47

Дедо Гочо

преди 1 година

До 63 Ми що си тук бе *** - май не си 63 а 69

46

ДО 62

преди 1 година

Погледни какви помощи дават за всяко дете! Над 600 хиляди рубли за жилище и образование. ЦелевИ са, не се харчат за глупости.

45

хубавото на цялата р

преди 1 година

работа е че Путин праща в Украйна да избиват руснаците като грешка на природата , а ние българите ще утешаваме руските вдовици и ще им подобрим гена на руснаците..ха.ха

44

До 28

преди 1 година

"Голташката" Русия е осигурила бензин на гражданите си за 40-45 копейки литъра. Пък ти дращИ тука...

43

do 60

преди 1 година

нещо за стандарта на живот извън големите им градове да кажеш!?

42

Анонимен

преди 1 година

Тея деца от един баща ли трябва да са или може да са от 10?

41

Българка

преди 1 година

Русия има държавна демографска политика. Визия за бъдещето. Много умници драскат тук, но от 9 млн. България се стопи до 6,5 милиона, и това е катастрофа!

40

Дедо Гочо

преди 1 година

До ЕС и НАТО Знаеш ли колко намаля населението на Русия , знаеш ли колко е средната продължителност на живото на мъжете там . Не ЕС и Нато са виновни " другарю "

39

Анонимен

преди 1 година

До: номер 23 И за да не си помислите че се шегувам, Ани-Фрид Лингстад, иначе известна като Фрида, вокалистка ор прочутата шведска поп-група ABBA, е родена през 1945 г., от майка норвежка, и баща германец - неизвестен (вероятно) войник от Вермахта!НЕ СЕ ШЕГУВАМ - ИСТИНА Е!

38

Ром от Лом

преди 1 година

Бате Путин да доде в малата бе. Две седмици ше има да награждава и то само на първата улица. А накрая и булка ша му намрим, и негу ни ша наградим

37

Анонимен

преди 1 година

Помощите и детските са еднакви за всички малцинства и мнозинства, но българските мъже са импотентни от безпаричие и постоянен страх да не загубят работата си и да останат на улицата, затова не правят деца.

36

Алооо

преди 1 година

До 43, да бе, дай тоя сайт да го видим. Ще дадеш пари и ще видиш един голям и дебел пред вратата си к.р. Те да не са такива балъ.и.

35

Категориите са

преди 1 година

Болен, по-болен, най-болен, бялата златка сидеров, путин!

34

Анонимен

преди 1 година

Какво правят и американските бежанци от Ирак и Афганистан в Европа ,защо не сте се загрижили за това. Както каза Муамар Кадафи - ние ще завладеем Европа (мюсюлманите) с утробите на нашите жени. Както гледам планът се изпълнява успешно

33

Анонимен

преди 1 година

Тук от американското посолство награждават всеки премиер , който намали населението, Бокича взе доста бонуси, успя да стопи населението с 2 милиона

32

Анонимен

преди 1 година

Западът е толкова извратен и дегенерирал, че вече не се раждат талантливи деца на запад. В България се раждат абсолютни дeбилчeта, преди имаше талантливи деца, сега само изpoдчета. Всички талантливи деца в изкуството музикални, артисти и вундеркиндчета учени днес са само китайчета и русначета. Все пак на запад децата също имат таланти - в нета циркулират клипове на 6-7 годишни деца които дефилират на гей паради или на drag queen контести

31

Дедо Гочо

преди 1 година

Путин пак ще връчва съветската награда "Майка героиня" на жените с 10 деца- Баща герой няма щото всеки ще помага,кой как може да се вземе наградата .

30

ЕС и НАТО

преди 1 година

За 30 години западно партньорство, ЕС и НАТО в България измряха 2 милиона българи. Населението на България от 9 милиона намаля на 6 милиона. България е първа по смъртност в света и най-бързо изчезваща нация.

29

Анонимен

преди 1 година

Руснаците не се страхуват от нищо така, както от това да не останат без финска супа "Valkosipuli-kurpitsasoppa и Poronkaristys" Санна Марин, премиер на Финландия.

28

Mail Bride

преди 1 година

В интернет можеш да си купиш жена Рускиня по пощата. Поръчваш, плащаш и след две седмици е на вратата с куфарите.