245

Augusto Pinochet

преди 1 година

ПОЗДРАВ С ПЕСНИЧКАТА - "ТАНЦУВАЙ РУСИЯ - ПЛАЧИ ЕВРОПА"

244

Анонимен

преди 1 година

Тази сърцераздирателна история иска да ни внуши как едва ли не руските войници се отказват да воюват. Едва ли, поне мислят, задават си въпроси има ли смисъл или не? Дали един американ солджър би помислил какво прави в Ирак, Авганистан, Сирия...Те са толкова надъхани и роботизирани, че изобщо ни мислят. Да не говорим, че са фанатизирани.

243

Анонимен

преди 1 година

Русия дори няма потенциал да завладее цяла Украйна, камо ли да я държи под насилствен контрол. Путин вече не го слуша главата. Щял да дава звание майка-героиня на всяка жена с 10 и повече деца. Та те и във Столипиново и Факултето вече не раждат по толкова деца. Само за шест месеца 4 милиона руснаци напуснаха страната, предимно млади образовани хора с добри професии. Догодина ще слезе под 140 милиона население. С мегаломанията си за СССР 2 Путин я досъсипва. В своя пик СССР бе 283 милиона.

242

Анонимен

преди 1 година

Абе не знам руснаците колко не искат да се бият, но определено имат по-висок дух от украинците. А обикновено защитниците би трябвало да имат повече.Иначе статията си е поредната в стил "лишите руснаци", финансирана от американското посолство.

241

Анонимен

преди 1 година

Този ми прилича на украинец. Те гледат така като зомбита и втренчено. Понеже не могат да излязат от наркоопиянение, също като зеления им лидер измислен.

240

Анонимен

преди 1 година

"Той прекарва 45 дни в писане на мемоарите си от конфликта, нарушавайки една омерта, под която дори думата война беше прогонена в Русия." Така е, така е! По същия начин в Третия Райх е било забранено да се съмняваш в победата на немското оръжие! Иначе - концлагер!!!

239

Все по - тъпи

преди 1 година

Фейкове

238

Анонимен

преди 1 година

"десантно-десантен полк" Абе, журнали, вие мозъци имате ли? Ако имате, дали работят изрядно? Четете ли изобщо умоизлиянията, които без капка мисъл преписвате, превеждате и копирате? Резултиращия текст е някаква тотално чорба, кото не просто не прилича на български, а на какъвто и да е език. Ако единствената ви функция е да копи-пействате в гугъл транслейт и с това се изчерпва длъжностната ви характеристика, значи съществуването ви е тотално и безспорно безсмислено.

237

Анонимен

преди 1 година

Мечокът щял да загуби. Половин година се вижда, че само губи. Изкараш ли го от бърлогата остава само бегането или на близкото дърво, иначе шансът е нулев. Така си е мислел някога и мустакатият.

236

Анонимен

преди 1 година

Смехории..То половината територия на укрите замина и след някой друг месец не се знае какво ще остане както върви.

235

Анонимен

преди 1 година

вие дайте признанията на укренските войници. че има доста. намерили един руснак, а колко ли е пък руснак. няма как да проверим. иначе войната няма как да е нещо приятн така си е.

234

.

преди 1 година

Пропаганда.

233

Анонимен

преди 1 година

Под краката на руския агресор гори. Снощи е ударена най-голямата руска военна база в Севастопол Балбек. Час преди нея е ударен Керч, огромни военни складове край Белгород на руска територия детонират цяла нощ. Пълна безпомощност на т.н. руска ПВО. Путин и Медведев ни проглушиха ушите как ще употребят тактическо ядрено оръжие ако бъде нападната руска територия. Ето че е нападната, но двамата страхливци няма да изпълнят заканите си защото са предупредени че те първи ще бъдат изпепелени.

232

Хмммм

преди 1 година

русия е на път да се сгромоляса, нали така? Колко вече чакаме този георичен момент? Всеки ден статии за това колко е зле всичко там...а тази гнусна страна продължава да съществува. Пропагандата на укрите е зашита с бели конци. И е грозно! И двете страни са тотал щета. И двата народа са нищоставащи. Стига ни занимавахте с тези човешки отпадъци!

231

274 няма лошо

преди 1 година

по този начин се посреща агресор.

230

Избиха бурятите

преди 1 година

и сега белите руски нацита не искат да се бият....ми сваляйте късия и се оправяйте.

229

Анонимен

преди 1 година

Като чувам какво са ги правили ще каже и че майка си редовно е тракал В началото на август в мрежата се появи аудиозапис на разговора на американския наемник Бен Велкро, воювал в Украйна като част от Чуждестранния легион. На записа Велкро твърди, че наемниците са измъчвали до смърт руски военнопленник: на нашия войник са отрязали сухожилията на краката му и са били принудени да преплува река Северски Донец, след което са го използвали като жива мишена

228

Анонимен

преди 1 година

поредната поръчкова бълвоч. вие сте транслатори на откровенни лъжи и сте пример за най - лошата и продажна псевдо журналистика.очаквам да изтриете това мнение, защото сте толерантни и професионалисти.

227

Анонимен

преди 1 година

Свободни съчинения на продажници и предатели. Не са руснаци тия които ги мобилизират насила, не са руснаци тия дето се предават с хиляди в плен, зарязани и предадени от ръководството си, не са руснаци пленниците които изобщо не искат да бъдат разменени и върнати обратно... Добре че е пропагандата и укропа е достатъчно *** да продължава да я следва.

226

Анонимен

преди 1 година

Комунистичестката пропаганда ряпа да яде, при новите болшевики няма лабаво, скоро комунизма ще ни се стори песен.