325

Я, па Я

преди 1 година

Само за сведение. През 19 век ние българите сме вдигнали 7 въстания със десетки хиляди жертви. Без да имаме политически държава изграждаме собствена образователна система, самостоятелна църква, академия на науките и читалища във всички малко по големи населени места. А българите се превръщат в едни от най богатите търговци в Османската империя и Европа с най богатата средна класа. За руснаците това е шок когато го виждат очите си през войната. Робите бяха излъгани, че ще освобождават други роби.

324

Я, па Я

преди 1 година

Няколко въпроса за размисъл на русофилите. 1. Колко въстания за социална справедливост и премахване на крепостничеството (робството) са вдигнали руснаците през 19 век.2. Колко завоевателни войни срещу своите съседи е водела Русия през 19 век. 3. Как се нарича държава която е превзела със сила други държави и народи и ги управлява и експлоатира в своя полза.Стига толкова, че ще ви гръмнат самоварите.

323

Истината

преди 1 година

Руския войник не се бори да оцелее, а да стане герой в Руската армия и се бори за суверинитета на родината си.

322

Радев

преди 1 година

То поражението на Русия е в кърпа вързано но това ще в във втората украйнски руска война след година,те и с чеченците водих две спец операция,скоро ще има премирий и после пак ще се хванат за гушите,славяните се трепят и разоряват ха се сетете кой печели както винаги

321

Аз

преди 1 година

Какво разбрах от статията филатов е на 34 години лекуван е в болница макар да казва че никой не лекува военните в Русия и е участвал в чеченската война някой да знае коя година беше войната в Чечня питам за един приятел

320

ПБАМЧО

преди 1 година

Днес, всъщност вие сте едно вчера, което се опитва да *** днешното, за да миришем онзи днешното ви ***, явно добре платено от хамериканците!!!На руснаците може да им правите само дюдю :D

319

Анонимен

преди 1 година

До 336 Гинко Билоба. Моето мнение е на сто процента обратно на твоето, което намирам за възмутително и нагло !!!

318

Анонимен

преди 1 година

Всички чуха и видяха прес конференцията на която Зеленски взе да си превежда сам на някакъв странен английски. Речта му завърши с нациски бандеровски поздрав. Преводача отговори на поздрава от страх най вече а Зеленски му отвърна : Благодаря това е важно. ...Нямам думи.Без коментар.

317

Анонимен

преди 1 година

Територията е тяхна драги.

316

Анонимен

преди 1 година

Измишльотини, при това безда р ни. Да се бяхте постарали малко...

315

Иванов

преди 1 година

Трудно е човек да повярва руската пропаганда е готова на всичко дори да внедри уж някоя жертва от войната и да види как света ще реагира чиста проба кибер атака

314

Анонимен

преди 1 година

Доста жълто .за такава статия се дават доста пари.. четиво за първокласници

313

Николай

преди 1 година

Колко дебела беше зелената пачка за да дрънкаш глупости

312

Русобил

преди 1 година

До АК 67Явно никога не си чул звука на куршума,там е истината.

311

Анонимен

преди 1 година

Ние русофилите не можеме да поверваме че това е истина!Руския солдат е храбър,не краде,не пие водка и бяга от врага при всяка възможност.

310

Бай...

преди 1 година

Промит евангелистки мозък!

309

Анонимен

преди 1 година

Даже няма да чета поредната смешна част от пропагандните позиви на соросоидната дружинка тук. От няколко години насам ясно виждам показно на това, как се пишат лъжи в неусвес - загрявкат беше с пландемията, сега е същината.

308

бивш казарменик

преди 1 година

Истина или не, незнам, но това в мирната си част все едно са го писали за нашата армия през 90-те. Дежа вю. Корупция, безхаберие итн. Нищо ново още от времето на Швейк.

307

Супер киро

преди 1 година

Е ноФ

306

Анонимен

преди 1 година

треперейки и залитайки руснаците вслизат в Украйна.страх ги гони отвсякъде