83

П.К.

преди 1 година

Наистина страшни и зловещи писания.Къде ли сме съгрешили ние, хората???

82

Българщина

преди 1 година

От климът не разбирам, но светът е пълен с подводни пристанища/градове/мостове от времето на римляните, което е показател, че нивото на океаните се е вдигнало с 10-20 метра за 2000 години и че все пак има климатичен цикъл...

81

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ ЧЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО СЕ САМОУНИЩОЖАВА? ИЗГЛЕЖДА ПРОЦЕСА Е НЕОБРАТИМ.ВИНОВНИ ЗА ТОВА СА ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИ СВЕТОВНИ ПРАВИТЕЛСТВА,РОКФЕДЕРОВЦИ И РОДШИЛДОВЦИ НА КОИТО ПАРИ НЕ ИМ СТИГАТ.УНИЩОЖЕНИЕТО НА БОЛШИНСТВОТО ЧОВЕЧЕСТВО Е ЗАПОЧНАТО ДОСТА ОТДАВНА ,СЕГА МОЖЕ БИ Е ФИНАЛА.

80

Анонимен

преди 1 година

Това че е токсична, сигурно няма да е вследствие на глобалното затопляне! Това че пресъхва може и да е заради отклоняване на водите за промишлени и битови нужди и отново може и да не е вследствие на глобалното затопляне! Човечеството развива цивилизацията си едва от 6-10 хиляди години, а Земята съществува от милиарди години и никой не знае в какъв цикъл се намира днес природата.

79

До 69

преди 1 година

До ЩирлицУкраинското зърно също като на Бай *** потентността-най-големите в Света. Само, че атомни елцентрали не се строят с празно самочувствие.

78

Морския

преди 1 година

И на мен ми е пресъхнала устата за бира,та чак се е напукала,пита ли ме някой как съм?Учените казват СУША,е нали учените казваха в букварите по Природознание,че на Земята не може да изчезне и една капка вода? От едно място изчезва,появява се на друго.Природни закони.За да се поддържа постоянна температура на Земята,значи че,ако на едно място е много топло,то в същото време на друго място на планетата е много студено.А и нали знаете,че водата под Земята е 8-12 пъти повече от тази на повърхноста.

77

Анонимен

преди 1 година

Време ти е да си пиеш хапчетата

76

Анонимен

преди 1 година

Време е най нисшото същество на света да бъде наказано от природата. Време е човешкия вид да бъде унищожен......завинаги.

75

Джингиби

преди 1 година

Име, презиме, фамилия ЕГН с ясно съзнание и отсъствие на принуда се предавам на Международния военен трибунал в Хага. Чакам и се надявам Трибунала да отсъди честно и справедливо съгласно закона за военни престъпления срещу цивилно население.Подпис:

74

Джингиби

преди 1 година

Замислям се и за едни други въпроси - някога кроманьонците са били към 2000 човека в този етап на еволюцията и после на седем континента след още малко еволюция. Някога (преди 30 години,) населението на страната бе девет милиона човека и всякви курвенскиии номера минаваха, че хората искаха повече свобода и платиха за нея с много смърт, глад, кражби. Сега тия хора са 6 милиона - едни 500 хиляди не ги броим че разбрахме че и тях ще ги вкарате в гроба. Мисълта ми , че от тия шест милиона около два

73

Джингиби

преди 1 година

Замислям се разбирате ли колко висока летва е сложил тоя човек и как някой хора са я забравили тази летва!

72

Джингиби

преди 1 година

Понякога като ми остане време се замислям върху разни философски въпроси като например за величието на споменатия капитан. Този човек е незнаен воин с неизмерима величина. Заклет антишовинист трябва да си призная, че това сигурно е дясното военно крило на антишовинизма. Уважава другите и длъжността си, но когато стане лично знае как да даде урок на тия дето "си правят каквото си искат". И то урок който ще се помни докато я има България и поне един българин диша!

71

Анонимен

преди 1 година

От статията разбрах, че при Нерон е имало голяма суша.

70

Анонимен

преди 1 година

От статията разбрах, че при Нерон е имало голяма суша.

69

Джингиби

преди 1 година

Обмислял съм го Ердоган Ефенди кой може да вземе титлата най-отмъстителен капитан в историята на българската армия след случая с танка! И дълго време не можах да го измисля, защото каквото и да измислех или няма необходимите ресурси или бледнееше пред това виртуозно изпълнение!

68

Джингиби

преди 1 година

Защото правилата Ердоган Ефенди правят разликата между звяра и човека. И тяхното заобикаляне с ясното съзнание, че тия правила са за нещо сложени там е много неприятен феномен , а някой хора направо им е станало навик да заобикалят правилата!

67

Щирлиц

преди 1 година

Добивът на зърно в Украйна е около 1,5% от световния добив.Стига сте писали небивалици.

66

Джингиби

преди 1 година

Трябва да знаеш Ердоган Ефенди тоя случай е известен още като: Най-отмъстителният капитан в българската армия. Много е трудно да се наскочи това постижение!

65

Джингиби

преди 1 година

Те много хора се опитват да я смекчат тая история Ердоган Ефенди. Твърдят, че той само бил паркирал танка в ония квартал докато не си признаят кои са, но аз ти казвам как наистина се е случило! Трябва да знаеш много тежко е заложено отмъщението в българите и поради явни причини!

64

Бонка

преди 1 година

Е сега вече стана страшно. Одъра, Райна и Тигъра кат пресъхнаха вече си такова таковата. *** нема се плашите. Гледайте река Ефрат да не пресъхне че тогава ше видите гявола по пладне. Айде поздрави от баба ви Бонка от Бон