12

Анонимен

преди 1 година

Лизинга дали е оперативен или финансов е все тая. И в двата случая плащаш цената на возилото. При оперативния само накрая може да я купи друг на остатъчна с-ст.

11

До 8

преди 1 година

Е разкажи де, явно само ти имаш идея какво се случва.

10

7

преди 1 година

На 47 години съм. Откак се помня, все ми обясняват, че аз не знам какво ме чака. Всички все знаят, аз все не знам. Всички все бедни и нещастни, аз все богат и доволен.

9

от село

преди 1 година

Баба знае две и двеста !!!Едни карат Мезератита и реват за пари ,а аз карам 20 год. Сценик , и съм доволен от живота ,защото имам истински приятели ,и купона всяка вечер не спира !!!

8

Offroad

преди 1 година

Колко мога да взема за едно Suzuki JLX 3 врати малко поизгнило отдолу?

7

Анонимен

преди 1 година

Тоя от пост номер седем, няма идея какво се случва със света и какво го чака.

6

до 3

преди 1 година

Че откак взимам колите на оперативен лизинг, т.е под наем, се родих. Никога повече няма да загробя пари в ламарини каквото ще да става. Не знам каква е манията да притежаваш 20 годишна бричка.

5

Анонимен

преди 1 година

Нема такова нещо! Дупница прелива от нов внос с високо качество.

4

Анонимен

преди 1 година

Едва ли ще стане като през онова време за което блянуват соцаджиите. Чакаш 15 години за Лада, взимаш Москвич на десетата че по малко се чака и с него до живот. Като член от семейството. И проблеми с паркирането нямаше никъде.

3

Танас

преди 1 година

Оплакват се само шматароците. Другите яко правим кинтаж в момента.

2

Клаус Шваб

преди 1 година

Ако продължавате да спите след 2030 няма да имате собствени коли. Така ще ви обработят, че и да искате, няма да можете да притежавате кола. Всичко ще е под наем, включително колите. Няма да притежавате нищо и ще бъдете "щастливи".

1

Laravel

преди 1 година

Нова тойотка си купих за 44 000лв. Не знам какво му е бутиковото на това. На хората мебелите по терасите струват толкова.