очите на плебеите, ха ха! Това, че последните 2000 години е имало много пъти по-големи катаклизми от тези няма значение, вяжно е стресът от нашите перрверзии да е на макс! Да живеят нашите медии!

12

Анонимен

преди 1 година

Статия опитваща да ни внуши невярни неща, прикрити с параван от много думи и не-преки твърдения, също отбягваща очевидни факти говорещи против измишльотината климатични промени

11

ПроСоТо

преди 1 година

НЯМА никакви "зловещи промени"!!!!!..ТОВА е "ПУЛСЪТ НА Земята" !..С ВЕКОВНИ периоди на засушавания и потопи,на изпепеляващи горещини и малки ледникови периоди ....Ношебеците използват всяка подробност да ПЛАШАТ и "ДИСЦИПЛИНИРАТ" человеците..

10

Зелен Демократ

преди 1 година

Абсолютни лъжи, но пък ме кефи как плебсът дето им вярва се поти, докато си копае рова ..

9

Анонимен

преди 1 година

Либерастичните климатични промени са причинени от опитите на сатанистките власти да променят климата. На Земята нищо не се губи, водата си я има, точно както като е създаден света преди повече от 6,000 години. Само че чистата вода се изсипва под формата на порои на места където предизвиква наводнения, вместо да пълни водоизточници. Зимата е същата картинка, сняг няма когато трябва да има, а има бури пролетно време. Тези климатични промерни са 100% предизвикани от правителствата.

8

SS

преди 1 година

С всяка изминала година ще става по топло и по зле ! Ще има климатични мигранти ! Хаос и безредици! Само препърите имат шанс да оцелеят!

7

Анонимен

преди 1 година

6, пий си хапчетата бе, MаЛуMнЯк

6

Майстора

преди 1 година

Климатичния БУЛШИТ беше заявен, платен, и в момента се пропагандира с пълна мощ! Крайна цел - "въглеродни кредити" никакви пътувания, живот в кутийки, бръмбари за храна, екстремен неофеодализъм, мизерия, "социален кредит", you will own nothing and you will be happy. Поне ще се преструвате на "щастливи", ако не искате да ви падне социалния кредит и да ви намалят дажбата от пюре от ларви. Това не е конспирация, това буквално са плановете за непосредственото ни бъдеще! AGENDA 2030! Търсете и четете

5

Анонимен

преди 1 година

Показал се мост от времето на Нерон? Значи реката по онова време е била още по-малка?

4

Анонимен

преди 1 година

Айде стига глупости. Рейн не "пресъхва" за пръв и последен път. Последните години редовно лятото корабополаването спира. Но поне пишете и на пролет като прелее какво се случва - пак спира всичко, реката става х2 или х3 дори.. корабите не могат да минат под мостовете, в Кьолх, Кобленц, Майнц.. има отметки коя година докъде е стигала водата.