19

Meн

преди 1 година

С тези икономисти и експерти сме цъфнали и вързали.

18

Готвят фалити

преди 1 година

Престъпниците на власт вместо да ограничат ограбването на БЪлгарския бизнес и народ с цените на тока и горивата се кефят.Вероятно са гушнали милиони подкупи...За да им гарантират спокойствие престъпницит ена власт въведоха ограбване на народ а през бюджета за заплащане на компенсации на ограбваните от шайки разбойници ..ИЛИ Вижте кои са поименно ограбващите .. ЛЪжат че от ВЕИ имало голямо производство на ТОК> НЯМА Откъде ...

17

Анонимен

преди 1 година

До Albi - Пос-скоро искат мясот, на което да спят и да не ги дерат по 30 лева на вече в хостел, но ти си мислиш, че всички са богтшаечта като тебе, благородно фашистчеееее!

16

Albi

преди 1 година

Кога най-сетне кредитните роби ще започнат да си плащат? Големи тарикати, голямо чудо. Идват от село и директно в нов лъскав 5 стаен апартамент искат да се ширят.Рефинансиране,рефинансиране и така до безкрай. Почивки, екскурзии, процедури, вили. А останалите като сме глупави да работим да се простираме според възможностите.

15

До 14

преди 1 година

Ипотечни с фиксирана лихва за целия период в България няма! Единствено една банка се опитваше да предлага такъв продукт срещу лихва от около 6-7-8% и брутално високо самоучастие.

14

Анонимен

преди 1 година

Който има пари в банката той трябва да се притеснява повече. Защото парите му ще бъдат изядени от инфлацията. А този който има кредит с фиксирана лихва е на печалба защото вноската е една и съща а приходите - заплати и прочие колкото и да е слабо се увеличават и по този начин кредитът поевтинява. Точно това е целта на тази криза. Да бъдат изядени спестяванията които са в банката. Защото тези пари "спят".

13

Анонимен

преди 1 година

НА РАДЕВ УПРАВЛЕНИЕТО...

12

Анонимен

преди 1 година

СПОКО РАДЕВ КОМОНИСТА ЧЕ ТЕГЛИ КРЕДИТ!

11

Рибарче

преди 1 година

На времето преди 30г.баба ми ни казваше на мен и жената, не е време, не се женете, трудни времена са, изчакайте.Не я по слушахме и се взехме, сватба вдигнахме, дъщерята порасна,внуче чакаме. Преди 8г.баба ми си отиде, но ако беше сега жива щеше да каже че тогава правите сме били ние. За това мили хора не чакайте някой да ви каже кога е времето за да направите или купите това което ви е необходимо. Просто го направете разумно.

10

Анонимен

преди 1 година

Апартамент кога и да го вземеш все ще си на печалба.Не ги слушайте тия,купувайте за да се въртят парите.Пари в банка са като стисната пръдня,все някога излизат с гръм и не стават повече,а зорът е голям само!

9

гост

преди 1 година

Точно време за кредити! Помним 90-те години как беше.Не е време за влогове обаче!

8

Анонимен

преди 1 година

Серизно ли ва?

7

ДО: 5

преди 1 година

Нищо малкия, нищо! Ако си слушкал през годината, Дядо Мраз (руският, не оня ***, Коледа дето се cнoшaвa с елена Рудолф) ще ти донесе подарък, опрощаване на данъци, кредити и битови сметки, плюс 13-та заплата, която обаче ще си я получиш януари, щото Дядо Мраз идва на 31-ви декември!

6

Петров

преди 1 година

за да живеят добре на кредит американците, тези ска па ня ци, за всички останали трябва да е ама много скъпо. примерно природния газ.

5

Анонимен

преди 1 година

Простото Киро и ококореният Асан увеличиха инфлацията в България.

4

Анонимен

преди 1 година

При управлението на простото Киро, Булгаргаз без да се бави, започва да купува без търг и конкурс руски газ от МЕТ.МЕТ е заплащала на Газпром в рубли, след което е продавала на България руски газ с 30% надценка, понеже Кирчо и Кокорчо не са позволявали на "Булгаргаз" директно и по-евтино купуване от Газпром.Купували са руски газ през цялото време и са лъгали обществото, докато са го ощетявали.Евроатлантизмът трябва ли да е оправдание и параван на корупционни сделки?Това как се нарича, освен изплетена от Кирчо и Кокорчо схема за крадене в особено големи размери!?

3

Анонимен

преди 1 година

Не е време за кредити,не е време за апартаменти. Ей така и един известен независим кредитен консултант ми разправя (при това съвсем НЕ безплатно) юни 2020.И какво стана,взех, че го послушах и резултата е,че с предвидимия бюджет тогава (40% кредит,60% налични собствени средства) вече мога да си купя жилище със спалня и половина по-малко.Отделно,парите в бамката се стопяват от инфлацията,а ние още се гъчкаме 5 човека в 2 стаи. Да,не е време,ще чакаме като започнат да ги подаряват в следващия живот

2

123

преди 1 година

Инфлацията у *** БГ е 40%. Заплатите в частния сектор масово не помръдват.... Скоро ще има масово неплащане на сметки. Не е ОК да работиш и да не можеш да си покриеш елементарните нужди за оцеляване, дори не казвам за живот....

1

Анонимен

преди 1 година

Сега е момента за апартамента